Liemenės rudeniui – susipažinkite su madingiausiais jų tipais

Pastaruoju metu tarp merginų mados dėvėti liemenes šaltu oru grįžo su dvigubai didesne jėga. Stilingi bako viršūnės grįžo į malonę ir bus madingi ir šį sezoną, todėl įsitikinkite, kad atsargomis juos savo parduotuvėse! Patikrinkite, kas šiandien yra madingiausia liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje, kaip jie atrodo, iš ko jie pagaminti ir kur juos nusipirkti.

Užpildykite parduotuvės asortimentą rudeniui madingomis liemenėmis!

Liemenė greičiausiai kilusi iš senovės persų kostiumų ir turėjo savo kolegas Anglijoje ir Prancūzijoje XVII amžiuje. Įdomu tai, kad pirmieji modeliai buvo išskirtinai vyriško drabužio elementas, jie pasiekė kelius ir turėjo rankoves. Bėgant metams stilius vystėsi ir buvo įvairių modifikacijų, kol buvo suformuotas galutinis liemenių pjūvis. Šiandien tai kaftanas su užsegimu priekyje, neturintis rankovių. Klasikinės audinio liemenės vis dar siejamos kaip papildomas vyriško elegantiško kostiumo elementas. Būtent šios formos pagrindu šiuolaikinėje madoje atsirado įvairių jų variantų! Atsirado šilti žemyn bako viršūnės su skiautiniai, siuvami iš tų pačių medžiagų, kaip švarkai, taip pat modeliai, pagaminti iš megztinio trikotažo. Ir būtent šie pjūviai šiandien yra mūsų interesų objektas, nes moterys jais labai domisi!

Dabar, kai artėja šaltis, jus labiausiai turėtų sudominti žemyn kamizelki na jesień w hurtowni, które są fajnymi ocieplaczami. Chronią korpus przed chłodem, a do tego wyglądają na sylwetce super stylowo i fantastycznie podkręcają codzienne stylizacje. Ta grupa kamizelek jest zdecydowanie najbardziej liczna i najchętniej poszukiwana przez miłośniczki trendów, dlatego skupimy się dziś na nich najmocniej.

 

Atraskite stilingiausias liemenes rudeniui moteriškų drabužių didmeninėje prekyboje!

Kai praėjusiais metais prasidėjo tankų viršūnių bumas, dizaineriai pradėjo pergudrauti vienas kitą sugalvodami įdomius ir originalius modelius. Geriausius savo darbo rezultatus laimi internetinis didmenininkas FactoryPrice.eu, siūlantis Jums tikrus artėjančio rudens/žiemos 2022 metų sezono hitus! Turėkite omenyje, kad prašmatnios išvaizdos gerbėjai, atskleidžiantys figūros dorybes, ypač medžioja trumpus liemenių modelius. Tai apie gana tvirtą kūno montavimo žemyn bako viršūnes be gaubto, su aukštesne apykakle ir kišenėmis, kurios pasiekia klubus arba yra dar trumpesnės! Jie gražiai atskleidžia dugną ir įdubimą ties juosmeniu, pabrėžiant moters figūros proporcijas. Todėl atminkite, kad trumpos liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje pojawiły się już wkrótce także w twoim asortymencie.

Bardzo ciekawą odmianą krótkich puchowych kamizelek są również modele uszyte z imitacji skóry! Fantastycznie komponują się z ciepłymi dzianinowymi ubraniami na jesień i zimę, zapewniają większą szczelność przed deszczem i dodają stylizacjom nieco rockowego pazura! Zwróć uwagę w hurtowni szczególnie na modele w modnych odcieniach brązu i beżu.

Różne rodzaje kamizelek damskich z oferty hurtowni internetowej Factoryprice.eu

Zauważ, że znakomita większość modnych bezrękawników na chłody to w dużej mierze dygsniuotos liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje. Ir nenuostabu, nes skiautiniai tarp viršutinių drabužių jau daugelį metų buvo viršuje ir nėra jokių požymių, kad tai pasikeis. Būdingas susiuvimas ne tik suteikia modeliams žavesio, bet ir užtikrina, kad liemenių viduje esantis užpildas nejudėtų. Dygsniuotas raštas puošia, žinoma, tik žemyn modelius, o vienas iš šių metų hitų — dvipusė liemenė. Vienoje pusėje jis turi dygsniuotą ortalioną, kita vertus, madingą raštuotą kontrastingos spalvos pusę. Reikia apsipirkti!

Apvyniojimų mėgėjams, kuriems visada šalta, užsisakykite būtinai ilgos liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje Drabužiai, siekiantys iki kelių! Tokie modeliai ne tik suteikia šiek tiek daugiau šilumos, nes jie apima didesnį kūno plotą, bet ir garantuoja super stilingą išvaizdą. Jie vizualiai pailgina ir lieknina siluetą, be to, puikiai tinka madingam miesto prašmatnumui. Lažinkitės dėl pūkuotų dygsniuotų modelių su gaubtu, kurių moterims klientams reikės rudens sezono metu.

Kokias kitas liemenes rudeniui didmeninėje parduotuvėje verta įsigyti parduotuvei?

Kaip minėjome, gausiausia liemenių grupė, kurią galima įsigyti FactoryPrice.eu didmeninėje prekyboje, yra pūkinės dygsniuotos modeliai, kuriuos galima įsigyti įvairių tipų ir ilgių. Tačiau, be jų, didmenininkas siūlo papildomus modelius, kurių populiarumas tarp mergaičių auga prasidėjus rudeniui! Pirmasis iš jų yra megztos liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje, tai yra megztiniai megzti modeliai. Jie paprastai turi madingus raštuotus atspaudus, tokius kaip pepitta ar pledas, v formos iškirptė, negabaritinis pjūvis ir briaunotas briaunotas apdaila. Jie yra labai patogūs, neįtikėtinai minkšti ir lankstūs, o svarbiausia visiškai stilingi! Jie nurodo seną universiteto intelekto stilių, vadinamąją preppy tendenciją, kuri vis dar gerai veikia kasdienėje moterų madoje.

Kitas įdomus moterų liemenių tipas yra kailių modeliai, kurie yra siuvami, žinoma, iš mielas iki liesti imitacijos kailio. Tokios liemenės paprastai turi šiek tiek ilgesnius šerelius ir būna dviejų ilgių – standartinių iki klubų arba šiek tiek ilgesnių, siekiančių už dugno. Jie turi nematomo siuvinėjimo, pamušalo ir kišenių tvirtinimo elementą. Laikui bėgant jie suteikia moterims labai stilingą išvaizdą, bet kokiai aprangai pridedant prašmatnaus prašmatnumo! Būtinai pasiūlykite savo klientams kelis tokius modelius.

Atminkite, kad madingos liemenės rudeniui didmeninėje prekyboje jie sensacingai dera su džinsinėmis kelnėmis, taip pat kompletów dresowych i dopasowanych do sylwetki prążkowanych swetrów z golfem. Zaopatrz się kompleksowo na nowy sezon w hurtowni Factoryprice.eu, która oferuje mnóstwo aktualnych trendów z dużym wyborem kolorów i rozmiarów.

Odkrywaj trendy: Dzianinowe swetry w kratę w hurcie – kolekcja jesień/zima 2022

To jest na topie: Kurtki przejściowe – zobacz ponadczasowe modele

Paula

Recent Posts

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

22 min ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

57 min ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

2 val ago

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

3 val ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

4 val ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

4 val ago