Moteriškų striukių didmeninė prekyba – atitinka tendencijas!

Ruduo ir žiema yra ne tik negabaritiniai megztiniai ir atsitiktiniai laisvi megztiniai. Kai kurios ponios net šaltyje rūpinasi elegantišku pristatymu ir džiaugiasi galėdamos jį dėvėti šiuo metų laiku moteriškų striukių didmeninė prekyba! Pasidomėkite, kokių stilių švarkus verta pirkti iš internetinių didmenininkų į parduotuvę ir pažiūrėkite, su kuo jas derinti žiemą.

Striukių istorija ir jų šiuolaikinis vaidmuo madoje

Karinis jūrų laivynas pasirodė kaip vyriškas viršutinis sluoksnis, o karjeros pradžioje jį dėvėjo daugiausia jūreiviai (taigi ir jo pavadinimas) ir darbininkai. Vėlesniais metais tai tapo privaloma vyrų kostiumo dalimi. Iš pradžių gatvėse karaliavo trumpi dviaukščiai švarkai aukštu juosmeniu ir apkabintu priekiu, primenantys karinę striukę. Daugelį metų karinis jūrų laivynas buvo skirtas tik vyrams, o moterys, bandžiusios jį dėvėti, patyrė ne tik patyčias, bet ir baudžiamąją atsakomybę! Moteriškų bleizerių istorijos proveržis buvo ne iki 1950-ųjų, kai prancūzų dizainerė Coco Chanel pasiūlė moterims trumpą striukę. Tam buvo dėvimas midi pieštuko sijonas su aukštu juosmeniu, kuris sukūrė elegantišką moterų ansamblį su striuke. Vėliau, su vėlesniais socialiniais ir pasirenkamaisiais pakeitimais, madinga moteriškų striukių didmeninė prekyba pagaliau gėris atėjo į moterų garderobą! Šiandien jie yra būtina turėti ne tik elegantiškų sėkmingų moterų spinta, bet ir bet kuri mergina, kuri nori transformuoti savo kasdienį išvaizdą su jais.

Šiuolaikiniai moteriškų striukių modeliai skirstomi į paprastai elegantiškus ir verslo, o į daug labiau atsitiktinius. Negana to, vieni atkreipia dėmesį į kitus ir atvirkščiai laužo griežtą šio viršelio stereotipą! Šiandien merginos mielai dėvi pusiau elegantiškas striukes prie džinsinių kelnių, suknelių ar antblauzdžių, pagamintų iš eko odos. Jie tapo miesto sporto elementas ieško kasdieniame gyvenime, o ne tik standžios prabangos pasirinktas.
[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“643964,647230″]

Pažiūrėkite, kurios moteriškos striukės didmeninė prekyba šiuo metu yra madingiausios!

Atraskite dabar pas mus madingiausius moteriškų striukių modelius, kurie jau kelis mėnesius karaliavo kasdienėje moteriškoje spintoje. Užsisakykite juos parduotuvėje iš internetinio didmenininko FactoryPrice.eu, kuris siūlo didžiausią stilių ir spalvų pasirinkimą. Peržiūrėkite žemiau pateiktą produktų sąrašą ir laikykite parduotuvę geriausią moteriškų striukių didmeninė prekyba žiemaiko dabar ieško fashionistas:

  • TIEDE BLAZER – dabar rudenį į madą grįžo moteriškos striukės be užsegimo, o juosmuo surištas kaip elegantiškos lovatiesės. Jie dažniausiai gaminami iš šilto medžiagų mišinio, panašaus į tvidą ir vilną, o aukščiausios kokybės modeliai taip pat apima medvilnę į kompoziciją. Lažintis dėl elegantiškų tamsiai mėlynų švarkų su privalomu iš komplekto su pieštuku mini sijonas, su kuriuo jie sukuria kostiumą ant zomšinio modelio!
  • BUTTON CLASSIC – visada siūlomas vienkartinis Klasikinis moteriškų striukių didmeninė prekyba pritvirtintas vienu mygtuku. Tokie modeliai paprastai pasiekia klubus, be to, jie turi ilgas rankoves, paminkštintas rankas su pagalvėmis ir atvirais atlapais bei kišenėmis su atvartais. Geriausiai derinkite juos su storais Swetry z golfem hurtownia arba su kostiumo audinio kelnėmis iš rinkinio.
  • Su rištomis rankovėmis — pastarųjų savaičių hitas, šiek tiek ilgesni švarkų modeliai su susiėmusiomis rankovėmis ¾ taip pat yra hitas. Jie puikiai derina klasikinę eleganciją su nico labiau netalentingu, sportišku stiliumi, kuris veiks kiekvieną dieną!
  • [produktų limitas=“1″ stulpelis =“1″ skus=“652490″]

  • SMOOTH BLAZER – klasikinio nesenstančio minimalizmo gerbėjai tikrai pasiūlys vienos spalvos moteriškos striukės didmeninė prekyba. Tai dažniausiai vienkartiniai modeliai su sagomis, su pamušalu, kišenėmis imitacijomis ir ilgomis rankovėmis bei V formos iškirpte. Lažinkitės dėl vienkartinių švarkų, pagamintų iš klasikinės kostiumo medžiagos, taip pat modelių, pagamintų iš šilto ekologinio zomšos, puikiai tinkančio šaltam orui!
  • STRIUKĖS SU RAŠTAIS – rudens-žiemos sezono metu taip pat puikiai tinka madingi moteriški švarkai su raštais, kurie pritraukia dėmesį! Į parduotuvės pasiūlymą būtinai įtraukite dvigubas striukes su gyvūnų raštais ir negabaritinių pledų modelius, idealiai tinkančius rudeniui.

Atraskite daugiau moteriškų striukių tendencijų FactoryPrice.eu didmeninė prekyba

Didmeninė prekyba ir drabužių detalė išlaiko ranką ant pulso ir reguliariai siūlo madingus švarko stilius naujausiose kolekcijose. Tačiau pirmiau minėti modeliai nėra viskas! Atraskite kitas moteriškų striukių tendencijas, kurias siūlo internetinis drabužių didmenininkas su FactoryPrice.eu ir pamaitinkite savo parduotuvę pigus Marynarka damska hurt. Peržiūrėkite jų modelius, esančius dabartinėje internetinėje kolekcijoje, ir atraskite aukštos kokybės produktus, kurie eina kartu su prieinamomis kainomis.

Kokias kitas tendencijas turėtumėte atkreipti dėmesį perkant bleizerius dideliais kiekiais? Pirma, pasirūpinkite, kad parduotuvėje nusipirktumėte negabaritinius modelius, tai yra, atrodytų šiek tiek per dideli. Jie puikiai tinka rudens stilizacijų pobūdžiui ir suteikia daug patogumo būsimam savininkui. Be to, atkreipkite dėmesį į medžiagos tipą, iš kurio gaminama konkreti striukė. Lažinkitės dėl modelių, siuvamų ne tik iš tipiško kostiumo audinio, bet ir švarkų, pagamintų iš ekologiško zomšos ar odos pakaitalo! Be to, atminkite, kad moterų bleizerių pasaulyje neseniai grįžo dvieilių modelių mada, įkvėpta buvusio britų pareigūno suknelės.
[produktų limitas =“2″ columns=“2″ skus=“639365,643459″]

Pavasarį užpildykite žurnalą madingomis moteriškomis striukėmis didmenine prekyba!

Mes jau turime lapkričio patarimą, ir tai yra ženklas, kad maždaug po 2 mėnesių bus laikas reklamuoti naują pavasario drabužių kolekciją 2023! Tinkamai paruoškite savo parduotuvę iš anksto ir užsisakykite dabar pavasarinių moteriškų striukių didmeninė prekyba tinkami gabalai ir madingos spalvos. Taigi, ką? Pavasarį į madą grįš spalvingi, intensyvių ir pastelinių spalvų bleizeriai, tokie kaip fuksija ar purvinas rožinis. Užpildykite kolekciją klasikiniais vienkartiniais modeliais saulėtais pavasario geltonos, žalios ar oranžinės spalvos atspalviais! Moterys mielai juos dėvės su spalvomis suderintais elegantiškais šortais aukštu juosmeniu arba mini sijonais su raukiniais ir trumpomis viršūnėmis.

Taip pat skaitykite: Audinių kelnės žiemos leidime – idėjos madingam išvaizdai

Taip pat žiūrėkite: Žiemos spalvos “Rue Paris” kolekcijoje – būkite geriausios

Paula

Recent Posts

Džinsų kolekcija pamatyti visą modelių asortimentą

Džinsai buvo su mumis, nuo tada, kai Levi Strauss pirmą kartą pristatė ikoninių kelnių modelį…

11 val ago

Madingiausios suknelių spalvos atostogoms

Šiandien mes rekomenduojame jums madingiausias suknelių spalvas atostogoms. Mes turime septynis puikius atspalvius jums. Rekomenduojame…

14 val ago

Kasdieninės suknelės puikiai tinka miestui

Kasdienines sukneles moterys mėgsta dėvėti ypač vasarą. Žiemą ir rudenį — ar mums tai patinka,…

15 val ago

Raštuotos audinio kelnės

Geras pasirinkimas vasarai yra laisvai prigludusios kelnės, pagamintos iš raštuoto audinio. Šiandien mes jums pasakysime,…

15 val ago

Kaip apsirengti pasimatymui vasarą? Mes siūlome

Mes einame į pasimatymus skirtingais metų laikais. Gali atrodyti, kad lengviausias būdas sukurti išvaizdą vasarą…

17 val ago

Suknelė tobulinimui, kurią pasirinkti?

Suknelė remontui nebeturėtų būti tokia elegantiška kaip suknelė vestuvėms. Tačiau tai visai nereiškia, kad tobulėjimui…

17 val ago