NĖRA MINIMALIOS UŽSAKYMO SUMOS

Didmeninė prekyba nėra minimalios užsakymo sumos

Didmeninė prekyba FactoryPrice.eu yra moderni platforma, sukurta paprastam ir greitam didmeniniam pirkimui. Mes siūlome savo pasiūlymą žmonėms, kurie valdo didmenininkus, stacionarias parduotuves, internetines parduotuves ir žmones, kurie parduoda kanaluose, pvz., allegro, ebay ir kt. Siekiant patenkinti klientų lūkesčius, mes lažinamės dėl minimalaus užsakymo sumos trūkumo. Mes netaikome jokių apribojimų produktų kiekiui, užsakymo dydžiui ir jo kiekiui Priimame užsakymus iš vieno gabalo ar vieno dydžio. Mūsų internetinė didmeninė prekyba FactoryPrice.eu leidžia jums pateikti užsakymus pagal Jūsų poreikius.

Populiarios moteriškų drabužių kategorijos – LT. Kasdieninės Suknelės, EE. Vabaaja Kleidid, PL. kurtka zimowe damska LT. striukės RO, Jachete dama, LT. Marškininės sukneles, EE. Sark kleidid, PL.  Sukienki wieczorowe, LT. Vakarinės Suknelės, EE. Õhtukleidid

Didmeninė prekyba nėra minimalios užsakymo sumos – Kodėl verta bendradarbiauti su FactoryPrice.eu didmenininku?

Užtikriname klientų pasitenkinimą, garantuojame skaidrų pirkimo procesą ir visišką sandorių saugumą. Registracija mūsų svetainėje yra visiškai nemokama ir visiškai saugi, prieinama bet kuriam naujam verslo klientui, norinčiam praturtinti madingu, geros kokybės asortimentu, nesvarbu koks kiekis. Mes darome viską, kad patenkintume visus klientų lūkesčius ir poreikius. Minimalios užsakymo sumos trūkumas yra tik vienas iš įrenginių, kuriuos siūlome savo klientams.

 

Didmeninė prekyba nėra minimalios užsakymo sumos

Tendencijos visada laiku

Mūsų pasiūlyme turime daugiau nei 30 000 produktų! Didmeninė prekyba FactoryPrice.eu siūlo daugybę drabužių ir aksesuarų modelių. Čia rasite klasikines įvairių drabužių spintelių madas, bet ir modelius, kurie seka naujausias tendencijas – Didmeninė prekyba drabužiais naujausios kolekcijos. Mūsų drabužiai būna daug gabalų, spalvų variantų ir dydžių. Ką dar gali tikėtis mūsų rangovai? Norėdami įsitikinti, kad visi madingi drabužiai pateks į jus laiku, mes siunčiame užsakymus visame pasaulyje per 24 valandas. Taip pat verta paminėti, kad mūsų sandėlis yra atviras non stop. Mūsų kvalifikuoti darbuotojai kasdien užtikrina, kad užsakytos prekės pasieks jus kuo greičiau. Kiekvieną dieną mes subsidijuojame savo didmenininką su 100 naujovių – nepraleisite mados naujienų. Kad jums ir jūsų komandai būtų dar lengviau dirbti, prie kiekvieno produkto pridedame aprašymą ir profesionalias nuotraukas. Tai leidžia jums pristatyti prekes į savo parduotuvę/jūsų aukcionas vyks dar greičiau ir sklandžiai.

Išsami informacija apie perduodamų duomenų saugumą ČIA >>> PL.  Hurtownia – polityka prywatności.

Didmeninė prekyba nėra minimalios sumos SUKURTI PASKYRĄ >>> PL. HURTOWNIA – załóz konto

Taip pat žiūrėkite Didmeninė prekyba sukneles