Megztinių kolekcija pavasariui ir vasarai didmeninės prekybos parduotuvėje – žm

2023 metų pavasario/vasaros dienos laukimas neįkvepia asociacijų su megztiniais, tačiau mes esame jums! Kodėl? Nes dabar factoryprice.eu yra nauja nauja Megztinių kolekcija didmeninė prekyba Skirtas tik šiltesnėms dienoms. Atkreipkite dėmesį į tai, kokia yra ši tendencija!

Mezgimas šiltesniam sezonui? Tokios tendencijos tik didmeninėje prekyboje!

Greitai mes susiejame pavasario-vasaros sezoną su erdviomis suknelėmis, viršūnėmis ir trikotažais arba nauja džinsų kolekcija. Mūsų klimatui yra tokių dienų ir vesternų, kad net teoriškai yra laisvas mėnuo jis gali būti vėsesnis. Būtent prie ko yra drabužių didmenininkas FactoryPrice.eu dabar pristato stilingą megztinių kolekciją pavasariui ir vasarai! Yra žinoma, kad yra modeliai, yra daug plonesni nei storio žiemos stilių, skubiai apdorotų spalvų ir kategorijos medžiagos medžiagos. Jie visiškai pasivyti šio sezono mados šviesos erdvus trikotažas, gali būti dėvimi kaip puiki alternatyva, kuriai lovatiesės ar megztiniai. Populiarios įžymybės visoje vandenyne ir pagrindiniai “Instagram” influenceriai jau pakėlė tendenciją, tai visiškai karšta prekė! Todėl pažiūrėkite dar atidžiau ir pasiūlykite, ką sako dabartinis kolekcija Didmeninė prekyba pavasariniais megztiniais Atraskite iš visų megztinių gabalų, žinokite apie elektrinius atspalvius ir lažinkitės dėl nestandartinių medžiagų audinių. Pasiimkite karščiausią Tadzoną į parduotuvę!

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“657290,653958″]

Megztinių kolekcija didmeninėje parduotuvėje – kokie modeliai laukia, kol bus atrasti?

Dabar nuimkime paslapties ratlankį ir susipažinkime su stilingiausiais lengvų megztinių tipais, kurie puikiai tiks šiltesnei jūrai. Ji yra pirmoji, kuri mato kolekcijos plisuoti megztiniai Didmeninė prekybasiūlo patogius daiktus su sagų užsegimu! Jie laisvesni, tačiau modeliai, kurie mirguliuoja, kad gulėtų ant silueto ir atitiktų statyti figūros tipą. Jie turi madingą V formos kaklą, ilgomis rankovėmis ir apdailą su elastingomis briaunomis bangomis. “Colleccici” sukuria retro atmosferą, kuri pastebima gaminiuose, visų pirma sukuria didelius dekoratyvinius mygtukus ir bendrą 50-ųjų dizainą. Tai prideda daug gražių elegantiškų megztinių ir leidžia išsiskirti tarp draugiškų draudimo rinkų parduotuvių. Tačiau atminkite, kad tokį megztinį lengva nuimti ar užsidėti bet kokį, net verta jį dėvėti atsegtą. Tada jis siūlo visą stilių daugiau nesenstantis ir gražus atskleis drabužius po.

Taip pat labai verta kolekcijos ažūriniai megztiniai Didmeninė prekyba, kurie džiugina mergaitišku subtilumu ir žavi žavesiu. Iškirpti Audiniai Ažūriniai raštai, supjaustyti zigzago ar rombo raštu, nuostabiai transformuoja trikotažo pjūvį. Ačiū, kad ažūriniai susagstomi megztiniai atrodo neatskiriamai stilingas ir originalus, pritraukti Matie ir nustatyti ją atskirti nuo minios! Be to, jie tiekia malonų oro srautą, kuris laisvai teka per ažūrinius megztinio dygsnius. Puikiai tinka vasaros klimatams. jie puikiai randami paplūdimyje ypač rinkiniuose su kostiumų ir šortų duetu, bet ne tic. Visų pirma statykite ant ažūrinių megztinių pastelinėmis ir neoninėmis spalvomis, su jausminga trikampe iškirpte ir subtiliomis išpjovomis.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“649222,642022″]

Globus visame pasiūlyme taip pat yra tas pats, kaip ir tas pats, kolekcija Trumpi megztiniai didmeninė prekyba, kuris niūriai raugina pilvą. Jie buvo stilingai baltųjų žuvų mados nuo ikoninių 90-ųjų, kai madingi buvo tik pilvą atskleidžiantys stiliai. Ši tendencija įgijo populiarumą ir mes skiriame ją ypač gražioms jaunoms merginoms, kurios gali pasigirti plokščiu skrandžiu. Tarp trumpų megztinių, klostuotų megztinių su ilgomis retro sagomis, pintos pynės ir seksualios V formos iškirptės, rinkitės iš parduotuvės kolekcijos, pastelinių spalvų, taip pat megztus intensyvios spalvos contrava stui.

Ar siūlote kitus megztinių kolekcijos produktus didmenine prekyba?

Pastatai, kad megztinis kolekcija FactoryPrice.eu sporto siūlų kolekcija daug. Čia jums reikia išvardyti juos visus, nuo pat pradžių, kad būtų verta parduoti. Na, o mados rinkos į vidų prognozuoja, kad šis sezonas bus hitas Megztinių kolekcija, didmeninė prekyba vasara! Tai apie lengvus ažūrinius ir laisvus raštus, sukišti per savo apvalią iškirptę ir papuošti neonu. Tai erdviausias plonas trikotažas su gana sandariai apipjaustytu ažūriniu spausdinimu, leidžia orui praeiti. Puikus Jie tinka vasaros šortams ir kostiumams, taip pat tokiems pat kaip mini erdvūs sijonai. O kaip su spalvomis? Šioje megztinių kolekcijoje dominuoja neoninės lemputės, tai yra ryškios fuksijos, fluo žalios arba lemputės geltonos spalvos! Nuostabiai ištraukiami ir lengvai atidaromi mūsų komplektai iš likusio paplūdimio.

[produktų limitas=“1″ columns=“1″ skus=“657303″]

Taip pat labai įdomūs pažadai Megztinių kolekcija didmeninė prekyba su skylutėmis! Taip, avangardo mėgėjams, drąsūs negabaritiniai megztinių gabalai su apvalia iškirpte, puošti audinio kilpomis, swarmed. Skylės randamos poros dėmių ant kūno ir galbūt rankovėmis, pridedant tikrai prakaituotas roko jaustis. Pirkdami pateikite užsakymą ir kitą kartą suderinkite su jais Jeasny hurtownia arba šortai, kurie turi geriaud fona. Būti yra, atkreipti dėmes, kad dėl ąmoningai trūkčiotų kraštų toks megztinis įgauna labai įdomų asimetrišką Pjūvis, dar labiau pritraukdamas dėmes. Gaukite vizas savo ateities kartkartėmis savo dabar parduotuvėje!

Taip pat žiūrėkite: Dryžuotų Marškinėlių techninė prekyba – geriausius geriausius

Skaityti toliau: Pagrindinė kolekcija pavasariui FactoryPrice.eu didmeninėje prekyboje

paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

1 val ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

2 val ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

3 val ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

4 val ago

Trapeciniai sijonai – madingas stilius karštoms dienoms

Trapecinis sijonas yra klasikinis ir universalus moterų drabužių spintos gabalas, kuris niekada neišeina iš stiliaus.…

4 val ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

5 val ago