Categories: Žinios

Didmeninė prekyba vasaros suknelėmis – top 5 bestseleriai

Vasara nenumaldomai artėja prie mūsų, todėl paruoškite savo asortimentą karštų dienų atėjimui! Šiandienos tekste vasaros suknelių didmeninė prekyba pasakys, kokie modeliai bus didžiausia artėjančio sezono tendencija! Sužinosite įdomių stilių, spalvų ir raštų idėjų, kurios dominuos moterų madoje ir koks suknelės modelis tiks konkrečiai figūrai! Smalsu? Tada perskaitykite jos paruoštus raginimus didmeninė prekyba drabužiais Varšuva — factoryprice.eu ( women’s clothing wholesale)!

Vasarinių suknelių didmeninė prekyba — pasidomėkite, ką turite turėti savo pasiūlyme!

Didmeninė prekyba moteriškomis vasarinėmis suknelėmis parengė sąrašą TOP5 modelių, kuriuos privalote turėti savo asortimente!

  1. Ažūriniai didmeninė prekyba ažūrinėmis vasarinėmis suknelėmis, tai yra išskirtinai madingiausi vasaros modeliai! Atkreipkite dėmesį į ilgus modelius, kurie puikiai tinka paplūdimiui1
  2. Atitiko — kiekviena moteris mėgsta pabrėžti savo moteriškas formas, todėl jūsų asortimente būtinai turi apstu kūnui prigludusių modelių su iškirpte nugaroje, kuriuos ji pristatė neseniai didmeninė prekyba vasarinėmis suknelėmis!
  3. Satinas — lengvas, lygus ir labai madingas. Tai yra jos parengto kūrinio aprašymas didmeninė prekyba vasaros satino suknelėmis. Strappy maxi modeliai bus idolizuojami, kurie puikiai atrodys oficialių išėjimų iš namų metu.
  4. Megztas Manau, kad visi žino, kad modeliai, kuriuos ji paruošė didmeninė prekyba vasarinėmis megztomis suknelėmis, Būtina turėti kiekvienoje parduotuvėje! Moterys yra įsimylėjusios prigludusius strappy modelius, kurie puikiai tinka kasdienėms išvykoms!
  5. Ispanijos moterys — Lotynišką klimatą moterys labai noriai renkasi vasaros metu! Todėl žiūrėkite modelius, kuriuos ji turi savo asortimente Ispanijos vasaros suknelių didmeninė prekyba. Ypatingą dėmesį atkreipkite į modelius, kurie turi raukinius prie pečių ir platėjančią apačią!

Suknelės vasarai madingiausiais dizainais ir spalvomis!

Zastanawiasz się, jak prezentuje się paleta barw oraz wzorów na sukienkach damskich na lato? Nie będziemy owijać w bawełnę i od razu możemy powiedzieć Ci, że paleta barw na lato będzie bardzo szeroka. Dlaczego? Głównym tego powodem jest to, że kobiety w letnich stylizacjach nie lubią ograniczać się wyłącznie do wąskiej palety barw.

Tego lata królować będą przede wszystkim czerwony, żółty oraz pomarańczowy. Aczkolwiek nie oznacza to, że są to jedyne barwy upalnych dni. Tuż za nimi znajduje się niebieski, zielony, różowy oraz fioletowy. Na bazie każdego z nich kobiety zbudują wiele ciekawych stylizacji. Jednak dla fanek klasyki jest oddzielna kategoria kolorów. Są to oczywiście biel, beż, szary oraz czerń.

Jeśli chodzi o wzory, to nie będziesz pewnie zaskoczony, kiedy powiemy, że największym trendem okaże się kwiecisty print. Aczkolwiek zdziwienie powitasz, kiedy powiemy Ci, że królować będą duże i masywne kwiaty, które pozwolą nam na posiadanie wrażenia, że przytłaczają damską sylwetkę.

Hurtownia letnich sukienek damskich w kwiaty

Didmeninė prekyba vasaros suknelėmis – stiliaus idėjos

Kokia išvaizda patiks labiausiai moterų susidomėjimui? Tai sužinosite perskaitę mūsų patarimus! Žinoma, jūs galite gauti įkvėpimo iš jų ir naudoti juos reklamuoti savo parduotuvės įvaizdį.

  • Miesto išvaizda — miesto išvaizdoje ispaniškos suknelės yra puikios! Geriausia juos papildyti sportbačiais ant storo pado ir beisbolo kepuraitėmis.
  • Elegancija ir prašmatnumas — elegantiško stiliaus receptas? Rekomenduojame taip: pritaikyta midi suknelė + Marynarka damska hurt + wysokie szpilki.
  • Atostogų atmosfera — per šventes kiekviena moteris nori, kad jos apranga būtų lengva ir erdvi. Todėl geriausias sprendimastokios progos bus ažūrinės suknelės. Jie puikiai atrodo papildyti šiaudų skrybėlę ir sandalus ant plokščio pado.

Siluetas ir modelis

Ar norite patarti savo klientams, į ką jie atrodo geriausiai? Jokių problemų. Tiesiog prisiminkite, ką mes parašėme žemiau.

  • kriaušė — Kreivi klubai ir stipriai matomas įdubimas ties juosmeniu geriausiai pabrėžiami prigludusių kūrinių pagalba. Puiku, jei jis turi putlias rankoves, kurios vizualiai išplės jūsų pečius.
  • „Apple“ — prastai matomas įdubimas ties juosmeniu, yra vienintelė problema, kurią turi obuolio siluetas. Šią problemą išspręs suknelė su diržu, kuris pabrėš klubus ir pečius.
  • taurė — moterys su puodelio siluetu būtinai turi pasirinkti sau sukneles su prigludusiu viršumi ir platėjančia apačia. Toks derinys leis optiškai suderinti kūno proporcijas!
  • plyta — kūnas su prastai matomu pjūviu ties juosmeniu? Tokiu atveju geriausia bus pritaikyta suknelė su diržu arba briaunomis ties juosmeniu. Šis sprendimas padarys juosmenį labai siaurą, o dėl to – klubai bus suapvalinti!

Vasarinių suknelių didmeninė prekyba — peržiūrėkite mūsų pasiūlymą

Jei vis dar svarstote, kur įsigyti madingiausių moteriškų suknelių vasarai, tuomet mes jums pasakysime, kad jums užtenka patekti į “factoryrpice.eu” didmeninės prekybos svetainę! Ten rasite moteriškų drabužių, ne tik madingiausių stilių, bet ir spaudinių! Dirbdami su mumis gausite daug privalumų. Ką mes turime omenyje? Pavyzdžiui, tai, kad būdami keli priimame grąžinimus ir užsakymus iš vieno gabalo. Kiekvieną užsakymą apdorojame per 24 valandas, todėl galite būti tikri, kad jūsų užsakymas jus pasieks kuo greičiau! Nelaukite ilgiau ir pradėkite bendradarbiauti su drabužių didmenininku, kuris turi nepriekaištingą reputaciją jau dabar!

Taip pat žiūrėkite: Hurtownia kompletów damskich na lato – zobacz co warto mieć w swoim sklepie

Przeczytaj również: Hurtownia satynowych spódnic midi – poznaj top modele

Joana

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

2 val ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

4 val ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

4 val ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

5 val ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

6 val ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

6 val ago