20 000 AUKŠTOS KOKYBĖS PARUOŠTŲ PARDUOTI PRODUKTŲ

Didmeninė prekyba drabužiais – asortimentas – 30 000 prekių

Mūsų didmeninė prekyba FactoryPrice.eu suteikia platų produktų pasirinkimą iš naujausių kolekcijų. Siūlome daugiau nei 20 000 aukštos kokybės produktų – drabužių ir aksesuarų, atitinkančių pasaulines mados tendencijas. Mes stebime mados industrijos naujienas, kad pasirinktas asortimentas atitiktų tiek nesenstančios klasikos gerbėjus, tiek karštų tendencijų mėgėjus. Kiekvieną dieną mūsų asortimentą papildo keli šimtai naujų modelių – PL. Hurtownia internetowa – nowści, keliolika spalvų variantų. Mūsų drabužiai turi įvairius gabalus ir būna daug atspalvių. Užtikriname, kad mūsų klientai pas mus rastų aukščiausios kokybės produktus. Siūlome drabužius ir aksesuarus iš moterų, vyrų ir vaikų kolekcijų.

Platus produktų pasirinkimas

FactoryPrice.eu didmeninė prekyba įmonė savo asortimentą turi daugiau nei 20 000 aukštos kokybės produktų. Platus produktų pasirinkimas suteiks jums galimybę puikiai suderinti pasiūlymą individualiems jūsų verslo ir kliento pageidavimams. Jūs gausite prieigą prie kelių kolekcijų, pritaikytų suknelė stilių. Nuo klasikinių pagrindinių linijų iki nesenstančių džinsų, patogių atsitiktinių, puikiai tinka vakariniam elegantiškam stiliui, akį traukiančiam efektingui, meniniam boho, puikiai tinka bet kokiam metų jūrininko stiliui, atsitiktiniam gatvės stiliui, sentimentaliam retro ir vintage stiliui ir dar daugiau. Žinoma, net labiausiai reikliausias klientas suras kažką tobula sau.

 

Didmeninė prekyba drabužiais – asortimentas – 30 000 prekių

Didmeninė prekyba drabužiais – asortimentas – 30 000 prekių

Visi mūsų siūlomi produktai yra aprašyti ir fotografuoti. Aukštos kokybės nuotraukos ir paruošti aprašymai leidžia FactoryPrice.eu didmenininkui įsigytus produktus iš karto paruošti pardavimui jūsų parduotuvėje/ekrane jūsų aukcione. Mūsų fotografai rūpinasi kiekviena detale, taip pat naudoja naujausias tendencijas ir technikas fotografuoti fotografijos kompozicijose. Profesionalios produkto nuotraukos leis jums praturtinti savo pasiūlymą ir sustiprinti stipraus prekės ženklo įvaizdį. Aukštos kokybės drabužių gaminiai už mažas kainas leis jums leisti sau leisti bet kokį asortimento išplėtimą. Paruoštos nuotraukos sutaupys daug laiko, darbo ir, svarbiausia, išlaidų, susijusių su fotografo nuoma, šūvio atributais ir tinkama studija. Geras produktas, įdomios nuotraukos ir paruošti aprašymai žymiai sumažins laiko pridėti produktą į puslapį/aukcioną. Tai taip pat leis greitai keisti savo parduotuvėje asortimentą ir užtikrinti produktų įvairovė.