Inkstai ir moteriški paketėliai – paskirtis ir kaip dėvėti

Prisimenate garsiuosius inkstų maišelius, dėvimus ant klubų, dar vadinamus paketėliais, kurie buvo hitas XX amžiaus 90-aisiais? Nuo tada, kai prieš kelerius metus jie grįžo į miesto madą, jie nenusileido iš pirmosios moterų mėgstamiausių drabužių aksesuarų vietos! kuri Inkstai Ir Moteriški Maišeliai Internetu Didmeninė Prekyba Ar verta jį priskirti prie savo pasiūlymo?

Kaip inkstų krepšys užkariavo moterų galanterijos kategoriją?

Galbūt kai kurie iš jūsų prisimenate senovinius gerų inkstų formos paketėlių pradus, pritvirtintus dirželiu aplink klubus. Tuo metu, XX a. 9-ajame dešimtmetyje, praktiškus sprendimus mėgstantys vyrai labiausiai norėjo juos dėvėti. Rankinės, kurios leidžia jums atlaisvinti rankas dėvint, pasiteisino daugiausia tarp turistų ir sportininkų, bet ir įvairių rūšių profesionalų. Jie leido su savimi nešiotis smulkius daiktus, taip pat pinigus, raktus, įrankius ir daugybę kitų įvairių smulkmenų nenaudojant rankų. Tam tikru momentu, tačiau, jie tapo plačiai pajuokų objektu ir kičo simboliu, todėl jie galų gale mados lamus. Oficialiai inkstai grįžo 2012 m., Kai mados dizaineris vėl pasiekė juos, tačiau neatkūrė jų buvusios šlovės.

Kažkas sukrėtė tik aplink 2017 m., Kai ponios vėl norėjo dėvėti šį rankines natūra, išlaisvinti iš viso mados ant jų! Kas tai paveikė? Galbūt inkstų paketėliai tiesiog “pakabinti” ant spintos dugno pakankamai ilgai, nors drabužių parduotuvės pasiūlė merginoms naują būdą nešioti inkstus, kuris galėjo turėti lemiamos įtakos jų pakartotiniam populiarumui. vistiek madinga nerki i saszetki damskie w hurtowni są znów pożądanym towarem, dlatego koniecznie zamów je do swojej oferty!

 

Kokie inkstai ir moteriški paketėliai didmeninėje rinkoje šiandien yra patraukli prekė?

Tradicinis inkstų krepšys, kaip rodo pavadinimas, savo forma primena… žmogaus inkstą 😉 Tačiau bėgant metams madoje atsirado ir maži siauri telefono dėklai, pritvirtinti prie diržo, nors klasikiniai pailgi inkstai tikrai labiau madingi. Šie modelių tipai yra daug talpesni, nepaisant tvarkingo dydžio, nors kai kurie inkstai nustebina savo dydžiu. Ar jums įdomu, kokie modeliai ir tipų inkstai geriausiai veiks parduotuvės pasiūlyme ir parduos kaip šviežias bandeles? Patikrinkite, ką moterų inkstai ir paketėliai didmeninė prekyba fabrikaprice.eu Didmeninės prekybos parduotuvių specialistai rekomenduoja ir užsisako geriausius iš jų:

  1. DYGSNIUOTAS INKSTAS — nors inkstai iš esmės yra sportiniai krepšiai, daugelis ponios vis dar nori jų elegantiškesnėje versijoje. Tai dygsniuotas inkstų krepšys, pagamintas iš minkštos eko odos, kuri su deimanto raštu nurodo garsiąją klasikinę chanelka rankinę. Tai suteikia bet kuriai aprangai moteriškesnį efektingą išvaizdą ir eina su šiek tiek elegantiškesniais drabužiais pasimatymui ar vakarui.
  2. HOLOGRAFINIS INKSTAS — žvilgantis ir žvilgantis spalva holo inkstas yra tikras hitas tarp paauglių moksleivės. Toks madingas įtaisas leis jiems išsiskirti mokykloje iš minios, taip pat išreikšti savo originalų ir drąsų stilių. Inkstai su holografine danga primena būdingus ženklus, kuriuos galime rasti ant banknotų ar dokumentų.
  3. DIDELI INKSTAI NUO EGZOKORTOS – tikras universalus ir mega praktinis hitas tarp visų moterų yra dideli inkstai ir moteriški paketėliai didmeninėje prekyboje. Minkštos, itin erdvios ir kokybiškos minimalistinio stiliaus rankinės gražiai papuoš bet kokią kasdienę išvaizdą. Jie yra ne tik praktiškas aksesuaras, bet ir puiki puošmena, kuri efektyviai padidins visus komplektus miestui ir lauke! Pavyzdžiui, pasirinkite “Luigisanto” prekės ženklo modelius, kurie puikiai imituoja natūralią odą, yra patvarūs ir turi madingą dizainą.
  4. MOTERIŠKI SPORTINIAI INKSTAI — klientams, mėgstantiems sportinio stiliaus retro atmosferą nuo senų metų, rekomenduojame įsigyti didelius sportinius inkstus, pagamintus iš medžiagos. Pasirinkite modelį su perforuota kvėpuojančia membrana, dekoratyviniais eko odos intarpais ir plačiu juostiniu dirželiu su didele plastikine sagtimi. Modelį taip pat sustiprina spalvingi užrašai, puošiantys krepšio priekį ir dirželį, suteikiantys jam dar labiau miestietišką ir sportišką išvaizdą!
Sprawdź stylowe nerki i saszetki damskie w hurtowni Factoryprice.eu

Atraskite geriausius Inkstai ir Moteriški maišeliai ne Online Didmeninė Prekyba FactoryPrice.eu

Norėdami dar labiau paįvairinti inkstų kolekciją, taip pat sumaišykite jame minėtus paketėlius telefonui, pritvirtintus prie diržo. Pavyzdžiui, pasiekite modelį, pagamintą iš aukštos kokybės eko odos su pridedamu kelnių diržu, papuoštu metalinėmis smeigėmis su užtrauktuku ir patogiomis kilpomis. Pirkdami įvairių stilių moterų inkstus ir paketėlius savo parduotuvei, padarysite visą galanterijos kolekciją patrauklesnę ir funkcionalesnę. Dėl to kiekviena klientė ras kažką jai, ką ji tikrai įvertins ir tikrai sugrįš ateityje! Atraskite Pigūs inkstų ir moteriški maišeliai didmeninėje prekyboje interneto svetainėje FactoryPrice.eu ir sukurti išsamų asortimentą drabužių ir galanterijos savo parduotuvėje.

Kaip efektyviau parduoti klientams tam tikro sezono inkstų partiją? Parodykite juos paruošta išvaizda! Sumaišykite madingus inkstus rinkinyje su dviejų dalių kompletami dresowymi z hurtowni, prążkowanymi sukienkami basic lub pikowanymi kurtkami puchowymi. Nerki z ekoskóry świetnie pasują także do puchowych kamizelek ze skóry ekologicznej oraz ciepłych i przytulnych jesiennych dzianin!

Ponadto pokaż klientkom jak dziś należy nosić modne nerki, aby wyglądać fajnie i stylowo:

  • ANT KLUBŲ — pirmasis būdas nešioti inkstus yra tradicinis ir apima juos apjuosiant aplink klubus. Tada inkstų kišenė gali būti priekyje arba užpakalyje, o visas dalykas gražiai pabrėš moters figūrą ir pabrėš figūros proporcijas.
  • CROSSBODY TYPE — populiariausias būdas nešioti inkstus šiandien yra pakabinti jį visame kūne, kaip pasiuntinio maišelį! Tada piniginės skyrius taip pat gali būti kūno priekyje arba gale, kaip ir kuprinės atveju. Tada stilius įgauna itin šaunią ir nonchalantišką išvaizdą, be to, suteikia daug komforto.

Taip pat skaitykite: Okrycia wierzchnie na jesień w hurcie – co warto mieć w swoim sklepie?

Zobacz ten temat: Dwuczęściowy dopasowany komplet damski – z czym go łączyć?

Paula

Recent Posts

Moteriška ramonesa – pažiūrėkite, kaip ją dėvėti pagal išvaizdą

Moteriška Ramoneska yra ikoninis drabužių spintos elementas, kuris daugelį metų karaliauja mados pasaulyje. Kilusi iš…

54 min ago

Ispaniškos palaidinės vasarai – karščiausia sezono tendencija

Sveiki atvykę į įspūdingą pasaulį stilingų palaidinių vasarai, kur elegancija susitinka vasaros urmu sukurti unikalų…

59 min ago

Moteriškas baltas megztinis – kokie stiliai yra viršūnės?

Moteriškas baltas megztinis yra klasika, kuri visada bus madinga ir tinka praktiškai bet kokiai išvaizdai.…

1 val ago

Džinsų kolekcija pamatyti visą modelių asortimentą

Džinsai buvo su mumis, nuo tada, kai Levi Strauss pirmą kartą pristatė ikoninių kelnių modelį…

13 val ago

Madingiausios suknelių spalvos atostogoms

Šiandien mes rekomenduojame jums madingiausias suknelių spalvas atostogoms. Mes turime septynis puikius atspalvius jums. Rekomenduojame…

16 val ago

Kasdieninės suknelės puikiai tinka miestui

Kasdienines sukneles moterys mėgsta dėvėti ypač vasarą. Žiemą ir rudenį — ar mums tai patinka,…

17 val ago