100 NAUJOVIŲ KIEKVIENĄ DIENĄ

Didmeninė prekyba drabužiais – naujienos kiekvieną dieną

Laikydamiesi klientų reikalavimų, mes papildome savo asortimentą kiekvieną dieną. Mūsų mados prekybininkai išlaikyti savo ranką ant pulso ir su bated kvėpavimas sekti besikeičiančias mados tendencijas, todėl pirkti naują asortimentą priklausomybę nuo nuolat besikeičiančios mados industrijos rinkoje. Per mūsų FactoryPrice.eu didmeninės prekybos platformą kasdien teikiame 100 naujovių. Mes teikiame moterų, vyrų ir vaikų mados geriausią kokybę ir už mažiausią kainą. Esame įsitikinę, kad dėka plataus asortimento rasite produktus, kurie patiks jūsų klientams ir pateks į jūsų verslo bei filosofijos profilį. Raginame užregistruoti savo įmonę FactoryPrice.eu didmenininke ir susipažinti su mūsų asortimentu.

 

Didmeninė prekyba drabužiais – naujienos kiekvieną dieną

Didmeninė prekyba drabužiais – naujienos kiekvieną dieną

Mūsų didmenininkas suteikia prieigą naujausios kolekcijos išparduoti pasaulines mados tendencijas. Mes turime visą spektrą moterų, vyrų ir vaikų drabužių. Siūlome tokius drabužius kaip marškiniai, palaidinės, megztiniai, megztiniai, marškinėliai, kelnės, šortai, drabužių rinkiniai, kombinezonai, sijonai, suknelės, švarkai, paltai, viršutiniai drabužiai, apatiniai drabužiai ir aksesuarai bei stiliaus aksesuarai. Visi išvardyti drabužių spinta elementai yra įvairių stilių, dydžių (taip pat plius dydžio) ir spalvų variantai. Produktai yra suderinta su stilių suknelę įvairovė. Komponentai spinta bus rasti sau tiek gerbėjai klasikos ir naujausias mados tendencijas. Siūlome elegantiškus, nesenstančius pagrindinius drabužius, boho, retro ir senovinius meninius drabužius bei akį traukiančius efektingas elementus. Mūsų pasiūlymas apima apsilankius drabužius, idealiai tinka darbui ir atsitiktinis (atsitiktinis, gatvės drabužiai) ir sporto. Platus produktų asortimentas leidžia klientams kurti rinkinius skirtingoms progoms ir kiekvieną dieną atrasti stiliaus naujoves.
Be pasirinktų produktų, taip pat gaunate profesionalias nuotraukas ir paruoštus aprašymus. Tai leidžia produktus iš karto po pirkimo patalpinti į jūsų parduotuvę/aukcioną. Užsakyti mes laivas per 24 valandas – mes neturime fiksuotos minimalios sumos, po kurios mes atliekame laivybą. Mes atnaujiname didmeninį pasiūlymą kas 4 valandas, kad iš karto po to, kai naujovė paveiktų didmeninę platformą, galite užsisakyti prekes.