Moteriški paltai žiemai – pasirinkite madingiausius stilius

Stilingas paltas yra “ferrari” tarp moteriškų viršutinių drabužių šaltiems mėnesiams! Paruoškite savo parduotuvės asortimentą žiemos laikui ir užsisakykite dabar moteriški paltai žiemai didmeninei prekybai. Peržiūrėkite šiandienos straipsnyje madingiausius šiltų paltų stilius ir tipus, kurie laukia didmeninėse parduotuvėse.

Iš kur atsirado paltas moterų drabužių spintoje? Trumpa kailio istorija

Kailis šiandien yra klasiškiausias ir stilingiausias drabužių spintos elementas, išlikęs madoje dėl savo funkcionalumo. Jis puikiai apsaugo nuo šalčio ir vėjo, taip pat kruopščiai padengia visą kūną, suteikdamas jam unikalią formą.

Iš kur šis dangtelis apskritai atsirado moterų drabužių spintoje? Žinoma, jis atėjo iš vyrų spintos, nes būtent ponai buvo pirminiai jos gavėjai. Pirmasis vėjui ir lietui atsparus kailis, padengtas guma, buvo sukurtas Škotijoje XIX amžiuje ir buvo tranšėjos palto prototipas. Jis buvo sukurtas siekiant apsaugoti nuo nepalankių oro sąlygų, be to, jis puikiai tiko tiek poilsiui, tiek karinei tarnybai lauke. Po karo 40-aisiais kailio stilius patiko tuometinėms Holivudo ekrano žvaigždėms, kurios modelį propagavo kasdienėje madoje. Taigi buvo laiko klausimas, kad viršelis netrukus atsidurs ir moterų drabužių spintoje! Taip atsitiko, ir visi šiandieniniai madinga płaszcze damskie na zimę w hurcie są wzorowane na idealnym fasonie dawnego trencza.

Unowocześnione i ulepszone dziś modele płaszczy przetrwały próbę czasu i wciąż są najbardziej pożądanymi okryciami wierzchnimi wśród kobiet na chłodniejsze dni. Dziś żadna prawdziwa fashionistka nie wyobraża sobie jesiennej stylizacji bez szykownego płaszcza, dlatego koniecznie sprawdź najnowsze trendy.

 

Pasirinkite moteriškus paltus žiemai dideliais kiekiais madingiausiais metų stiliais!

Jei norite paruošti parduotuvę labiau šaltam orui, atkreipkite dėmesį į šilti moteriški paltai žiemai didmeninei prekybai siuvami iš storesnių medžiagų. Tai modeliai, pagaminti iš šiltesnių, mėsingų medžiagų su tankiu pynimu, kurie daug geriau izoliuoja šilumą nei ploni adapteriai. Tačiau atkreipkite dėmesį ne tik į medžiagos svorį, bet ir į taikomą dizainą, dizainą ir priedus, kurie liudija, kad tam tikras modelis bus puikiai rastas žiemos kolekcijoje. Klausykitės didmeninės prekybos tendencijų specialisto patarimų, kurie siūlo, kokius paltus pirmiausia siekia parduotuvės:

  • ŽIEMINIS PLEDO PALTAS — Rudens-žiemos sezonu ypač populiarūs šilti ir mėsingi plediniai paltai. Jų nesenstantis dizainas nuostabiai dera prie besikeičiančio kraštovaizdžio aplink juos, be to, jie jau yra absoliuti mados klasika! Pasirinkite dvipusį pledinį paltą su sagomis arba statykite ant rištą paltą su didelės apimties apykakle.
  • ŽIEMINIS PALTAS SU VILNA – daugelio pardavėjų svajonių viršūnė tikriausiai yra moteriški vilnoniai paltai žiemai dideliais kiekiais, Tačiau tai didžiulės išlaidos. Daug geriau lažintis dėl imituojančių vilnonių paltų, daug pigesnių modelių siuvami iš šiltos sintetikos su nedideliu vilnos priemaiša. Tokie paltai atrodo vienodai stilingi, be to, juos lengviau prižiūrėti, nes juos galima skalbti skalbimo mašinoje.
  • ŽIEMINIS PALTAS SU GAUBTU – sportiškesnės išvaizdos mėgėjus su paltais tikrai sudomins žieminis paltas su gobtuvu. Toks dangtelis tada tampa dar šiltesnis ir apgaubiantis, o gaubtas suteikia jai papildomą miesto sporto džemą! Tai taip pat neįtikėtinai praktiška vėjuotomis dienomis, nes ji padengia visą galvą geriau nei pati aukšta apykaklė.
Kup do sklepu najmodniejsze zimowe płaszcze damskie w hurtowni Factoryprice.eu
  • MOTERIŠKI DYGSNIUOTAS PALTAS – ilgi taip pat puikiai tinka esant ekstremaliam šalčiui kurtki zimowe, które niektórzy nazywają puchowymi pikowanymi płaszczami. Skoro tego właśnie poszukują kobiety, to zdobądź dygsniuoti moteriški paltai žiemai didmeninei prekybai ir patenkinti klientų lūkesčius.
  • FAUX FUR COAT — tikras žiemos hitas žada būti žieminiai kailiniai didmeninėje parduotuvėje, tai yra modelis iš dirbtinio kailio! Storos pūkinės paltai, pagaminti iš kailio imitacijos, yra labai šilti, jie puikiai tinka žiemos kraštovaizdžiui ir tuo pačiu suteikia stiliui šiek tiek prabangesnę išvaizdą.

Peržiūrėkite geriausio dizaino ir spalvų moteriškus paltus žiemai didmeninėje prekyboje!

Gramatura materiału zimowego płaszcza jest bardzo istotna, ale pamiętajmy również o odpowiednim dizajnie, zimowym wzornictwie oraz kolorystyce! Zimowy styl damski rządzi się swoimi prawami, toteż zadbaj, by kolekcja płaszczy w twoim sklepie odpowiadała na oczekiwania klientek. Panie owszem, lubią różnorodność i wybór, jednak cechy płaszczy powinieneś dostosuj do panujących trendów oraz otaczającego krajobrazu. Dlatego kupując nową kolekcję damskich zimowych płaszczy z hurtowni zadbaj, by różniły się od siebie po pierwsze fakturą materiału. Sztuczne futro, włoskowana faktura, supełkowa struktura boucle czy wierna imitacja wełny. Wszystkie te rodzaje materiału oferują nico inny styl i tak ważną różnorodność! Wpadają w oko, dają się od razu wychwycić i dzięki temu skutecznie urozmaicają kolekcję.

Zauważ, że moteriški paltai žiemai didmeninė prekyba iš FactoryPrice.eu turi skirtingas spalvines versijas, nors svyruoja aplink madingiausias žiemos spalvas. Taigi kolekcijoje rasite madingų rudos ir smėlio spalvos atspalvių modelius, taip pat juodus, tamsiai arba pilkus paltus. Specifines žieminių paltų spalvas papildo ir klasikiniai raštai, tokie kaip platus pledas, ombre ar melanžo modeliai. Pažvelkite į naujausią šiltų paltų kolekciją FactoryPrice.eu didmeniniame pasiūlyme ir paskatinkite klientus apsipirkti su tinkamiausiu asortimentu!

Taip pat žiūrėkite: Top 5 produktów na zimę w każdym butiku

Czytaj jeszcze: Długie bluzy damskie w hurcie – wybierz bestsellery

Paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

2 val ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

2 val ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

3 val ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

4 val ago

Trapeciniai sijonai – madingas stilius karštoms dienoms

Trapecinis sijonas yra klasikinis ir universalus moterų drabužių spintos gabalas, kuris niekada neišeina iš stiliaus.…

5 val ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

5 val ago