Plačios kojos džinsai didmeninė prekyba — privalu turėti pirkti iš didmeninės

Nėra abejonių dėl to, kad kiekviena drabužių parduotuvė visada turi turėti naujausią džinsinio audinio kolekciją. Džinsinis audinys priklauso vadinamiesiems “must haves”, tiek parduotuvės asortimente, tiek bet kurios moters drabužių spintoje. Ponios nešioja jį ištisus metus, o pavasarį jos ypač atviros naujoms šios temos tendencijoms. Štai kodėl jie turėtų jus sudominti didmeninė prekyba plačiomis kojomis džinsais, kurios šiuo metu – šalia kelnių su plyšiais – didžiausias sezono hitas! Jei dar nesate susipažinę su šiuo stiliumi, tada perskaitykite mūsų šiandieninį įrašą, iš kurio sužinosite, kokie yra platūs kojų džinsai ir kokius modelius verta pirkti parduotuvėje. Išplėskite savo žinias apie tendencijas ir atnaujinkite asortimentą!

Kaip atrodo džinsai su plačiomis kojomis ir kur juos įsigyti dideliais kiekiais?

Madingų džinsų istorija siekia 1873 metus, kai jų pirmasis modelis buvo sukurtas JAV. Šios stiprios ir itin patvarios kelnės buvo sukurtos specialiai aukso kasėjams, kurie greitai sunaikino drabužius. Nuo to laiko šiuolaikiniai džinsinių kelnių modeliai buvo modeliuojami būtent pagal jų legendinius prototipus. Kadangi džinsai iš kasyklos išėjo į kasdienę madą, jie visam laikui sušildė vietą joje ir nėra jokių požymių, kad tai pasikeis. Bėgant metams, dėka šiuolaikinių technologijų, žmonės išrado naujus šių kelnių gabalus, pasižyminčius kitokia kojos forma. Dėl to šiandieninėje madoje galime rasti varpų, mamų džinsų, vamzdžių, draugių ir daug, daug kitų modelių. Neseniai jie taip pat prisijungė moteriškos jeansy wide leg w hurcie – co to za model i jak wygląda? Otóż wide legi to nic innego jak dżinsy z szerszymi nogawkami. Po prostu! Nie są dzwonami, bo ich nogawki rozszerzają się stopniowo już od bioder, dlatego bardziej przypominają niegdysiejsze szwedy.

Oczywiście szerokie nogawki jeansów nie są w branży nowym odkryciem, ponieważ były hitem już bardzo dawno temu. Jednak dziś niewątpliwie stanowią powiew świeżości dla kobiet, którym wszystkie sklepy odzieżowe oferują głównie rurki. A kur urmu įsigyti plačių kojų džinsus? Juos rasite daugybe stilių, geros kokybės ir prieinamos kainos internetinėje didmeninėje FactoryPrice.eu.

Kokius džinsų modelius su plačiomis kojomis pasirinkti iš didmeninės prekybos?

Kiekvienas stilingas džinsų tipas paprastai turi bent keletą savo įsikūnijimų, kuriuose kartais sumaišomi net du stiliai. Dėl to džinsinio audinio kolekcijose parduotuvės gali išlaikyti patrauklią įvairovę, tuo pačiu siūlydamos klientams įdomias ir originalias naujoves. Pamatysite, kad FactoryPrice.eu didmeninė prekyba nenuvils Jūsų kaip madingų drabužių tendencijų tiekėjo, nes ten rasite įdomių naujovių. Patikrinkite dabar, kuris madingų plačių kojų džinsų didmeninė prekyba pirkti, kad patenkintų savo klientų poreikį neįprastems drabužiams:

  1. AUKŠTAS JUOSMUO – vienas iš madingiausių tipų plačių džinsų dabar yra aukštos liemeniu modeliai. Toks pjūvis puikiai pabrėžia moterišką juosmenį ir išlygina figūros proporcijas, todėl daugelis ponios dėl to pamišę! Aukštas liemuo tinka plačioms kojoms džinsuose kaip pirštinė, būtent todėl tokios vestuvės buvo nuspėjamos.
  2. ŠVEDŲ TIPE – platus, platesnis, plačiausias! Ponios taip patiko plačių kojų džinsai, kad jie ieško modelių su tikrai plačiomis kojomis. Todėl būtinai investuokite į modelius, modeliuotus pagal senus labai plačius švedus.
  3. PLATESNI MAMA DŽINSAI — daugeliui damų reikia puikiai savo figūrai pritaikyto skirtingų stilių džinsų hibrido. Taigi pasiūlykite jiems plačias kojų mama džinsus, tai yra, aukštos liemeniu mama tinka kelnes su platesnėmis kojomis!
  4. PATCHWORK — pirkimas Didmeninė prekyba plačiomis kojomis džinsais internetu taip pat nepamirškite apie modelius, siuvamus iš kombinuotų medžiagos tekstūrų ir spalvų. Statykite, pavyzdžiui, ant lengvesnio aukšto juosmens džinsų modelio su tamsesniais geometriniais “pleistrais” ant kojų. Jie išnyks iš parduotuvės kaip šiltos bandelės!
  5. MODELIAI SU SKYLĖMIS – manau niekas neužvaldo džinsinio audinio kaip nubrozdinimai ir skylutės medžiagoje. Jei mados mylėtojui plačių kojų nepakanka, pasiūlykite jai modelius su skylėmis ant kojų. Statykite ypač modelius su skylėmis ant kelių, kurios prideda roko leteną prie kelnių!

A na jakie kolory denimu najlepiej stawiać w tym sezonie? Na pewno hitem są jaśniejsze spodnie, a także szary i czarny denim, choć w modzie są też ciemniejsze odcienie klasycznego jeansu indygo, w stylu retro.

Modne jeansy wide leg kupisz w hurcie na stronie Factoryprice.eu

Gaukite madingiausius plačių kojų džinsus urmu į parduotuvę ir būkite atnaujinami!

Kaip daugiau ar mažiau patyręs drabužių pramonės verslininkas, jūs tikrai jau pastebėjote, koks svarbus yra asortimento aktualumas. Be jo jūs tiesiog nepasieksite patenkinamo pelno lygio arba, dar blogiau, liksite su neparduotomis prekėmis. Neleiskite, kad tai įvyktų kasdien naršydami naujausias drabužių prekes FactoryPrice.eu didmeninės prekybos svetainėje! Ten rasite naujausias mados tendencijas, kurias visi gerai žinomi tinklai, be kita ko, taip pat išleido į prekybą pigūs plačių kojų džinsai didmeninė prekyba. Tiesą sakant, džinsų skyrius priklauso toms kategorijoms, kurios tikrai nemoka apleisti. Jei Klientai neras jūsų asortimente madingų drabužių kirpimų, jie tiesiog pasirinks konkurentų pasiūlymą. Ir tai taikoma tiek stacionarioms, tiek internetinėms drabužių parduotuvėms.

Pirkdami madingus džinsus su plačiomis kojomis iš didmeninės prekybos, būtinai papildykite išvaizdą viršutinėmis drabužių spintos dalimis. Tuomet savo Klientams pasiūlysite paruoštą bendrą išvaizdą, tai yra visas sudėtingas stilizacijas. Pavasarį ir vasarą ponios mėgsta dėvėti madingus džinsus su įrengtais Hurtownia t-shirtów, bawełnianymi luźnymi t-shirtami, czy prążkowanymi bluzkami basic. Znajdź je w ofercie hurtowni Factoryprice.eu i wrzuć do wirtualnego koszyka wraz z modnymi jeansami wide legs!

Zobacz również: Rabaty w hurtowni Factoryprice.eu – odkrywaj nasze promocyjne oferty!

Czytaj kolejny: Mini prążkowane sukienki basic – jeden ciuch, milion możliwości!

Paula

Recent Posts

Plius dydžio suknelė – ką užsisakyti internetu?

Plius dydžio suknelės yra ne tik drabužių spinta, bet ir asmeninės elegancijos ir pasitikėjimo savimi…

60 min ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

1 val ago

Moteriškas megztinis – gražus suknelės modelis pavasario/vasaros sezonui

Moteriškas megztinis yra absoliutus pavasario/vasaros sezono hitas drabužių didmeninės prekybos FactoryPrice.eu kolekcijoje! Derinant stilių ir…

4 val ago

Sportbačiai suknelei – ar tokia išvaizda vis dar madinga?

Ar madinga dėvėti sportbačiai suknelei? Tai klausimas, kurį mados mylėtojai vis dažniau užduoda sau, ieškodami…

4 val ago

Dryžuotos palaidinės vertikaliai ar horizontaliai?

Kokias dryžuotas palaidines geriau pasirinkti? Tie vertikaliomis juostelėmis ar horizontaliais ornamentais? Šiandien mes jums patarsime,…

11 val ago

Didmeninė prekyba moteriškomis mados stiliaus striukėmis

Šį sezoną tarp rudens/žiemos sezono viršelių tendencijų visų pirma karaliauja trumpi modeliai su perbraižytu pjūviu.…

12 val ago