Didmeninė prekyba briaunotais golfo apykakliais – patenkinkite šią tendenciją

Yra visiškai nesenstančios mados tendencijos, kurios puikiai derina modernų stilių ir nesenstančius gabalus. Vienas iš jų yra briaunotų golfo apykaklių didmeninė prekyba — sužinokite, kodėl turėtumėte juos siūlyti ir kaip atrodo geriausi modeliai!

Stilius ir klasė viename – atraskite briaunotą golfo tendenciją didmeninėje parduotuvėje!

Kaip žinote, klasikinis drabužių stilius vis labiau grįžta į malonę, kuri visada yra savalaikė ir tinkama nepriklausomai nuo situacijos. Ponios ieško vis daugiau informacijos apie kapsulės garderobą, klasikinius drabužių stilius ir pagrindinius drabužius. Nenuostabu, nes serija tendencijų sraute greita mada mes vėl vis labiau nuspalviname nesenstančią klasiką.

Galbūt pastebėjote, kad tendencija tampa vis populiaresnė Didmeninė prekyba atitinkančiais briaunotais golfo apykakliaiskad atitiktų bet kokį stilių. Toks pjūvis gražiai išdėstytas ant silueto, gražiai pabrėžiant figūras, todėl suteikia stiliui elegantiškesnį šnicelį. Jis yra toks universalus, kad ponios gali jį dėvėti tiek kasdien, tiek vakariniam susitikimui ar pasimatymams. Jis veiks tiek kaip kasdienio laisvalaikio sporto stiliaus elementas, tiek prašmatnesnio topo vaidmenyje. Dėl to jis yra labai patogus, netrukdo judėti ir puikiai prisitaiko prie bet kokio tipo figūros! Taip yra dėl to, kad jis siuvamas iš tinkamai ištempto briaunoto trikotažo, kuris puikiai “plinta” per kūną. Toks moterų golfo žaidėjas yra neįkainojamas komforto ir nešioja komfortą, kurio ponios nenori atsisakyti sau.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“651516,652724″]

Plonas dryžuotas megztinis su gobtuvu mielai pasiekia stilingas moteris, norinčias savo išvaizdai suteikti prašmatnesnį prisilietimą. Madą mėgsta ir garsios įžymybės, kurios prisideda prie šio rūbo populiarinimo. Išeikite, kad patenkintumėte savo klientų lūkesčius ir pasiūlykite juos briaunotos golfo apykaklės didmeninė prekyba ilgomis rankovėmisTai sugriauna populiarumo rekordus.

Kurie briaunoti golfo apykaklės didmeninėje parduotuvėje yra vertos jūsų dėmesio? Patikrinkite!

Atsižvelgiant į naują tendenciją, FactoryPrice.eu Didmeninė prekyba dabar siūlo labai didelį moteriškų briaunotų golfų pasirinkimą. Jie yra labai minkšti liesti ir malonūs kūnui, todėl puikiai dėvi ir puikiai paryškina žavesį. Tarp naujos kolekcijos rasite daugybę įdomių tokio golfo tipų, siuvamų pagal dabartines tendencijas ir dekoruotų unikaliu būdu. Ar norite juos turėti savo parduotuvėje? Na, pažiūrėkite kai kuriuos moterų golfo tipus, kurie taip pat turėtų būti įtraukti į jūsų pasiūlymą:

  • SU DEKORATYVINIAIS MYGTUKAIS – vienas iš didmeninės moterų golfo žaidėjų kolekcijos hitų yra prašmatnūs modeliai su blizgiomis sagomis, dekoruojančiomis rankoves. Abiejų rankovių mygtukų eilė suteikia visumai unikalų efektingą stilių, todėl modelis tampa elegantiškesnis ir formalesnis!
  • PAGRINDINIS STILIUS – neabejotinai yra ir kitas kliento hitas vienos spalvos Swetry z golfem hurtownia minimalistiniu baziniu stiliumi. Tokie modeliai tikrai tinka viskam ir atsiduria bet kokiame stiliuje. Jie atspindi visiškai klasikinį ir nesenstantį stilių, kurį drabužių parduotuvių klientai labai vertina.
  • Su puse golfo apykaklėmis – briaunotas megztinis modelis taip pat išsivystė į versiją su miela ir stilinga pusė golfo apykakle! Tokie drabužiai yra šiek tiek mažesnio dydžio nei klasikiniai modeliai su pusiau golfo apykakle, kuri siekia maždaug kaklo vidurį. Tai atrodo taip pat prašmatniai kaip modeliai su aukšta golfo apykakle.
  • [produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“652718,647727″]

  • WIDE STRIP – didmeninė prekyba šiam sezonui taip pat siūlo plonus moteriškus megztinius su golfo apykaklėmis, įspaudžiamomis platesne juostele. Toks modelis yra labiau matomas ant medžiagos ir labiau pritraukia dėmesį, nors jis yra toks pat stilingas kaip klasikinė siaura juostelė. Factoryprice.eu taip pat rekomenduoja briaunotų golfo apykaklių didmeninė prekyba dekoratyvinėse banguotose sruogelėse! Jie pritraukia dėmesį ir išsiskiria iš modelių su tradiciniu štampavimu.
  • MODELIAI SU DIRŽU – Įdomi naujovė dabartinėje briaunoto golfo kolekcijoje taip pat yra modeliai su dekoratyviniu dirželiu priekyje! Jų priekyje yra dekoratyvinės plačios kilpos, dekoruotos cirkoniais, ir platus kontrastingos spalvos diržas, suteikiantis megztiniui originalų akcentą.

Atraskite madingiausias dryžuotų megztinių spalvas megztiniams!

Klasikiniai vienspalviai dryžuoti golfai iš didmeninės prekybos siūlo įspūdį ne tik savo pjūviu, bet ir skirtingais spalvų pasirinkimais! Individualizuota elegantiškų golfo žaidėjų kolekcija pasižymi tikrai dideliu spalvingų spalvų pasirinkimu. Dėl to savo parduotuvėje galite sukurti patrauklią ir įvairią seriją, kurioje kiekviena ponia ras savo mėgstamą atspalvį. Kokios golfo spalvos šiuo metu yra viršuje? Tikrai paspauskite juos briaunotų golfo apykaklių didmeninė prekyba Papuoškite ramius ir prislopintus atspalvius, pavyzdžiui, smėlio, pilkos ar kupranugario. Balti, raudoni ir juodi briaunoti golfai, kurie taip pat priklauso absoliučiai klasikai, taip pat atrodo labai stilingai. Jie atrodo puošniai kartu su juodais liesais džinsais su aukšta juosmens linija arba mini pieštukų sijonai didmeninėje prekyboje su dekoratyviniu ruching. Verta juos derinti ypač su ekologinio zomšos ar imitacijos satino sijonais, nes jie gražiai kontrastuoja su tokia medžiaga. Kolekcija taip pat fantastiška įvairinti golfo apykaklėmis atspalvių purvinas rožinė, žalia, alyvuogių, kobalto, jūros, oranžinė arba geltona.

[produktų limitas =“1″ stulpelis =“1″ skus=“651514″]

Ieškodami naujausių ir didžiausių drabužių tendencijų savo parduotuvei, negalite praleisti dryžuoto golfo mados. Gauti Pigūs briaunoti golfo antkakliai didmeninė prekyba FactoryPrice.eu už puikią kainą ir su puikiu raštų ir spalvų pasirinkimu. Užsisakykite produktus visiškai internetu neišeidami iš namų!

Taip pat skaitykite: Veliūrinės suknelės didmeninė prekyba – jas turite turėti

Patikrinkite čia: Rinkiniai didmeninės markės Basic Feel Good – apie įdomių modelių apžvalga

Paula

Recent Posts

Topai ar marškinėliai kasdienėje išvaizdoje

Vienos ir kitos palaidinės yra labai geras pasirinkimas, kai kalbama apie išvaizdą vasarai. Topai ir…

4 val ago

Vasariniai batai balerinos mokasinai ar espadrilės

Kokius batus vasarai verta pasirinkti? Šiandien mes rekomenduojame jums elegantiškus modelius. Peržiūrėkite mūsų apžvalgą su…

5 val ago

Šemiseriai ar ispanai? Ką šią vasarą renkasi Lenkijos moterys?

Tiek marškiniai, tiek spanieliai yra madingi suknelių tipai vasarai. Pasidomėkite, už kuriuos stilius verta lažintis…

5 val ago

Kokius apatinius drabužius vasarą geriausia dėvėti?

Šiandien mes jums nepatariame nei dėl stiliaus, nei drabužių vasarai, orientuojamės į tai, kas yra…

6 val ago

Madingi megztiniai didmeninėje prekyboje naujam sezonui

Šį sezoną mada lėtai tolsta nuo drabužių iš homfy kategorijos ir vietoj to pasirenka mastelio,…

7 val ago

Suknelės obuoliui pagal figūros tipą

Mūsų serijoje apie kūno tipus ieškome tobulos suknelės obuoliui šiandien. Patikrinkite, kokius jūsų figūros privalumus…

7 val ago