Didmeninė prekyba džinsais – žiūrėkite hitus pavasarį

Pasirengimas naujam 2023 m. pavasario sezonui drabužių pramonėje prasidės vos po kelių savaičių. džinsinių kelnių didmeninė prekyba jie sukurs furore boutique!

Nesenstantys džinsai pavasariui jūsų pasiūlyme!

Kiekvienas drabužių sezonas turi neabejotinų hitų, kurie kasmet pasirodo parduotuvėse. Pavasarį, be erdvių moteriškų palaidinių ir suknelių, džinsai taip pat yra neginčijamas mados simbolis! Madingi džinsai jau yra tarp nesenstančių kelnių, kurios turėtų būti kiekvienos save gerbiančios mados drabužių spintoje. Jie eina su viskuo ir su jais labai lengva sukurti kasdienius drabužius, be to, jie puikiai atrodo ir suteikia daug žavesio. Jie yra ne tik patogūs, bet ir gali nuostabiai pabrėžti moters figūrą, todėl viliojanti ir moteriška. Džinsai kiekvienam sezonui reikalingi kiekvienai panelei, nepriklausomai nuo amžiaus, tiek jaunai merginai, tiek suaugusiai moteriai. Norite sužinoti, kokie jie bus madinga Džinsais ateinančiam 2023 m. Pavasariui? Taigi būtinai naršykite naujas tendencijas, jau kylančias iš internetinio didmenininko FactoryPrice.eu, kuris, kaip įprasta, siūlo didelį džinsų pasirinkimą.

[prekės limit=“2″ columns=“2″ skus=“650704,649895″]

Kaip atrodo tendencijos, kai kalbama apie džinsines kelnes didmeninėje prekyboje?

Kai pirmieji aukso kasėjų džinsai buvo išrasti 1857 m., Paprastai jie buvo modeliai su patogiomis tiesiomis kojomis. Jie pasiūlė daug judėjimo laisvės ir tuo pačiu metu jie buvo stiprūs ir patvarūs, kad atlaikytų kasybos sunkumus sunkioje vietovėje. Po daugelio metų džinsai amžinai pateko į kasdienę moterų ir vyrų madą, virsdami nuostabiomis miesto kelnėmis! Dešimtmečius drabužių dizaineriai išrado vis daugiau naujų džinsų stilių, kad suteiktų jiems naują išvaizdą ir originalų šnicelį. Iki šios dienos, siekiant išlaikyti susidomėjimą šiuo nesenstančiu dizainu, kartais rinkoje atsiranda itin spalvotų ar išskirtinai siuvamų modelių.

Kokių džinsų iš didmeninės parduotuvės jums reikia pavasarį jūsų parduotuvėje? Žinoma, kolekciją reikia nusipirkti džinsinių vamzdžių kelnių didmeninė prekyba, tai absoliuti mados klasika ir daugelio damų mėgstamiausias pjūvis. Džinsiniai vamzdžiai labiau priglunda prie figūrinių kelnių su siauromis ar net labai siauromis kojomis, kurios gražiai pabrėžia figūrą. Puikus efektas teikiamas ypač kartu su dideliu juosmeniu ir galinėmis push-up siūlėmis, vizualiai pakeliant sėdmenis. Be to, pirkdami džinsus drabužių didmeninės prekybos parduotuvėje, tiesiog nulupkite savo džinsus aukštu liemeniu, kad pasiektumėte savo pavasario tikslą! Pakelta džinsų būsena, siekianti virš bambos, puikiai formuoja moters figūrą, suteikdama didesnį įdubimą ties juosmeniu. Be to, tokie apkarpyti džinsai yra tiesiog daug patogesni nei modeliai su apatiniu juosmeniu, todėl ponios juos labai mėgsta. Tai daro juos labai universalius, nes jie tinka aukštakulniams ir elegantiškoms palaidinukėms, taip pat palaidinukė Hoodies didmeninė ir sportbačiai.

[produktų limitas =“2″ stulpelis =“2″ skus=“639862,649786″]

Naujos užsakymo kūrimas ir džinsinio pavasario kolekcijai mama džinsų kelnės didmeninė prekybaModeliai, susiję su ikoniniais 80-ųjų amerikietiškais džinsais. Šiuolaikinės madingų akimirkų versijos dar geriau tinka šiuolaikinių moterų poreikiams, nes jos formuoja figūrą, tuo pačiu suteikdamos komfortą. Mamos džinsai užsegami ties juosmeniu ir turi aukštą liemenį, tuo tarpu jie yra šiek tiek laisvesni nugaroje, klubuose ir kojose. Vieni “momentai” turi platesnes kojas, kiti šiek tiek labiau susiaurėję, kad geriau atitiktų individualius klientų pageidavimus.

Kokias kitas džinsines kelnes didmeninėje prekyboje verta pasiūlyti pavasarį?

Šiuo metu džinsinio audinio mados viršūnėje visų pirma yra komfortas, todėl vamzdžiai ir mama džinsai veda kelią. Pirmasis iš jų puikiai priglunda prie kūno kaip antroji oda, o antrasis ne taip gerai laiko figūrą. Tačiau pastaruoju metu džinsų pasaulyje pasirodė pora įdomių naujovių, kuriomis fantastiškai paįvairinsite parduotuvės pavasario kolekciją! Užsakymas moterims džinsinių kelnių didmeninė prekyba atsižvelgia į juos, kad pritrauktų moterų klientus naujovėmis ir įkvėptų naują gyvenimą gerai žinomai produktų grupei:

  1. DVIEJŲ SPALVŲ DŽINSAI – viena įdomiausių naujovių didmeninėje parduotuvėje yra kelnės su dviejų skirtingų spalvų kojomis! Jie žaviai pritraukia dėmesį ir išsiskiria iš minios, todėl jie tikrai patiks paaugliams, kurie turi savo protus, bet ne tik. Dviejų atspalvių džinsai padeda sukurti moteriai savo unikalų stilių ir padės išreikšti save. Patikrinkite džinsus su aukštu liemeniu su dviejų atspalvių mama džinsais marmurinėje, mėlynai pilkoje versijoje ir su skylėmis.
  2. Su plačiomis kojomis – kartu su grįžtančiomis senomis tendencijomis didmeninėse parduotuvėse, atgal džinsinių varpų kelnių didmeninė prekyba. Didelis 1970-ųjų 90-ųjų hitas grįžta į naudą, o ponios vėl nori dėvėti plataus kojos džinsus. “FactoryPrice.eu” didmeninėje prekyboje rasite ir saldainius primenančių plačių kojų džinsų, ir klasikinių varpelių, prailgintų nuo kelio. Taip pat populiarėja “Bootcut” džinsai su šiek tiek įsiliepsnojusiomis kojomis apačioje, kurie puikiai suderina figūros proporcijas.
  3. SU SKYLĖMIS IR SKYLĖMIS – atvėsinkite pavasario džinsų kolekciją parduotuvėje, statykite modelius su skylėmis ir plyšiais! Fantastiškai jie pritraukia dėmesį ir išsiskiria iš kitų modelių. Ypač stilingi džinsai su plyšiais kojų apačioje ir kelnės su netaisyklingomis skylutėmis ant šlaunų ir kelių.

[produktų limitas=“1″ stulpelis =“1″ skus=“632044″]

Žiūrėkite dabar pasiekiamą internete pigus džinsinių kelnių didmeninė prekyba Madingiausi stiliai, tipai ir spalvos moterims pavasarį. FactoryPrice.eu internetinėje didmeninės prekybos parduotuvėje taip pat laukia platus dydžių ir šriftų pasirinkimas.

Taip pat skaitykite: Palaidinės pagrindinis didmeninė prekyba – susitikti su naujais produktais Factoryprice.eu

Taip pat patikrinkite: Moteriški marškiniai hurt24 – pavasario tendencijos

Paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

2 val ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

2 val ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

3 val ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

4 val ago

Trapeciniai sijonai – madingas stilius karštoms dienoms

Trapecinis sijonas yra klasikinis ir universalus moterų drabužių spintos gabalas, kuris niekada neišeina iš stiliaus.…

4 val ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

5 val ago