Džemperių kengūros meno prekyba – šiltų dienų klasika

Versle merginos mėgsta patogius megztinius kasdieniam dėvėjimui, kurie suteikia daug komforto ir suteikia atvėsti! Tarp kelių kūrinių ypač tikras hitas šiltesnėms dienoms Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvaiskurie nuostabiai atspindi madingus gatvės drabužius.

Iš kur madoje atsirado kengūros megztiniai? Supraskite mados istoriją!

Patogūs, šilti ir minkšti megztiniai jau yra labai tvirtai įsitvirtinę moterų madoje. Ši mada gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose, kai šaltiems darbuotojams dirbti reikėjo patogių ir šiltų drabužių, netrikdomų ir tuo pačiu suteikiančių jiems šilumos. Būtent tada buvo sukurtas pirmasis pasaulyje megztinis su gobtuvu, kuris tada net sporto arenos šokių aikštelėms! Dizaineriai patraukė per galvutę su gobtuvu ir dizainui pridėjo savitą kišeninį centrą. Į šią kišenę buvo galima įsidėti iš abiejų pusių, o kadangi kišenėje nėra pertvaros, delnai “susitinka”. Štai kaip garsusis gimė iki šių dienų Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvais Su gaubtu, tai miesto stiliaus moterų hitas!

[prekės limitas=“2″ columns=“2″ skus=“650464,654205″]

Klasikinė kengūra šiandien tinka moteriškam siluetui arba šiek tiek laisvesniam pjūviui, dėl kurio kiekviena dama turi pasirinkimą. Tačiau daug populiaresni yra pastarieji, kurie yra neriboti, norint laisvai ir patogiai klaidžioti. Kadangi jie turi kietą, laisvą išvaizdą ant silueto, kuriją ypač mėgsta jaunos merginos! Atraskite pas mus šiandien madingiausius kengūros megztinių tipus ir spalvas, laukiame drabužių didmenininko FactoryPrice.eu pasiūlyme.

Kurią kengūros megztinių prekybą verta užsisakyti parduotuvėje?

Bendra Nori kengūros megztinio idėja priklausomai nuo jos nesikeičia, mes ją gana daug išskiriame pagal tipą. Pagrindinis šių madingų megztinių pasirinkimas jūsų laukia drabužių didmeninės prekybos fabrikas.eu pasiūlyme, kuri siūlo labai įvairų domeną. Pažiūrėkite, ką verta užsisakyti savo parduotuvėje dėl vyraujančių tendencijų, kurias klientai įsimylės! Šiuo metu tikrasis smūgis vėl yra Didmeninė prekyba vienspalviais kengūros gobtuvais atstovauja pagrindinei prekybos grupei. Sklandūs modeliai, nuo minkštos malonios liesti vonios iki minkštos gulėti ant silueto ir daug komforto. Be to, jie puikiai dera prie šios vyraujančios mados tendencijos minimalistinėms stilizacijoms pagrindiniuose stiliuose. Jie lengvai prisitaiko prie tam tikrų diskusijų ir, be to, jam lengva pasirinkti kitus drabužius, kurie atitinka. Jų lygi medvilninė medžiaga yra visiškai nesenstanti, todėl jie niekada neišeis iš stiliaus, nes tai tikrai nesenstantis drabužis.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“650678,631951″]

Eik toliau, kad Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvais pagrindinis yra modelis, kuris yra vertas, kaip daugiau parduotuvėje ištisus metus. Ponios džiaugiasi galėdamos jas pasiekti tiek šaltuoju, tiek vasaros akimirkomis, taip pat nešioja jas rudens-žiemos šaltyje. Idealus produktas! Be to, platus pagrindinių kengūros megztinių pasirinkimas iš factoryprice.eu siūlomas daugybe spalvų. Iš asortimento pavyzdžių nesunkiai išsirinksite žaviose pastelėse pavasariui ir nesenstančių, ištisus metus atspalvių, tokių kaip balta, pilka, raudona.

modeliai, į kuriuos dabar patenka merginos, taip pat Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvais didelis, su daug laisvesniu dizainu. Jie tiekia daug miesto su hip-hop džemai, kad sensacingai tinka, kad yra sensacinga, tinka palaidų gatvės dėvėti per daug! Be to, jie yra labai patogūs ir puikiai tinka bet kokio tipo moteriškam siluetui, siūlantys komfortą ir kamufliažas tinka prie figūros. Jie taip pat turi dekoratyvinių gudrybių ant gaubto, dėl kurių jie atrodo sportiškesni. Su jais tai madinga Džinsais ir briaunoti šortai, su kai jie jie puikiai.

[produktų limit=“1″ columns=“1″ skus=“629861″]

Meninė prekyba kengūros megztiniais – siūlanti TOP 5 įdomiausius!

Tai pokštas Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvais Didmeninis FactoryPrice.eu pasiūlymas pateikia gana daug nuomonių. Pačiame pasiūlyme rasite paprastą, nespalvotą “Basic Style”, tačiau asortimente taip pat yra tiek daug išgalvotų versijų! Mūsų specialistai atrinko 5 kengūros raštus, kurie labiausiai išsiskiria iš viso asortimento. Pažiūrėkite, kokie modeliai jie yra, ir užsisakykite juos savo parduotuvėje:

  1. MERGAITĖS KLASIKA — mes tarsi pagrindinė klasika, tai mergaitiška kengūra, kirvis klubai, su šiais artimesniais kūno stiliais. Tai klasikinis dauguma modelis su gobtuvu, dirželiai ties iškirpte ir apdaila su briaunoti welts, kurie siūlomi parduotuvėje.
  2. MODELIS BASIC OVERSIZE – Daug laisvesnis modelio variantas yra kengūros negabaritinis megztinis su daug platesniu dydžiu. Toks modelis sąmoningai atrodo ant kūno tarsi negabaritinis, ir štai apie tai! Tai visiškai visiškai be žodžių ir laisvai galima daryti su sportiška uogiene.
  3. DYGSNIUOTA KENGŪRA – smagus variantas ateinančiam pavasariui taip pat dygsniuotas deimantais Didmeninė prekyba megztiniais su gobtuvais. Pasukite stilingą “Rue Paris” prekės ženklą papildomomis raidėmis.
  4. APYKAKLĖS BLOKAI — Dizainas iš pagrindinio dizaino kengūrų taip pat išsiskiria spalvų blokais! Mes kalbame apie dviejų atspalvių megztinius su grindjuostės atspalviu. Jie yra fantastinis Makie traukimo ir blaško statymą Kas Kasdien stiprus iš minios.
  5. ILGOS KENGŪROS – Šiek tiek vėsesnėms dienoms taip pat tikrai bus ilgas kengūros megztinis, kuris yra negabaritinis modelis, axasis kelio. Patraukite dėmes, kad tokie ilgi megztiniai yra fantastiška pakaitalas palaidinės suknelės pavasarį.

Taip pat skaitykite: Didmeninė sportinės kelnės – patenkinkite geriausius stilius

Žiūrėti daugiau: Didmeninė prekyba – puiki kailio alternatyva

paula

Recent Posts

Moteriškas megztinis – gražus suknelės modelis pavasario/vasaros sezonui

Moteriškas megztinis yra absoliutus pavasario/vasaros sezono hitas drabužių didmeninės prekybos FactoryPrice.eu kolekcijoje! Derinant stilių ir…

2 val ago

Sportbačiai suknelei – ar tokia išvaizda vis dar madinga?

Ar madinga dėvėti sportbačiai suknelei? Tai klausimas, kurį mados mylėtojai vis dažniau užduoda sau, ieškodami…

2 val ago

Dryžuotos palaidinės vertikaliai ar horizontaliai?

Kokias dryžuotas palaidines geriau pasirinkti? Tie vertikaliomis juostelėmis ar horizontaliais ornamentais? Šiandien mes jums patarsime,…

9 val ago

Didmeninė prekyba moteriškomis mados stiliaus striukėmis

Šį sezoną tarp rudens/žiemos sezono viršelių tendencijų visų pirma karaliauja trumpi modeliai su perbraižytu pjūviu.…

10 val ago

Didmeninė prekyba daugiau nei 1000 geriausiai parduodamų modelių suknelėmis

Šį sezoną moterų mada mus lepina madingų suknelių pasiūlymais. Šifono maxi iki žemės, elegantiški vokų…

11 val ago

Moteriški džemperiai skirti rudens didmeninei prekybai – susipažinkite su sezono bestseleriais

Rudens tendencijose pirmiausia dominuoja šilti, patogūs drabužiai, kurie moka homfy drabužius. Puikiai tinka savo paprastumu,…

15 val ago