Didmeninė prekyba “Plus Size Collection” – nauji pavasario modeliai

Naujasis sezono sezonas, žinoma, auga naujų moteriškų drabužių asortimente internetinio drabužių didmenininko FactoryPrice.eu asortimente. Naujojo produkto pristatymas taip pat gali pasigirti didmeninė prekyba plius dydžio kolekcijomiskuris traukia gražiais ir saulėtais stiliais! Pirkti kokio dydžio plius nauji moteriški drabužiai pavasariui neseniai buvo paduoti į Didmeninė asortimentą.

Kodėl verta parduoti plius dydžio moteriškus drabužius?

Nauji daiktai pavasarį yra labai įdomus objektas, nes, kaip žinote, šviežios drabužių naujovės pritraukia klientus kaip magnetas. Šis faktas yra ne tik kolektyvinis kolekcijai su mažesniu 34-42 tipo dydžiu, bet ir moteriškų drabužių XXL ir didesnių dydžių. Čia paprastai kolekciją sudaro iki 42 dydžio drabužiai ir jų raidžių stalviršiai, kirviai iki 5XL dydžio. Kodėl verta parduoti plius dydžio moteriškus drabužius? Tai paprasta! Tai reiškia, kad jūs atsiveriate, plečiate asortimentą ir taip siekiate mokyti savo grupę. Tai staud parduoti ir išbandyti skubos, diena iš dienos priimti sprendimą! Dabar jis grįžta, kai yra Moterų Hurtownia ubrań plus size Internetas FactoryPrice.eu ir gaukite naudotojus.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“655999,643715″]

Kokios tendencijos naujojoje madingų plius dydžio drabužių kolekcijoje? Taip pat puikiai derančios spalvos ir raštai šiam kartui! Tarp naujų medienos XXL dydžio plius dydžio medvilninės palaidinės, skirtos kasdieniam naudojimui su puošniomis aplikacijomis. Taip pat lengvos medvilnės plius dydžio suknelių autobusas pavasario pjūviais ir spalvomis, taip pat spalvingi sportiniai kostiumai rinkiniai. Papildykite medvilnės spalvos plius dydžio tunikomis ir patogiais megztiniais bei spalvingų medvilninių megztinių pasirinkimu. Pasirinkite visus produktus plius dydžių asortimente!

Kolekcija madingų plius dydžio suknelės meno prekyba – moterų modeliai

Papildant Pavasario asortimentą didelių moterų drabužių, verta savo madingų suknelių, daugelis moterų apranga yra pagrindas! “Dalis”, kurią rekomenduoju produktus didmeninė plius dydžio suknelių kolekcija ir kokie modeliai parduodami factoryprice.eu. Visų pirma, mes rekomenduojame jums mielos mergaitės suknelės, pagamintos iš lengvos erdvios vatos su šiek tiek pūstu pjūviu. Pasiekti už atjungti plius dydžio medvilnės suknelės didmeninė kelio TLS su 3/4 rankovėmis V-kaklo ir ornamentiškai banguotas hem. Jie suteikia moterims itin patogią ir moterišką dieną darbui ir bet kuriai šiltesnei dienai. Be to, mes rekomenduojame net plius mielas dydis gėlių suknelės didmeninė prekyba su wrap iškirpte ir kaklaraištis ties juosmeniu! Tokie modeliai gražiai paryškina apetitą keliančias formas ir gražus padės moterišką žavesį, o diržas taip pat puikiai puikuojasi juosmens įdubą. Jie yra grakštūs elegantiško švarko, džinsinio švarko ar eko odos ramonesko kompanijoje.

[produktų limitas=“1″ stulpelis =“1″ skus=“639497″]

Toliau žemyn didmeninė prekyba plius dydžio kolekcijomis Plius dydžio suknelės, pagamintos iš elastingų briaunotų kubilų, taip pat yra prašmatnios. Jie gražiai tinka modeliams figūroje, tuo pačiu metu jie yra labai patogūs, todėl tinka kasdieniam gyvenimui. Pasirinkite iš didmeninės briaunotos suknelės spalvų, tokių kaip rožinė, rugiagėlė ir žalia!

Didmeninė prekyba plius dydžio kolekcija – žiūrėkite naujus palaidinių modelius!

Didmeninis FactoryPrice.eu asortimentas sulaukė ir naujų moteriškų dydžių palaidinių prekių. Koksas yra “koksas” Didelių dydžių palaidinių kolekcija Pavasarį? Pardejos smūgis jau yra aukščiau visų medvilnės Bluzki plus size hurtownia su ¾ rankovėmis ir apvalia iškirpte. pirma Visų pažymėtinos spalvingos palaidinės, pristatytos iš plonesnės iš vetės pavasarį, papuoštos priekinės graziais spaudiniais ir blizgančiomis aplikomis! Dėl svarių naujausių serijų dydžių palaidinių karaliauja, tai yra gėlių ir daržovių raštai bei miesto užrašai.

Tarp tų produktų grupės gali būti gerai matyti, kad Didmeninė prekyba “Plus Size” gėlių kolekcija pritraukia gėlių motyvais ant palaidinių. Nenuostabu, kad gėlės yra Pavasario simbolis ir naujoje kolekcijoje turi būti siuvamos ant madingų moteriškų drabužių. Tačiau gėlių motyvų šioje didmeninėje kolekcijoje rasite ne tik ant palaidinių, bet ir ant minėtų Pavasario suknelių. Gražios medvilnės palaidinės plius dydis spausdintos ponios su nuolatinių formų autobusų noriai uptight džinsus ar pieštukų sijonai. Užsisakykite iš didmeninės tokios palaidinės pastelinės ir sultingos, spalvotos, pavyzdžiui, žalios ir laisvos rožinės spalvos.

[produktų limitas =“2″ stulpelis =“2″ skus=“642629,653520″]

Peržiūrėkite madingus plius sportinius kostiumus pavasariui iš didmeninės kolekcijos!

Būkite madingi palaidinės ir suknelės pavasarį, naujausių tendencijų mėgėjams taip pat reikia vėsių ir patogių treningų. Moteriškos sportinės kelnės dabar labai laiku, ypač sportinės kelnės ir dviejų dalių komplektai. Štai kodėl žaidimas pradedamas žaisti Didelio dydžio negabaritinė kolekcija Siūlau patogius, minkštus ir malonius liesti drabužius! Visų pirma, tarp rudens naujovių galite pamatyti patogius medvilninius megztinius moterims plius DyGe madingiausiais metų stiliais. Gaukite madingus amerikietiškus negabaritinius kengūros megztinius arba visus xxl megztinius. Užsisakykite stilingų dviejų dalių plius dydžio sportines kelnes su negabaritiniais susagstomais megztiniais ir kelnėmis su jais Pavasario kolekcijos didmeninėje prekyboje! Ypač pasirinkti parduotuvėje pastelinių rinkinių ir spalvų, spalvų, pudingo rožinė ir sultinga žalia. Ištraukite visus savo produktus svetainėje!

Taip pat žiūrėkite: Didmeninė prekyba Kengūros Džemperiai – klasikinė Jūsų parduotuvė

Taip pat pat: “Fit Plus Size” – 5 geriausi modeliai

paula

Recent Posts

Klasikinė elegancija – moteriška pagrindinė palaidinė ilgomis rankovėmis

Moteriška pagrindinė palaidinė ilgomis rankovėmis yra neatsiejamas drabužių spintos elementas, kuris daugelį metų įgijo nekintamą…

11 val ago

Moteriška palaidinė – įdomūs stiliai vasarai

Palaidinė yra itin universalus drabužių spintos elementas, daugelį metų buvęs moteriško stiliaus pagrindu. Tiek paprasti…

12 val ago

Moteriška striukė – elegantiškas pavasario išvaizdos akcentas

Moteriška striukė yra pagrindinis drabužių spintos elementas, kuris ne tik prideda elegancijos, bet ir suteikia…

16 val ago

Elegantiški moteriški rinkiniai didmeninė prekyba

Atitinkami drabužių rinkiniai tampa vis populiaresni. Sužinokite, kokius elegantiškus moteriškus rinkinius FactoryPrice.eu didmeninė prekyba turi…

1 d. ago

Horizontalios ar vertikalios dryžuotos palaidinės?

Atrodytų, kad geriausios yra palaidinės su vertikaliomis juostelėmis. Galų gale, jie lieknėja. Tačiau ne visada…

1 d. ago

Suknelė pasimatymui atrodo geriausiai

Vasara ir pavasaris yra laikai, kai iš tikrųjų jaučiamės lyg pasimatytume. Tad kodėl atsisakyti sau…

1 d. ago