SAUGUS MOKĖJIMAS

Didmeninė prekyba drabužiais saugūs mokėjimai.

Didmeninė prekyba FactoryPrice.eu siūlo daugybę madingų drabužių. Mums rūpi klientų pasitenkinimas ir nuolat tobuliname kiekvieną apsipirkimo etapą. Mes teikiame saugų mokėjimą ir informacijos saugumą. Mūsų klientų saugumo sumetimais užtikriname saugų mokėjimą už užsakymus atsisiųsti ir užšifruoti per SSL kortele mokėjimus. Bet kokie pervedimai visada būna iš kliento pusės, o mokėjimai atliekami tik už įsigytas prekes.

Nemokama registracija drabužių didmeninėje prekyba

Registruodamiesi mes reikalaujame tik reikalingos informacijos. Nemokama ir saugi registracija yra prieinama bet kuriam verslo klientui, turinčiam verslo veiklą. Registracijos metu jums reikia pateikti tik įmonės registracijos duomenis, el. pašto adresą ir kontaktinį telefono numerį. Sąskaitos nustatymo lygiu mes nereikalaujame mokėjimo kortelės numerio ar slaptų duomenų. Mes neimame už registraciją. Galite užsiregistruoti FactoryPrice.eu drabužių didmenininko per kelias minutes. Pirmąjį užsakymą galite pateikti iš karto po registracijos. Mes nereikalaujame minimalios užsakymo sumos, pirkimai gali būti atliekami jau iš vieno gabalo.

 

Didmeninė prekyba drabužiais – saugūs mokėjimai

Didmeninė prekyba drabužiais – saugūs mokėjimai

Mūsų moderni internetinė didmeninė prekyba FactoryPrice.eu buvo sukurta paprastam ir greitam didmeniniam pirkimui. Siūlome įvairius drabužius iš moterų, vyrų ir vaikų kolekcijų. Produktai būna daug stilių, spalvų variantų ir dydžių. Mes parduodame abu produktus su klasikiniu išvaizda ir atitinka naujausias tendencijas. Mes darome viską, kad užsakymų vykdymas vyktų kuo greičiau, išlaikant saugos taisykles. Mūsų sandėlis yra atviras non stop, ir mes siunčiame užsakymus per 24H. Dėl to jūs greitai ir efektyviai subsidijuojate savo parduotuvę. Drabužių didmenininkas turi daugiau nei 20 000 produktų, ir kiekvieną dieną mes siūlome jums net 100 naujovių. Mūsų asortimentas atnaujinamas kas 4H, todėl klientai susipažįsta su visada esamu pasiūlymu. Kad padėtų klientams greičiau įdiegti drabužius į savo pasiūlymą, kiekvienas mūsų produktas turi profesionaliai pagamintas nuotraukas ir paruoštą aprašymą.

Daugiau apie mokėjimus galite rasti diskusijų skyriuje Siuntimo išlaidos.
Informacijos saugumo klausimai, kuriuos aptariame skirtuke Privatumo politika.