Didmeninė prekyba pieštukiniais sijonais – būtina turėti moteriškų drabužių parduotuvėje

Klasikiniai moterų drabužių spintos daiktai, kurių neturi trūkti jokioje drabužių parduotuvėje, tikrai priklauso pieštukų sijonų didmeninė prekyba. Jie turi gražų moterišką siluetą ir stilių su itin moterišku prašmatnumu. Nupieškite madingiausius pieštukų sijonų stilius iš didmeninės parduotuvės ir užpildykite parduotuvės frontą!

Kokios moterys mėgsta kibirinius sijonus?

Tarp sijonų yra daug, tai yra kaklaraištis, kai jūs tikrai turite parduotuvę asortimente. Jie priklauso nesenstančiai klasikai ir dėvi save normaliai nesvarbu, kokiu metų laiku. Tai atrodo kaip pieštukų sijonai, tai siauri, figūrai tinkantys modeliai! Pieštukinis sijonas tinka įvairaus amžiaus moterims, nes jis yra beprotiškai universalus, jie yra įvairaus amžiaus moterų grupėje. Iškirptą iš kadaise beprotiškai madingo sijono iš zomšos tarp damų propagavo pati Coco Chanel. Modelis išlaikė darbo išbandymą, tapdamas klasikinio biuro drabužio simboliu darbui su dabartimi. Ar pieštuko sijonas daug universalesnis, nes jis veikia, pasimatuoti ar tiesiog pasidaryti sau. Modeliai siuvami ne tik iš klasikinės kostiumo medžiagos, bet ir daugybė nuomonių, kurios puikiai pabrėš! Atraskite su mumis pieštukų sijonų didmeninė prekyba madingiausiais naujojo sezono variantaisir pritraukti moterų klientus su tendencijomis.

[prekės limit=“2″ columns=“2″ skus=“655073,652701″]

Pirkite, kurie pieštukiniai sijonai didmeninėje prekyboje dabar madingi!

Klasikinis pieštukinis sijonas prailgintas iki juosmens, klubų ir šlaunų, siaurėjantis žemyn. Mini versijoje jis paprastai yra prijungtas prie šlaunies vidurio, klasikinėje versijoje tai yra prieš pat kelio, o vidurio ilgio – modeliai, kurie daro kelį. Koks pieštuko sijonas turi tai, ką jis paima iš minios ir kaulų savo unikalumą! Todėl pasiūlykite savo pasirinkimą ir sukurkite įdomiai įvairią kolekciją savo parduotuvėje.

Koksas šiuo tendencijų metu yra tai, kai kalbama apie tokio tipo drabužių spintą? Viršuje yra itin sklandūs, minimalistiniai vienspalviai modeliai, taip pat elegantiški biure! Ponios taip pat malonu turėti daugiau atsitiktinių, kurie tinka bet kuriai dienai. Pavasario sezoną tikrai reikia užsisakyti Medvilniniai “Pinstripe” sijonaioras, kuris puikiai praleidžia orą. Ši natūrali medžiaga, kaip ir ji, yra gera odai ir autobusas yra puikus, ypač šiltesnėmis dienomis. Žinių didmenininke FactoryPrice.eu rasite daugiausia medvilninius pieštukinius sijonus sodriomis super spalvomis, galite rinktis iš jūsų! Modeliuose yra daug žemės kompo, papildyta elastinių pluoštų priemaiša, kad būtų patogiai prigludę.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“638228,566558″]

Tarp medvilninių sijonų nuostabūs raštai taip pat yra furoriniai tarp rangovų briaunoti plediniai sijonaikad jis pavogė ponios širdį. Tai nesenstantys namų stiliaus modeliai, pagaminti iš elastingo iš briaunotos medvilnės audinio, tinkančio kuris tinka viskam ir puikiai prisitaiko prie bet kokios figūros. Dėl elastingos priemaišos jie puikiai priglunda prie kūno ir suteikia pilną kelionės be ir visišką dėvėjimo komfortą. Jie tinka bet kokiam kokso stiliui ir puikiai tinka rinkiniuose su kitais drabužiais. Tarp fashionistų mados taip pat yra hitas didmeninė prekyba pieštukiniais sijonais aukštu juosmeniu, kuris yra fantastiškai aspiracinis, nes jie daug ką išryškina su įpjovomis ties juosmeniu. Rinkitės iš didmeninės tamprios sijonų su tampri plačia elastine juosta ties juosmeniu, suteikiančia komforto nuo kurio galo ir nevaržančia judesių.

Užsisakykite madingiausius pieštukų sijonus didmeninėje prekyboje

Internetinio didmenininko FactoryPrice.eu pasiūlymas toks platus, kad tikrai susidursite su dabartinėmis tendencijomis. Juose papildysite asortimentą savo parduotuvėje pigiausiomis pieštukų sijonų rūšimis, kurių ieško jūsų klientai. Ar jūs tiesiog geriausi hitai? Tada užsisakykite dabartinius didmeninius bestselerius ir užsisakykite šiuos laiškus Į savo parduotuvę:

  • PENKI MINI – vakarėlio stiliui būtinai užsisakykite mini pledų sijonų didmeninė prekyba, vardan savo jaunos merginos, trokštančios bityno. Statykite ant odos imitacijos, modelių veliūro ar tvido, su seksualiais plyšiais, raukiniais ar kutais.
  • ELEGANTIŠKA IŠ KOSTIUMO — Parduotuvės kolekcijai taip pat bus naudinga partija elegantiškų kostiuminių pieštukų sijonų, kurie puikiai tinka ne tik darbui, bet ir miestui. Statykite ant spalvingų dėklų su plyšiu nugaroje, aukštesniu juosmeniu ir dirželiu, kaip kuris tulžis tinka Marynarka damska hurt.
  • TWEED CHASKERED — sukurkite Paryžiaus prašmatnumą savo parduotuvėje! Siūlau ponios kelio ilgio tvido, clingy pledas sijonai ir houndstooth, su didesniu liemeniu. abu šiltesni puikus modeliai dirbs sezono sandūroje!
  • MIDI BASIC STRIPE – bazinei sijonų kolekcijai būtinai rinkitės tą patį midi klostuoti sijonai pagamintas iš briaunotos medžiagos. Tai dabar vienas is norr ilgiu, kaip kad yra StT comforte, o puodelio pjaustymas sudaro idomia forma shiluetui.
  • Kelio kraštas yra labai populiarus kasdieniame moterų sodininkystėje, o šiuo metu briaunotas kelio sijonas yra pagamintas prieš vonias. Ji užtikrina moterų dieną ir patogų drabužių kiekvieną dieną, ir yra vienodai tinka aukštakulniai, taip pat sportbačiai!

Taip pat žiūrėkite: Palapinės su dekoratyvinėmis rankovės i š didmeninės prekybos – atitinka naujojo sodo

Čia: Šablono suknelių meninė prekyba – atitinka madingiausius spaudinius

paula

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

2 val ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

3 val ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

3 val ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

5 val ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

5 val ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

6 val ago