Žinios

Suknelės vasaros didmeninei prekybai

Jis žygiavo birželį — pats metas vasaros naujoves pritaikyti savo dėjimui. Pirkite kokios suknelės vasaros didmeninei prekybai verta pirkti drabužius parduotuvėje. Mes aptariame patikimiausią ir madingiausią madą.

Mažas baltas

Pradėkime nuo klasikos. Motinos mėgsta, kad jomis pasitikima. Šiltuoju metų laiku alternatyva mažiesiems juodaodžiams yra mažieji baltieji. Puikiai tinka ryškiai spalvų schemai, o vasaros balta turi vieną vakarą – ji puikiai įkūnija liepsną. Nesenstantis, universalus baltas gali lengvai derinti kompoziciškai su bet kokiu atspalviu. Kaip jie mažas baltas? Kalbama apie pjūvį, kaip ir mažus juodus. Paprastai tai yra midi suknelės, kurios apsivynioja tik priešais kelius. Jie turi paprastą, gerai, gerą silueto pjūvį. Maži baltymai skirti per daug dekoracijų, jie gali išsiskirti, jie, pagal savo medžiagą ar tekstūrą. Tiesūs modeliai gali pradėti nuo supjaustytų dekoracijų, tai dar susiuvimas, raukiniai, bamperiai, prisiūtos juostelės, apkaustai, dėklai ir kt. Mažas baltas Jie gali būti išlaikomi, bet populiarus yra elegantiški modeliai, tuo pat paprastai metu, kurį galima dėti į darba, verslo išėjimui, ir bet kiekviena diena, draugai susitikimui. Labai madingi mažas baltas papuoštas ažūriniais išpjovomis.

Ispaniškos suknelės

Karštomis vasaros dienomis tobulas autobusas vis dar madingas Ispaniškos suknelės. modeliai su nuline pečių linija, dekoruoti raukiniu, yra labai moteriškas drabužių spintos elementas. Jie skirti kasdieniam stiliui, tačiau jie taip pat tiks ypatingomis progomis. Ispanų Suknelės yra visiems ilgiais, bet labiausiai paplimerus yra ant midi gabalų. Visų pirma, mados stiprių spalvų — raudonos, rožinės, cobalto, žalios arba geltonos spalvos. Visada geras pasirinkimas yra modeliai prislopintų, tokių kaip balta, smėlio, pilka arba juoda. Ispaniškos suknelės są często ozdobione dodatkowymi falbanami (nie tylko na dekolcie, ale na przykład u dołu kreacji), wiązaniami, marszczeniami, paskiem w talii. W tym roku oprócz jednolitych modeli popularnością będą cieszyły się fasony we wzory – motywy kwiatowe, wzory zwierzęce czy geometryczne, paski, kratę. Większość fasonów jest wykonana z lekkich, zwiewnych tkanin.

Sukienki na lato – hurtownia Factoryprice.eu

Suknelės vasarai: maxi

Perkant Suknelių vasaros išpardavimas Drabužių parduotuvėje negalima uždengti “maxi”. Jau keletą metų itin populiarios suknelės, kurios pasiekia vizų pakelia iki žemų. Paprastai jie gaminami iš gražios ir minkštos liesti vilnos. Galite lažintis dėl nesenstančių pagrindinių rinkinių su paprastu pjūviu arba pasirinkti tuos, kurie atitinka pojūčius. Naujos tendencijos yra maxi suknelės, kurių viena juosta žemiau, sluoksniuotos raukiniai ir vadinamieji ispaniški raukiniai – siuvami per kreives. Maxi suknelės turi išsikišimus šonuose arba priekyje (atskleidžiančias kojas). Madinga yra visų pirma Maxi suknelės modeliuose. Ypatingomis progomis verta Maxi suknelės vakariniuose modeliuose. Toki kūriniai dekoruoti tamsia spalvų schema ir pasižymi išskirtiniais ornamentais. Tai gali būti metaliniai dėklai, blizgučiai ar blizgučiai, taip pat dėklai iš kamieninių medžiagų ir nėriniai arba permatomas audinys.

Džinsinės suknelės

Kitas labai madingas, tačiau praeinantis metai, yra drabužiai džinsinio Suknelės. Jie gali būti montavimo pjūvis ir užsegami sagomis, panašūs Į ispanų kalbą ar mirguliavima arba užsiliepsnojusius dugna. Džinsinės suknelės Jie yra dekoruoti džinsams būdingu būdingu. Taigi tai yra skylės, trinimai ir net nusiprausti. Pati medžiagos, savosios medžiagos, gali būti nuspalvinta (ombre), marmurinė, dekatizuota arba turi wicking effect (netolygi medžiagos išskyra). modeliai gali būti dekoruoti metaliniais elementais, kaip cirkonio, smeigės, dekoratyviniai mygtukai, siuvinėjimas ar pleistras. Kai kuriuose modeliuose taip pat yra kišenės, diržai juosmens ar raukiniai. Snurodykite Džinsinės suknelės vasarai Galite lažintis dėl klasikinių ar madingiausių klausimų. šiais metais mes ypač rekomenduojame su sluoksniuotais raukiniais. Džinsinės suknelės paprastai palaikomi mėlynos spalvos atspalviais. Modelius galima pastelinės, giliavandenius, aiškiojo kobalto ar tamsaus granatų atspalvio. Taip pat verta lažintis dėl universalių baltų, pilkų ar juodų stilių.

modeliai ypatingoms progoms

Apply Suknelės vasarai Negalėjome numatyti ypatingų progų. Vasara baisi džiaugsmingomis šventėmis, praleistomis šeimos rateliuose, tokiomis kaip vestuvės, krikštynos ir karts nuo karto net bendrystė (perkelta iš gegužės į kitus metus, birželį). Ar tai būtų Suknelės vasarai Jie taip pat skirti autobusų organizavimui, vakarėliams ar verslo išvykoms. Banketams ir kamuoliams rekomenduojame puikaus kirpimo vakarines sukneles. Kokteilinės suknelės autobusas pagamintas iš kito. Verta to, kad FactoryPrice.eu didmeninė prekyba turi TOKĮ padalytą asortimentą, kad siūlo nuo nulio, kokia proga verta dėvėti drabužiams. Meniu yra suknelių komunijos arba hurtownia sukienek weselnych. Tikėkit, kad toks padalinys padės jums apsipirkti drabužių didmenininke FactoryPrice.eu. Vasara verta lažintis dėl suknelių stiliui su išpjovomis arba išrinkti madingus asimetriškus raštus.

magda

Recent Posts

Drabužių dekoracijos arba antrasis drabužių gyvenimas

Pavargote nuo kitų pagrindinių marškinių? Neturite širdies išmesti mylimų džinsų, tačiau jie nebeatrodo tokie spalvingi,…

5 val ago

Suknelių ilgis palyginti su amžiumi – mini midi maxi

Daugelis moterų stebisi, ar suknelių ir sijonų ilgis turėtų būti pasirinktas pagal amžių. Šiandien mes…

7 val ago

Kokius batus su kulnais pasirinkti vasarą?

Stiletto kulniukai, stiletto sandalai, o gal pleištai? Kiekvienas iš mūsų mėgsta skirtingus batus su kulnais.…

11 val ago

Suknelės stulpelyje mato įdomius modelius

Kokios stulpelio suknelės yra geriausios? Šiandien mes patariame, kokius gabalus, medžiagas, spalvas ir papuošalus moterys,…

11 val ago

Didmeninė prekyba moteriškais drabužiais Lenkijoje Factory Price

Ieškote naujų tendencijų artėjančiam sezonui? Ar norite apsirūpinti aukštos kokybės moteriškais drabužiais be nereikalingų išlaidų?…

12 val ago

Jūrinė išvaizda ar jūreivio stilius vis dar madingas?

Būdinga vasarą populiari tendencija visada buvo jūreivio stilius. Ar tai vis dar madinga? Kokie drabužiai…

13 val ago