“Maxi” sijonai didmeninėje prekyboje — peržiūrėkite 10 geriausių tipų

Pirmaujančios mados tendencijos iš didmeninės rinkos vasaros pabaigoje primena mums madingus ilgus sijonus! Maxi ilgio sijonai yra sensacingi rugpjūtį, kai vis dar šilta, bet ponios lėtai nori padengti kojas. Todėl jie tikrai pravers jūsų drabužių asortimente didmeninė prekyba maxi sijonais madingiausiuose šio sezono tipuose! Asortimentui užsisakykite būtinai tiek vasaros modelius, tiek šiltesnių tipų ilgus sijonus, kaip tik laiku ateinančiam rudeniui.

Moteriškų ilgų sijonų mada didmeninėje prekyboje įgauna pagreitį!

Maksimalus ilgis sijonų atveju, kaip ir suknelių atveju, sukelia neįtikėtiną sujudimą naujausių tendencijų mėgėjams! Moterys mėgsta dėvėti tokio tipo modelius, nes jų dėka siluetas įgauna elegantiško prašmatnumo gausą, o figūra įgauna tinkamas proporcijas. Ilgas laisvas sijonas taip pat gali puikiai užmaskuoti kai kuriuos figūros trūkumus, todėl kai kurios ponios pasirenka tik šį ilgį. Ilgų sijonų stilių mada dažniausiai pasiekia savo apogėjų būtent vasarą, nes šis supjaustytas ponios asocijuojasi su tingais atostogų išvaizdais! Vėjyje plazdantis erdvus maxi sijonas tuo metu atrodo visiškai nuostabiai, nenuostabu, kad modelį mėgsta ir garsios įžymybės. Jie taip pat buvo nusitaikę į mados tinklaraštininkus ir atpažįstamus instagrammerus, taip varydami tokio tipo aprangos madą. Dėl šios priežasties madingiausias atsitiktinis ir elegantiški maxi sijonai didmeninėje prekyboje powinny bez dwóch zdań zasilić także ofertę Twojego butiku!

Już zaraz nasz ekspert zajmujący się hurtowym zaopatrywaniem sklepów odzieżowych przybliży Ci 10 najważniejszych trendów w temacie długich spódnic. Przeczytaj dokładnie całą listę modnych modeli, porównaj je ze swoim asortymentem i dokup od hurtownika warianty, których jeszcze nie posiadasz!

 

Włącz do asortymentu modne maxi spódnice z hurtowni Factoryprice.eu, dostępne w wielu rodzajach

Atraskite vasarinius maxi sijonus dideliais kiekiais, kuriuos verta užsisakyti

Atsižvelgiant į tai, kad esame beveik sezonų sandūroje, nusprendėme suskirstyti savo sąrašą su sijonais į vasaros ir rudens modelius. Galbūt tai leis jums patogiau susipažinti su tendencijomis ir ramiai atsekti asortimentą trūkumams. Taigi pirmiausia pažvelkite į TOP 5 šios kategorijos modelius vasara sijonai:

  1. SU KASKADOS RUFFLES – tikras hitas vasarą yra visų pirma erdvūs modeliai su kaskadiniais plačiais RUFFLES susiūti kartu. Laisvi laisvi sijonai siuvami tokiu būdu paprastai turi elastingą ties juosmeniu ir dekoratyviniais žiupsneliais, sukurti bauda reguliariai raukiniai ant audinio.
  2. ILGI SIJONAI SU RAŠTAIS – antri populiariausi sijonai, pirkti vasarą urmu, yra modeliai su spalvingais vasaros raštais! Versija su gėlėmis, atogrąžų lapais ar abstrakčiais ar gyvūnų raštais nuostabiai išskiria išvaizdą iš minios.
  3. Platėjantys modeliai — dar vienas hitas didmeninė prekyba platėjančiais maxi sijonaiskurį galite įsigyti internetu FactoryPrice.eu. Jie nuostabiai modeliuoja moters figūros proporcijas ir dažnai pritraukia dėmesį įdomiais augaliniais ar abstrakčiais atspaudais.
  4. MAXI SIJONAS BOHO STILIAUS — tokie sijonų modeliai dažnai pasižymi aukštu liemeniu ir lengva, labai erdvi ir subtili medžiaga. Jie taip pat turi raukinius ir kartais kišenes, kartais rinkinyje taip pat yra dirželis su boho karoliukais arba eko odos dirželis. Privaloma turėti vasarai!
  5. LABAI ERDVIOJE FORMOJE – nenuostabu, kad vasarą sijonuose dominuoja labai lengvos ir erdvios medžiagos, tokios kaip poliesteris ar viskozė. Taigi nusipirkite į parduotuvę erdvūs maxi sijonai didmeninėje prekyboje tol, kol jiems truks didžiausias sezonas. Jie suteikia modeliams lengvumo, taip pat nepaprasto lengvumo ir sklandumo visai moters figūrai!

Gaukite madingiausius maxi sijonus didmeninėje prekyboje rudens sezonui!

Jums jau aišku apie madingiausius maxi sijonų tipus vasarai, dabar pereikime prie rudens modelių. Paprastai jie siuvami iš šiek tiek storesnių medžiagų, turi pamušalą arba turi tipiškai rudenišką, matomai “šiltesnį” stilių. Priešais jus yra TOP 5 kitų maxi sijonų sąrašas, šį kartą puikiai tinka rudens sezonui:

  1. MEGZTI MAXI SIJONAI — šaltesniam sezonui damos mielai renkasi ilgus megztus sijonus dažniausiai su puodeliu, prigludusius prie kojų, kurie pamažu siaurėja link apačios. Pagamintas iš malonaus liesti megztinis megzti, jie eiti nuostabiai su rudens atrodo su kulkšnies batai!
  2. PLISUOTI MAXI SIJONAI — nenuginčijamas rudens pradžios hitas taip pat yra plisuotų maxi sijonų didmeninė prekyba šiek tiek elegantiškesniu stiliumi. Fantastiški miestams, pasimatymui ar vakarėliui, jiems būdingas vertikalus armonikėlės raštas, suteikiantis jiems ypatingo žavesio.
  3. SU AUKŠTU JUOSMENIU – dar vienas hitas, kuris daro pliaukštelėjimą tarp ponios yra ilgi modeliai sijonai su aukštu juosmeniu. Laikydamiesi juosmens, jie nuostabiai pabrėžia moters figūrą ir formuoja figūros proporcijas. Jie puikiai atrodo su trumpais pritvirtintais bluzkami.
  4. MAXI SIJONAI SU PLYŠELIU — ilgas puodelio ar trapecijos formos sijonas puikiai atrodo su dekoratyviniu giliu plyšiu ant kojos! Jo dėka jis subtiliai atskleidžia lieknas moterų kojas, o tuo pačiu suteikia išvaizdai prašmatnesnę ir pritraukia dėmesį. Pasirinkite ypač sijonus su plyšiu priekyje arba šone.
  5. ASIMETRIŠKAS MAXI SIJONAS — paskutinis įdomus maxi sijonų tipas, kurį verta pasiūlyti parduotuvėje, yra asimetriški modeliai. Paprastai tokie sijonai yra trumpesni priekyje ir ilgesni gale, ir dažnai turi madingą voko plyšį priekyje.

Jūs ką tik susipažinote su madingiausiais maxi sijonai internetinėje didmeninėje prekyboje FactoryPrice.eu, kurį galite užsisakyti dabar savo parduotuvei. Pasirūpinkite įvairialypiu asortimentu šiandien ir pasiūlykite klientams karščiausias sezonų sandūros tendencijas!

Patikrinkite kitą: Swetry damskie na jesień – poszerz swoją ofertę o modne nowości

Czytaj na temat: Bluzki damskie we wzory – co jest teraz w modzie?

Paula

Recent Posts

Pagrindinės palaidinės ilgomis rankovėmis – elegancija ir komfortas viename

Pagrindinės palaidinės ilgomis rankovėmis yra pagrindinis kiekvienos moters drabužių spintos elementas, kuris ne tik suteikia…

47 min ago

Moteriški megztiniai – visada viršuje

Sveiki atvykę į moteriškų megztinių pasaulį, kuriame komfortas susitinka su elegancija, o stilius susimaišo su…

3 val ago

Moteriška ramonesa – pažiūrėkite, kaip ją dėvėti pagal išvaizdą

Moteriška Ramoneska yra ikoninis drabužių spintos elementas, kuris daugelį metų karaliauja mados pasaulyje. Kilusi iš…

6 val ago

Ispaniškos palaidinės vasarai – karščiausia sezono tendencija

Sveiki atvykę į įspūdingą pasaulį stilingų palaidinių vasarai, kur elegancija susitinka vasaros urmu sukurti unikalų…

6 val ago

Moteriškas baltas megztinis – kokie stiliai yra viršūnės?

Moteriškas baltas megztinis yra klasika, kuri visada bus madinga ir tinka praktiškai bet kokiai išvaizdai.…

6 val ago

Džinsų kolekcija pamatyti visą modelių asortimentą

Džinsai buvo su mumis, nuo tada, kai Levi Strauss pirmą kartą pristatė ikoninių kelnių modelį…

18 val ago