Dryžuoti negabaritiniai megztiniai – šio sezono bestseleris

Mados sugrįžimas šį rudenį ir žiemą Dryžuoti negabaritiniai megztiniai, dailiai derinant prancūzišką prašmatnumą su preppy stiliaus nonchalance! Maitinkite savo parduotuvę svarbiausiomis madingų moteriškų trikotažo tendencijomis ir statykite ant laisvų dryžuotų megztinių.

Klasikinis dryžuotas raštas yra numeris vienas didmeninės megztinių kolekcijoje!

Neįmanoma paslėpti, kad juostelės – šalia grotelių – yra vienas iš ilgiausiai žinomų dizainų mados istorijoje. Tačiau anksčiau jis pasirodė šiuolaikiniuose didmenininkuose madinga Dryžuoti negabaritiniai megztiniai, pirmasis triumfavęs pašventino kitas madas. Įdomų dryžuoto modelio efektą pirmieji įvertino italai ir prancūzai, o tada madingas modelis išplito visame pasaulyje! Kaip pirmieji širdis moterų užkariavo montavimo golfo palaidinės su plonomis karinio jūrų laivyno juostelėmis forma, kuri fantastiškai pabrėžė figūros bruožus. Madingi jūreivio stiliaus juostelės greitai įtikino save prašmatniais paryžiečiais, kurie visada mėgo minimalizmą ir klasikinį stilių. Įdomu tai, kad dryžuotų drabužių istorija ne visada padėjo žmonėms plakiruotis jais ant pjedestalo, nes iš pradžių jie buvo skirti tik žmonėms iš socialinių žemumų ir tarnybos bei… kaliniams. Laimei, viskas pasikeitė XIX amžiuje ir naujai pažvelgus į dizainerę Coco Chanel!

Laikui bėgant pamažu pradėjo atvykti dryžuoti drabužiai, todėl šiandien mūsų akys džiugina Moterų dryžuotas negabaritinių megztiniai. Ruduo yra puikus laikas atnešti tokio tipo trikotažą į savo parduotuvę ir pasiūlyti klientams prancūzų klasiką šiltu pasukimu! Laisvi dryžuoti megztiniai turi daug stilingo prancūziško žavesio, jie taip pat efektyviai išsiskiria iš minios ir tuo pačiu tinka viskam. Pažiūrėkite, kuri didmeninė prekyba siūlo įdomiausią asortimentą šiame diapazone!

[produktų limitas=“1″ columns=“1″ skus=“649338″]

Kokius negabaritinius dryžuotus megztinius pasirinkti iš didmeninės prekybos į parduotuvę?

Patenkinamą moteriškų megztinių su dryžuotu raštu pasirinkimą siūlo internetinė drabužių didmeninės prekybos įmonė FactoryPrice.eu. Jame radome keletą unikalių stilių, bet ir daugybę universalių klasikų, puikiai tinkančių šiandieninių moterų poreikiams. Pirkdami iš jų madingus šio stiliaus trikotažus dabartiniam rudens-žiemos sezonui, suteiksite savo klientams fantastišką mados staigmeną! Svarstote, dėl kokių megztinių tipų verta apsispręsti ir ką veikia didmeninė prekyba bei drabužių detalė? Na, tada patikrinkite, ką pigus Dryžuoti negabaritiniai megztiniai norint sudominti tikra mada, reikia turėti savo parduotuvės kolekciją:

  • PLATUS DIRŽAS – dabartinis rudens išvaizdos hitas išlieka megztinis su plačiomis juostelėmis, kurios puikiai matomos ant drabužių. Jie puikiai kontrastuoja su megztinio fonu ir savimi, taip pat atrodo šauniai kartu su paprastomis kelnėmis. Megztinis su plačiomis juostelėmis taip pat išskiria jūreivių asociacijas ir geriau tinka šiuolaikiniam kasdieniam miesto prašmatnumui!
  • PATTERN BRAIDS — RUFFLE dryžuotas negabaritinių megztinis didmeninė pasiūlymai atrodo Dryžuoti negabaritiniai megztiniai ir pynimo modeliai! Dėl išgaubtos pynimo pynimo tekstūros megzto audinio juostos įgauna įdomų 3D efektą, o iš pažiūros paprastas megztinis atrodo patrauklesnis.
  • Plačiomis rankovėmis – prancūziški prašmatnūs dryžuoti megztiniai iš Factoryprice.eu didmeninės parduotuvės tinka ir šiek tiek platesnėms nei įprastai rankovėms. Jie dar labiau sustiprina negabaritinį megztinio dizainą, suteikdami jam dar daugiau ne chalantinio ir paryžietiško charakterio! Rinkitės megztinius plačiomis rankovėmis ir nuleista pečių linija.

[produktų limitas=“2″ columns=“2″ skus=“649341,649215″]

  • CARDIGAN — pirkimas didmeninė prekyba dryžuotais negabaritiniais megztiniais Taip pat lažinkitės dėl klostuotų megztinių su didelėmis retro sagomis. Statykite šiek tiek “granny” modelius, kurie siekia klubus, su rankovėmis platesnėmis už pažastis, palaipsniui siaurėjančiomis riešo link.
  • DRIPED CARDIGANS – didmeninė prekyba rudens-žiemos pasiūlyme parduotuvėje taip pat rekomenduoja įtraukti ilgus megztinius moterims su plačiomis juostelėmis. Madingas šių megztinių dizainas kartu su klasikiniu diržo motyvu puikiai tiks kasdienei rudens išvaizdai!

Su kuo derinti negabaritinius dryžuotus megztinius rudenį? Stilisto patarimai!

Kai baigsite parduotuvės pasiūlymą su madingiausiais dryžuotais megztiniais šį sezoną, pasirūpinkite tinkamu naujo produkto pateikimu. Parodykite potencialiems klientams, kaip dėvėti naują dryžuotą įsigijimą, kad gražiai dirbtumėte su likusia apranga! Dėl to ponios bus labiau linkusios pirkti iš jūsų minėtus megztinius ir galbūt padidinti krepšį papildomais stiliais iš stiliaus. Kam jie tinkamiausi Dryžuoti negabaritiniai megztiniai Stilius rudenį ir žiemą? Džemperio juostelės sensacingai susilieja su tikrai laisvais Džinsais su vaikino skylėmis ir plačiomis kojomis džinsus. Rudos ir smėlio spalvos megztinių modeliai taip pat puikiai derinami su panašiomis spalvomis izoliuotais antblauzdžiais, pagamintais iš ekologinės odos. Spalvingas dryžuotas megztinis taip pat verta derinti kostiumo kelnes, pagamintas iš audinio su plyšiais ant kojų. Stenkitės, kad kelnių tonas atitiktų vieną iš dominuojančių spalvų, rastų ant megztinio.

[produktų limitas=“1″ stulpelis =“1″ skus=“649335″]

Sekite dryžuotų megztinių kolekciją naujam 2023 m. Pavasario/vasaros sezonui!

Dabartinė rudens-žiemos kolekcija drabužių parduotuvėje yra itin svarbus aspektas, tačiau atminkite, kad mados industrijoje nėra jokių pertraukų. Po kelių mėnesių turite pradėti nuo naujų kampanijų, reklamuojančių lengvesnius drabužių stilius naujam 2023 m. pavasario sezonui! Jei esate didmenininkas, pradėkite ieškoti tinkamų prekių dabar, savo ruožtu mažmenininkai atidžiai stebi tendencijas. Abiem pardavimo modeliams internetinė didmeninės prekybos įmonė FactoryPrice.eu siūlo dryžuoti negabaritiniai megztiniai pavasariui 2023 ryškių stilių ir gražių spalvų! Susipažinkite su rekomenduojamomis šių trikotažo spalvomis pirmosioms šiltesnėms dienoms ir atraskite svarbiausius pjūvių skirtumus. Jūs esate laukiami!

Taip pat skaitykite: Pledas marškinėliai didmeninėje prekyboje – kur nusipirkti?

Tema jums: Žemos liemenės žiemos stiliaus

Paula

Recent Posts

Džinsų kolekcija pamatyti visą modelių asortimentą

Džinsai buvo su mumis, nuo tada, kai Levi Strauss pirmą kartą pristatė ikoninių kelnių modelį…

11 val ago

Madingiausios suknelių spalvos atostogoms

Šiandien mes rekomenduojame jums madingiausias suknelių spalvas atostogoms. Mes turime septynis puikius atspalvius jums. Rekomenduojame…

14 val ago

Kasdieninės suknelės puikiai tinka miestui

Kasdienines sukneles moterys mėgsta dėvėti ypač vasarą. Žiemą ir rudenį — ar mums tai patinka,…

15 val ago

Raštuotos audinio kelnės

Geras pasirinkimas vasarai yra laisvai prigludusios kelnės, pagamintos iš raštuoto audinio. Šiandien mes jums pasakysime,…

15 val ago

Kaip apsirengti pasimatymui vasarą? Mes siūlome

Mes einame į pasimatymus skirtingais metų laikais. Gali atrodyti, kad lengviausias būdas sukurti išvaizdą vasarą…

17 val ago

Suknelė tobulinimui, kurią pasirinkti?

Suknelė remontui nebeturėtų būti tokia elegantiška kaip suknelė vestuvėms. Tačiau tai visai nereiškia, kad tobulėjimui…

17 val ago