Didmeninė prekyba klostuotais sijonais – kuriuos pirkti rudens kolekcijai?

Plisuoti sijonai — į malonę sugrįžtanti elegancijos ir stiliaus ikona, laimėjusi viso pasaulio mados entuziastų širdis. Klasikiniai ir tuo pačiu itin universalūs, šie sijonai pasižymi harmoningu subtilumo ir modernumo deriniu. Jie persmelkia įvairius stilius ir progas, sukurdami nepamirštamą išvaizdą. Pažiūrėkime, kodėl didmeninė prekyba plisuotais sijonais tapo tokie populiarūs ir kokius modelius gerai užsisakyti rudens kolekcijoms!

Kaip atrodo didmeniniai plisuoti sijonai ir iš kur jie atsirado?

Plisuoti sijonai turi unikalią išvaizdą, kur audinys dekoruotas reguliariomis raukšlėmis, suteikiant jam “akordeono” tekstūrą. Raukšlės gali būti mažos ir tankios (smulkios raukšlės), vidutinės arba didelės, priklausomai nuo pageidavimų ir dizaino.

Plisuotų sijonų istorija datuojamas senovės laikais, nes pirmieji tokio pobūdžio modeliai jau buvo dėvimi senovės graikų moterų! Tačiau tai buvo tik po šimtmečių, nes tarpukario metais jie tapo elegancijos ir klasės simboliu. Coco Chanel vaidino pagrindinį vaidmenį populiarinant plisuotą sijoną, įvedant jį į savo kolekcijas ir įtvirtinant kaip svarbų moterų mados elementą.

XX amžiaus 50-ajame ir 60-ajame dešimtmetyje didmeninė prekyba plisuotais sijonais tapo dar populiaresnis, daugiausia dėl filmų ir lotynų kalbos mados. Nuo to laiko plisuoti sijonai laimėjo nuolatinę vietą moterų mados pasaulyje, evoliucionuoja į skirtingus stilius, ilgius ir modelius, prisitaikydami prie besikeičiančių tendencijų ir skonių. Šiandien jie mėgstami tiek dėl klasikinės elegancijos, tiek dėl galimybės laisvai derinti juos su įvairiais drabužių spintos elementais. Šiais laikais kiekviena šiuolaikinė didmeninė prekyba drabužiais turėtų pasiūlyti madingą didmeninė prekyba plisuotais sijonais įvairių tipų ir ilgių. Dabar patikrinkite, kokius sijonų modelius siūlo didmenininkas (JAV). didmenininkas) FactoryPrice.eu, bet leiskite Rzgovo paukštis Nesusitvarkė su šiuo iššūkiu.

Didmeninis plisuotas sijonas – kaip jį dėvėti rudens leidime?

Didmeninė prekyba plisuotais sijonais yra universalus drabužių spintos daiktas, kuris taip pat gali būti puikiai naudojamas rudens išvaizdos. Štai keletas idėjų:

  • Laisvalaikio išvaizda su megztiniu ir sportbačiais: Suderinkite neutralios spalvos plisuotą sijoną su stambiu negabaritiniu megztiniu. Papildykite išvaizdą sportbačiais ar sportbačiais, kad gautumėte lengvą, nekasdienišką išvaizdą. Atminkite, kad Didmeninė Moterys Megztiniai turi daug modelių, kurie derėtų su madingais sijonais.
  • Elegantiškas stilius su striuke: Dėvėkite kontrastingos spalvos plisuotą sijoną su prigludusia striuke. Pridėkite subtilių aksesuarų, tokių kaip papuošalai ar klasikiniai stiletai, kad paryškintumėte eleganciją.
  • Boho stiliaus sijonas su Ramoneska ir aulinukais: kombainas didmeninė prekyba plisuoti sijonai su laisva boho palaidine ir trumpu ramonese. Tam rinkitės batus su plokščiu padu ir madingus aksesuarus, tokius kaip dideli akiniai. Atkreipkite dėmesį, kad elegantiškesni ilgų klostuotų sijonų modeliai nuostabiai pakeičia kokteilį Suknelės vestuvėms.
  • Retro stilius su marškinėliais ir pleištiniais batais: Pasirinkite retro stiliaus klostuotą sijoną ir suporuokite jį su šviesios spalvos marškinėliais. Pridėkite pleištinius batus ir aksesuarus, primenančius 70-uosius, tokius kaip dideli akiniai ir galvos juostos, kurias ji siūlo didmeninė prekyba.
  • Sijonas su apykakle ir šiltomis pėdkelnėmis: derinti didmeninė prekyba plisuoti sijonai su prislopintos spalvos apykakle. Užpildykite išvaizdą šiltomis pėdkelnėmis ir kulkšnies batais, sukurdami išvaizdą, puikiai tinkančią šaltesnėms dienoms.

Nebijokite eksperimentuoti su skirtingais drabužių spintos elementais, spalvomis ir aksesuarais, kad sukurtumėte individualizuotą išvaizdą su klostuotu sijonu, puikiai tinkančiu rudens sezonui.

Užsisakykite madingus klostuotų sijonų stilius iš drabužių didmenininkų

Čia pateikiamas madingiausių stilių plisuotų sijonų iš drabužių didmeninės prekybos, kurie yra populiarūs pasaulinėje madoje, sąrašas:

  1. Didmeniniai plisuoti midi sijonai: Vidutinio ilgio midi sijonai, tai yra, siekiantys virš kelio, šiomis dienomis yra labai madingas pjūvis. Jie yra elegantiški, universalūs ir puikiai tinka įvairioms progoms.
  2. Plisuoti Maxi sijonai: Ilgi sijonai su klostėmis, retai siekiantys žemę kaip maxi suknelės (LT. suknelės), jie yra stilingi ir spalvingi. Jie puikiai tinka vakarinėms išvykoms ir oficialesnėms progoms.
  3. Plisuoti mini sijonai: Trumpesnis Didmeninė prekyba plisuotais mini sijonaisSuknelės, kurios baigiasi ties šlaunimi arba virš jos, yra drąsus pasirinkimas. Jie suteikia stiliui energijos ir jaunatviško charakterio.
  4. A linijos klostuoti sijonai: A linijos klostuoti sijonai yra šiek tiek platėjantys žemyn. Šis pjūvis yra neįtikėtinai moteriškas ir tinka įvairiems siluetams.
  5. Plisuotos gėlių raštai: Gėlių raštai visada yra viršuje, todėl Didmeninė prekyba plisuotais sijonais internetu su subtiliais ar drąsiais gėlių raštais yra puikus pasirinkimas.
  6. Retro klosuoti sijonai: Sijonai, kurie nurodo retro stilių, ypač 70-uosius, su išraiškingais raštais ir spalvomis, vėl madingi ir pritraukia dėmesį. Didžiausias importuotojas ir Hurtownia odzieży atneš į jūsų parduotuvę naujausias mados tendencijas kiekviename leidime!
  7. Plisuoti sijonai aukštu liemeniu: Plisuotos sijonai su aukštu juosmeniu yra ne tik madingas daiktas, bet ir patogus pasirinkimas. Jie pabrėžia juosmenį ir suteikia elegancijos bet kokiai išvaizdai.

Pasirinkimas Pigūs didmeniniai plisuoti sijonai, verta atkreipti dėmesį į spalvų ir raštų įvairovę, kad klientams pasiūlytų didelį pasirinkimą.

Didmeninė Prekyba Plisuoti Sijonai – Pilna Kolekcija Didmeninė Prekyba Drabužių FabrikaPrice.eu

Atraskite nepaprastą klostuotų sijonų įvairovę, kurią rasite internetiniame drabužių didmenininke FactoryPrice.eu (RO. angrosist of imbrăcăminte)!

Mūsų kolekcija yra tikras stilių, spalvų ir raštų festivalis, kuris tikrai pradžiugins jūsų klientus. madingas didmeninė prekyba plisuotais sijonais yra ne tik unikalus drabužių spintos elementas, bet ir madingos elegancijos išraiška. Jie gali būti subtilūs ir subtilūs arba drąsūs ir spalvingi, puikiai prisitaikant prie skirtingų išvaizdos.

Nesvarbu, ar ieškote klostuoto sijono su raštais, platėjančio ar aukštu liemeniu, mūsų pasiūlyme rasite modelių, atitinkančių net išrankiausių klientų lūkesčius. Klasikiniai atspalviai, tokie kaip balta, juoda ar smėlio spalvos, yra tokie pat prieinami kaip drąsios spalvų kompozicijos, kurios suteiks šviežumo rudens išvaizdai. Bendradarbiaudami su mumis galite būti tikri, kad savo klientams siūlote ne tik madingus, bet ir kokybiškus gaminius. Mūsų didmeninė prekyba leidžia lanksčiai užsisakyti, taip pat atskirus gabalus, todėl lengva pritaikyti asortimentą pagal jūsų parduotuvės specifiką. Prisijunkite prie mūsų, susipažinkite naujausios tendencijos ir pristatykite savo klientams visą paletę madingų variantų klostuotų sijonų pavidalu iš FactoryPrice.eu!

Didmeniniai plisuoti sijonai taip pat skaitykite: Didmeninė Moterys Žiemos striukės — atraskite produktus iš naujausios kolekcijos.

Daugiau apie drabužių didmenininkus: CZ. didmeninė prekyba drabužiais.

Patikrinkite daugiau: Moterų kailis — elegancija ir komfortas rudeniui.

paula

Recent Posts

Moteriški ilgi marškiniai – tinka vasaros išvaizdai

Moteriški ilgi marškiniai yra universalus drabužių spintos daiktas, kuris ne tik garantuoja dėvėjimo komfortą, bet…

2 val ago

Moteriški džinsiniai švarkai – madingiausi stiliai pavasariui ir vasarai

Moteriškos džinsinės striukės Jie daugelį metų buvo mados ikona, o jų universalumas ir nesenstantis charakteris…

2 val ago

Moteriški rinkiniai vasarai – į kuriuos lažintis?

Moteriški rinkiniai vasarai yra puikus būdas sukurti stilingą ir nuoseklią išvaizdą, kuri puikiai tinka šiltam…

2 val ago

Drabužių dekoracijos arba antrasis drabužių gyvenimas

Pavargote nuo kitų pagrindinių marškinių? Neturite širdies išmesti mylimų džinsų, tačiau jie nebeatrodo tokie spalvingi,…

12 val ago

Suknelių ilgis palyginti su amžiumi – mini midi maxi

Daugelis moterų stebisi, ar suknelių ir sijonų ilgis turėtų būti pasirinktas pagal amžių. Šiandien mes…

14 val ago

Kokius batus su kulnais pasirinkti vasarą?

Stiletto kulniukai, stiletto sandalai, o gal pleištai? Kiekvienas iš mūsų mėgsta skirtingus batus su kulnais.…

18 val ago