ATVIRAS SANDĖLIS 24/7

Didmeninė prekyba drabužiais Sandėlis dirba 7 dienas per savaitę.

Mūsų didmenininkas turi 24H/7 aktyvų sandėlį. Mes įdarbiname kelis šimtus darbuotojų, kurie kiekvieną dieną paruošia tūkstančius siuntinių mūsų klientams ir stebi, kad pristatymas būtų pagal grafiką. Tai leidžia efektyviai ir greitai vykdyti visus mūsų klientų užsakymus. Mes stengiamės užtikrinti, kad visi pirkimai būtų atliekami kuo greičiau, beprasmiška dėl užsakymo dydžio. Mes neturime minimalaus užsakymo kiekio, po kurio mes atliekame laivybą. Jei užsakytas prekes sumokėsite iki 14:00, atsiųsime jas tą pačią dieną. Atliekame tiek vidaus, tiek užsienyje siuntas. Kiekviena mūsų paruošta siunta yra apsaugota nuo transporto. Mes taip pat rūpinamės atliktų sandorių saugumu.

 

 

Didmeninė prekyba drabužiais Sandėlis dirba 7 dienas per savaitę

Klientų draugiškas didmeninė –

Mes turime daugiau nei 30 000 produktų, kiekvieną dieną mes siūlome 100 patrauklių naujovių savo klientams. Kiekvienas produktas, kurį pateikiame, turi aprašymą ir profesionalias nuotraukas pakuotėje. Visi produktai yra beveik iš karto pasirengę patekti į parduotuvę ar aukcioną mūsų klientams. 24H/7 atviras sandėlis, saugus mokėjimas, greitas pristatymas Paruoštos nuotraukos ir aprašymai, kad mūsų klientai turi dokumentų minimumą. Visa tai daro įtaką, kaip sklandžiai naujų produktų papildymas jūsų parduotuvėje/jūsų internetiniame aukcione. Ar parduodate prekes? Kuris produktas yra nesėkmingas? Potencialūs klientai ieško drabužių, atitinkančių naujausias tendencijas? Greitas prekių pristatymas leidžia klientams greitai subsidijuoti parduotuvę arba, jei reikia, pristatyti įdomias naujoves. Dėl sklandaus sandėlių ir kitų didmenininkų darbuotojų veikimo galite mėgautis naujienomis, nebijodami, kad prieš prisijungdami prie produktų parduotuvėje apeisite praeities tendencijas. Efektyvus užsakymų vykdymas leis jums greitai pasirodyti prekes, kurios atspindi naujausias mados rinkos tendencijas.

Didmeninė prekyba drabužiais – Sandėlis dirba 7 dienas per savaitę

Patenkiname klientų lūkesčius – mes atnaujiname pasiūlymą kas 4 valandas! FactoryPrice.eu dažnai atnaujinamas didmeninės prekybos asortimentas leis susipažinti su naujausiais pasiūlymais, kuriuos siūlome savo klientams. Šiandien užsiregistruokite nemokamai mūsų didmenininke, turėdami tik būtinus registruotus ir kontaktinius duomenis (be slaptų duomenų ar sąskaitų numerių)! Sukurkite drabužių rinką su mumis Lenkijoje.

SUKURTI PASKYRĄ >>> PL.  Hurtownia odzieży – zarejestruj się