Categories: Žinios

Didmeninė prekyba džinsiniais drabužiais

Pavasarį mes dedame natūralią medvilnę, vasarą – erdviam linui, rudenį elegantiškam zomšui, o žiemą – šiltai vilnai. Tačiau yra medžiaga, kurią mes mielai pasirenkame kiekvienam sezonui: tai džinsai. Mes aptariame už jus Įdomiausi daiktai spintoje ir mes siūlome, ką džinsinio drabužių didmeninė prekyba verta pirkti.

Kodėl verta lažintis dėl džinsinių drabužių?

Be abejo, džinsiniai drabužiai yra madingi nepriklausomai nuo sezono ar besikeičiančių tendencijų. Nesenstanti, patvari ir puikiai atrodanti medžiaga stiliumi dirba įvairiausiomis progomis (darbas, kur netaikomas aprangos kodas, atsitiktinis, pasimatymas, vakarėlis, susitikimas tarp draugų). Džinsiniai drabužiai turi įvairių mėlynos spalvos atspalvių, nuo šviesiai mėlynos, per turkio, jūros ir kobalto iki tamsaus granato. Tačiau verta prisiminti, kad džinsiniai drabužiai neturi būti tik mėlyni. Kitų spalvų drabužiai yra tikrai įdomūs. Taip pat yra rūbų rudų atspalvių (smėlio, kupranugario, rudos) arba pilkos spalvos (šviesiai pilka, pelenų, plieno). Džinsiniai drabužiai Jie taip pat gali būti kitų klasikinių spalvų: juodos arba baltos spalvos. Taip pat įdomūs pastelinių atspalvių modeliai (mėtų, alyvinė). Madingi yra stiprių spalvų, tokių kaip rožinė, raudona ar chaki, drabužių spinta. Renkantis drabužius, visų pirma verta vadovautis pjūviu ir nuspręsti dėl modelių, atitinkančių jūsų silueto tipą.

Moteriški džinsai ir šortai

Populiariausi džinsiniai drabužiai tikrai yra kelnės. Pavasarį, bet labiausiai vasarą mielai dėvime džinsiniai šortai. Ištisus metus mūsų spintos užima nuolatinę vietą moteriški džinsaikurie jau tapo pagrindiniu elementu. Galime išvardyti iš ilgų modelių ir 7/8 ilgių. Pupelės gali būti aukštos, standartinės arba nuleistos (klubo). Kelnės gali būti pritvirtintos, laisvos arba platėjančios. Dažniausiai pasirenkami moteriški liesi džinsai su prigludusiais pjūviais. Jau keletą sezonų labai populiarūs palaidi vaikinų modeliai su nuleistu laipteliu ir mamos džinsais – įsiliepsnojusiais viršutinėje dalyje ir susiaurėjusiais ties kojomis. Dauguma moterų įdėti į klasikinius modelius be nereikalingų dekoracijų, kurie yra labai universalūs. Kokias dekoracijas pasirenkame, jei jas statome? Populiariausi yra moteriški džinsai su skylėmis, mados su metaliniais ornamentais (spynos, blokai, blizgučiai, blizgučiai) arba spalvinga apdaila (siuvinėjimas, pleistras, užrašai). Moteriški džinsai mogą być także ozdobione wzorami roślinnymi czy motywami zwierzęcymi. Alternatywą dla spodni są damskie kombinezony.

Ubrania jeansowe hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Džinsiniai švarkai

Pavasarį, vasarą ir net rudenį madingi drabužiai, nepriklausomai nuo dabartinių tendencijų yra džinsiniai švarkai. Jie gali turėti boxy kvadratinį pjūvį ir siekti iki klubo linijos arba išplėstą pjūvį į išorinę šlaunies. Džinsiniai švarkai Jie gali turėti dideles kišenes priekyje, pečių pleistrus, nusodinimo apykaklę arba juosmens diržą. Kai kurie modeliai turi kamščiatraukis apačioje arba sagomis rankovėmis galuose. Puikūs modeliai su dekoratyviniais mygtukais metaliniais atspalviais, metaliniais apskritimais ar ašaromis ir skylėmis yra puikūs. Žiemą rekomenduojame izoliuotus ir dekoruotus modelius, pavyzdžiui, įdėklus iš skardinės ar kailio. Džinsiniai švarkai gali būti vienodas arba raštuotas – ypač rekomenduojame dryžuotus stilius. Džinsiniai viršutiniai drabužiai gali būti vienkartiniai arba tonuoti vadinamuoju ombre efektu.

Suknelės iš džinsinio audinio

Kas dar džinsiniai drabužiai yra madingi? Daugelis moterų įdėti sijonus ir suknelės su džinsais. Modeliai gali būti montuojami arba sudeginti, turi storą, laisvą ar net didelį pjūvį (negabaritinį). Suknelės, pagamintos iš džinsinio audinio, gali turėti dekoratyvinius mygtukus ar naps, spalvingą pleistrą ar madingus raukinius. Taip pat atrodo gerai drabužių spintos elementai su letena, pavyzdžiui suknelės su džinsais su lūžiu. Taip pat verta lažintis dėl modelių, atitinkančių dabartines tendencijas, pavyzdžiui, suknelės su skersiniais su užrašais. Jei kalbama apie džinsinius sijonus, daugelis modelių visą ilgį pritvirtinkite mygtukais. Taip pat įdomi išvaizdos mada su trinimu ir asimetrišku pjūviu. Parduotuvėse taip pat galite rasti modelių su diržu ties juosmeniu arba su didelėmis kišenėmis. Gerai pateikiami džinsiniai sijonai su spalvingais elementais: siuvinėjimas, pleistras ir hem.

Didmeninė prekyba džinsiniais drabužiais

Be moteriškų džinsų, kombinezonų, striukių ir suknelių, taip pat galite įsigyti džinsinius marškinius. Didmeninė prekyba džinsiniais drabužiais Factory FactoryPrice.eu Didmeninė prekyba siūlo daug įdomių gabalų, dydžių ir spalvų. Kai perkate iš mūsų didmenininko, galite nemokamai užsiregistruoti ir greitai ir lengvai integruoti didmenininką į savo parduotuvę. Kodėl verta bendradarbiauti su mumis? Didmeninė prekyba FactoryPrice.eu užtikrina saugų mokėjimą, greitą užsakymų pristatymą ir galimybę įsigyti prekes tik iš vieno gabalo. Internetinė didmeninė prekyba siūlo daugybę produktų iš moterų, vyrų ir vaikų kolekcijų. Visi drabužiai ir aksesuarai yra prieinami patraukliomis kainomis. Jau turime daugiau nei 20 000 produktų, kasdien atnaujiname savo duomenų bazę ir pridedame naujų produktų.

Paula

Recent Posts

Drabužių dekoracijos arba antrasis drabužių gyvenimas

Pavargote nuo kitų pagrindinių marškinių? Neturite širdies išmesti mylimų džinsų, tačiau jie nebeatrodo tokie spalvingi,…

9 val ago

Suknelių ilgis palyginti su amžiumi – mini midi maxi

Daugelis moterų stebisi, ar suknelių ir sijonų ilgis turėtų būti pasirinktas pagal amžių. Šiandien mes…

11 val ago

Kokius batus su kulnais pasirinkti vasarą?

Stiletto kulniukai, stiletto sandalai, o gal pleištai? Kiekvienas iš mūsų mėgsta skirtingus batus su kulnais.…

15 val ago

Suknelės stulpelyje mato įdomius modelius

Kokios stulpelio suknelės yra geriausios? Šiandien mes patariame, kokius gabalus, medžiagas, spalvas ir papuošalus moterys,…

15 val ago

Didmeninė prekyba moteriškais drabužiais Lenkijoje Factory Price

Ieškote naujų tendencijų artėjančiam sezonui? Ar norite apsirūpinti aukštos kokybės moteriškais drabužiais be nereikalingų išlaidų?…

16 val ago

Jūrinė išvaizda ar jūreivio stilius vis dar madingas?

Būdinga vasarą populiari tendencija visada buvo jūreivio stilius. Ar tai vis dar madinga? Kokie drabužiai…

17 val ago