LAIVYBOS UŽSAKYMAI 24H VISAME PASAULYJE

Didmeninė prekyba drabužiais – Užsakymus išsiunčiame per 24 valandas

Nepriklausomai nuo vietos, iš kurios jūs perkate produktus iš mūsų internetinėje didmenininko, mes supakuoti ir paruošti Jūsų užsakymas turi būti paimtas per kurjerį vos 24H. Mes stengiamės užtikrinti, kad visų užsakymų vykdymas vyktų kuo greičiau. Užsakymo dydis mums nesvarbus. Užsakymų pristatymas 24H visame pasaulyje apima kiekvieną, tiek mažą, tiek didelį užsakymą. Mes rūpinamės kiekvienu mūsų didmenininko klientu ir siekiame, kad bendradarbiavimas būtų patenkinamas kiekvienai šaliai. Mes visą laiką optimizuojame procesus įmonės viduje, kad kelias nuo pirkimo iki prekių pristatymo klientui būtų kuo paprastesnis ir greitesnis.

Didmeninė prekyba drabužiais – Užsakymus išsiunčiame per 24 valandas

Mes nepamirštame apie saugumą. Kiekviena siunta yra tinkamai apsaugota gabenimo trukmei. Visi užsakymai, sumokėti iki 14:00, yra paruošiami tos pačios dienos siuntimui. Kiekvienas mūsų internetinėje didmeninėje parduotuvėje esantis produktas yra fiziškai mūsų sandėlyje. Tai neabejotinai palengvina ir žymiai pagreitina įgyvendinimo procesą. Mūsų didmenininko sandėlis yra atviras non stop 24H/7 ir jame dirba keli šimtai kvalifikuotų darbuotojų. Visa tai leidžia mums labai greitai atlikti klientų užsakymus. Mūsų darbuotojai kasdien ruošia tūkstančius pakuočių. Jie užtikrina, kad užsakymų pristatymas 24H yra įmanomas ir vykdomas pagal grafiką.

 

Didmeninė prekyba drabužiais Užsakymus išsiunčiame per 24 valandas

Darbo organizavimas – raktas į mūsų bendrą sėkmę

Toks darbo organizavimo modelis leis jums greitai subsidijuoti produktus į savo parduotuvę, jei reikia, arba pakeisti asortimentą, kad atitiktų jūsų klientų lūkesčius ir poreikius. Mūsų sandėlyje yra keli šimtai tūkstančių produktųkad jūs galite įvesti į savo pasiūlymą. Pristatymo užsakymai 24H visame pasaulyje neaplenks jūsų vyraujančių tendencijų ir greitu tempu pristatysite naujoves į savo pasiūlymą, atitinkantį naujausias tendencijas. Dideliems pardavimams turite galimybę subsidijuoti parduotuvę ir greitai pristatyti užsakymus savo klientams. FactoryPrice.eu didmeninės prekybos įmonė palengvina įsigytų produktų valdymą ir pagreitina jų pateikimo į rinką procesą. Kiekvienas iš mūsų įsigytas produktas padarė profesionalias nuotraukas ir aprašymą. Tai leidžia lengviau ir greičiau pridėti naujų prekių į savo bazę.