Nemokama ir greita registracija

Drabužių didmeninė prekyba registracija nemokama

FactoryPrice.eu yra modernus drabužių ir aksesuarų didmenininkas, sukurtas paprastam ir greitam internetiniam didmeniniam apsipirkimui. Pasiūlymas skirtas žmonėms, dirbantiems drabužių didmenininkams, parduotuvėms, internetinėms parduotuvėms ir parduodantiems tokius kanalus kaip allegro, ebay, “Amazon” ir kitos pardavimo platformos. Rūpindamiesi savo klientais, garantuojame skaidrų pirkimo procesą. Užtikriname visišką įvykdytų sandorių saugumą. Įmonės registracija FactoryPrice.eu didmenininke mūsų svetainėje yra nemokama ir visiškai saugi. Raginame užsiregistruoti kiekvieną naują verslo klientą, kuris nori praturtinti madingu geros kokybės asortimentu.

Registruodamiesi tiesiog reikia nurodyti įmonės registraciją ir kontaktinius duomenis (el. pašto adresą ir telefoną) ir nustatyti prieigos prie skydo slaptažodį, kad galėtumėte pasirinkti produktus ir užbaigti užsakymą. Pasirinktinai galite pridėti kitą pristatymo adresą nei jūsų įmonės būstinė. Sąskaitos nustatymo lygiu mokėjimo kortelės numerio ar slaptų duomenų nereikia. Įmonės registravimas didmenininku netaikomas jokiais mokesčiais.

 

Drabužių didmeninė prekyba registracija nemokama

Drabužių didmeninė prekyba registracija nemokama – Kodėl verta bendradarbiauti su FactoryPrice.eu?

Drabužių didmenininkas (PL.  hurtownia internetowa) FactoryPrice.eu savo asortimente turi daugiau nei 30 000 produktų. Mes žinome, kad mados rinka nuolat ir dinamiškai keičiasi. Mes patenkiname klientų lūkesčius, kiekvieną dieną siūlydami iki 100 naujų produktų. Galite rinktis iš patikrintų, klasikinių drabužių spintelių ar statyti elementus, atitinkančius naujausias mados tendencijas. Mūsų mados prekybininkai žiūri į drabužių ir aksesuarų pasirinkimą, kurie yra patrauklūs potencialiems klientams. Bendradarbiaudami su FactoryPrice.eu didmenininku gausite ne tik geros kokybės asortimentą, bet ir gatavų nuotraukų bei produktų aprašymų duomenų bazę. Tai žymiai pagerins prekių įvedimo į aukcionus/aukcionus procesą, taip pat sumažins patirtas išlaidas. Be to, mes nereikalaujame pateikti užsakymo dėl minimalios sumos iš viršaus į apačią. Mes greitai pristatome laivybą – užsakytas prekes išsiunčiame per 24 valandas. Mes siūlome aiškias ir skaidrias taisykles didmeniniams pirkiniams, mielai atsakysime į visus klausimus ir išspręsime bet kokius klausimus dėl bendradarbiavimo.
Skaityti daugiau apie informacijos saugumą ČIA >> PL. Hurtownia – polityka prywatności.