Trumpi megztiniai – patikrinkite, ar jų turite savo parduotuvėje

Tikras smūgis tarp trikotažo iš drabužių didmenininkų pastaruoju metu trumpi plisuoti megztiniai. Jie turi stebėtinai universalų naudojimą ir taip pat puikiai tinka įvairiems sezonams, priklausomai nuo tipo. Ar turite tokių megztinių savo parduotuvėje?

Moteriškas trumpas megztinis nauju dizainerio stiliumi

Megztiniai šiuo metų laiku groja pirmąjį vijoklį moterų drabužinėse, o madingų jų tipų šiandien yra nesuskaičiuojama daugybė. Tarp ilgų megztinių ir didelių didelių megztinių ant taikinio taip pat verta pasiimti trumpą megztinį! Mes kalbame apie modelius, pritvirtintus mygtukų eilėmis iš viršaus į apačią, pasiekiančius maksimumą iki klubų, taip pat trumpesnius. Daugelis madingų tokio tipo megztinių pasiekia juosmenį, atskleidžiant pilvo gabalus, kuriuos daugelis merginų randa neįtikėtinai seksualius! Vadinasi, tikriausiai, jų didelis populiarumas, nes kelių tipų megztiniai tikrai laikomi moteriškais ir jausmingais.

Kada yra geriausias laikotarpis tokiems produktams? Tikrai megzti trumpi plisuoti megztiniai Jie yra naudingi ištisus metus, todėl naudokite didžiausio populiarumo laikotarpį. Žavingi modeliai, darantys bet kokį stilių labiau viliojantį, pavogė ne tik mados mylėtojų širdis, bet ir patraukė įžymybių dėmesį. Šio megztinių kirpimo mada prasidėjo maždaug pavasarį ir viskas rodo, kad pjūvis liks su mumis ilgiau. Moterims patiko šiek tiek moteriškesnis ir seksualesnis trikotažas, todėl jų vis dar ieško — tiek modelių žiemai, tiek kitai vasarai. Kur juos gauti už pasiūlymą? Jums padės moteriški megztiniai didmeninė prekyba FactoryPrice.eu, siūlantys madingiausius trikotažo stilius — pasitikrinkite patys!

[produktų limitas =“2″ columns=“2″ skus=“649224,649221″]

Madingiausi trumpi megztiniai ir jų tipai iš didmeninės prekybos!

Trumpi megztiniai skirstomi į keletą madingų tipų, o internetinis drabužių didmenininkas, pavyzdžiui, FactoryPrice.eu, turi juos visus! Tarp jų yra šilta trumpi susagstomi megztiniai su pynėmis ir storesniu pynimu, taip pat plonesniais pavasario-vasaros modeliais. Su jais sukurkite įvairią megztinių kolekciją savo parduotuvėje ir pasiūlykite klientams naujausias mados tendencijas, kurių jiems reikia. Susipažinkite dabar kai kurie iš įdomiausių stilių moterų susagstomi megztiniai apkarpytas ir maitinkite jais savo asortimentą. Renkantis patraukliausią, patyręs stilistas iš didmeninės parduotuvės, kuris kiekvieną dieną užsiima naujų produktų pristatymu, padės jums:

  • MODELIS SU APYKAKLE – neįprastą charakterį lengvam megztiniui tikrai suteikia apykaklė ties iškirpte, pasiskolinta iš marškinių pjūvio. Megztinis su apykakle bus originalus ir neakivaizdus pasiūlymas visoms moterims, norinčioms apsirengti šiek tiek kitaip!
  • V-NECK – Deeper V-neck dabar yra vienas iš labiausiai pageidaujamų tipų iškirpte puošia sagos ant megztiniai ponios! Jis tinka daugumai siluetų, taip pat gražiai atskleidžia iškirptę ir sustiprina biustą. Pasirinkite klasikinį V-kaklo megztinį su atsitiktiniu pjūviu, kuris pasiekia klubus.
  • MEGZTINIS SU PYNELE – pravers ir šį sezoną trumpi plisuoti megztiniai žiemai, tai yra šiltesni modeliai su storesne juosta. Megztiniai iki juosmens su didelėmis sagomis ir padengti dekoratyviniu nerijos pynimu sensacingai dirba šiame vaidmenyje! Šio tipo verpalai padidina šilumos ir komforto jausmą, taip pat apsaugo nuo šalčio šiek tiek geriau nei tipiškas plonas megztinis.

[produktų limitas=“2″ stulpelis =“2″ skus=“622062,649114″]

  • AŽŪRINIAI MEGZTINIAI BOHO – didmeninė prekyba gali pasigirti, kad nuo 2022 metų pavasario ažūriniai megztiniai yra didelis hitas tarp merginų! Tokie lengvi, erdvūs ir eteriniai megztiniai su ažūriniais raštais puikiai tinka vasarai paplūdimyje, taip pat pavasariui stiliaus madingam Džinsais. Tačiau juos taip pat lengva stiliaus šaltesniuose mėnesiuose!
  • SU DIDELĖMIS SAGOMIS – šiais laikais madoje taip pat yra retro tendencija, megztiniai šiek tiek “močiutės” stiliaus. Tokiu atveju lažinkitės dėl megztinių su plačiomis rankovėmis, pintais raštais ir didelėmis retro sagomis, suteikiant jiems savitą šnicelį.

Pirkite didmeninius trumpus megztinius 2023 m. Pavasariui ir vasarai!

Kaip žinote, kiekvienam vėlesniam mados sezonui reikia pasiruošti iš anksto, ypač jei vykdote savo drabužių verslą. Todėl pats metas pagalvoti apie tendencijas, kurios bus jūsų pasiūlyme artėjančiam 2023 m. pavasario/vasaros sezonui! Ką apie tai sako podiumo ir mados saviškiai? Analizuodami drabužių didmenininkų FactoryPrice.eu pasiūlymą ir dabartines tendencijas, galime aiškiai daryti išvadą, kad megztinių modeliai vis dar bus viršuje!

Taigi nedelsdami papildykite pasiūlymą ir nusipirkite jį savo parduotuvėje dabar trumpi plisuoti megztiniai vasarai Naujo šiltesnio sezono pradžioje pasiūlykite moterims klasikinius megztinių modelius su mažomis sagomis ir V formos kaklu. Pavasarį taip pat būtinai pasieksite erdvius pastelinius megztinius, taip pat minėtus modelius su ažūriniais raštais. Vasarą paplūdimyje puikiai tiks trumpas laisvas megztinis su tankiu ažūru ryškioje spalvoje! Taigi lažinkitės dėl megztinių modelių intensyvios fluo rožinės, oranžinės arba geltonos spalvos, kurie tuo metu puikiai tiks kaip maudymosi kostiumėlio lovatiesė. Jau sutvarkykite madingą moteriško trikotažo kolekciją savo parduotuvei, kurią siūlo dabartinis internetinis drabužių didmenininkas FactoryPrice.eu ir aplenkite konkurentus ankstyva reakcija. Rasite megztinius daugybe pjūvių, spalvų ir dydžių, pritaikytų klientų poreikiams ir metų laikui.

Taip pat žiūrėkite: Didmeninė prekyba internetu – ko ieškoti renkantis?

Patikrinkite čia: Briaunoti antblauzdžiai žiemą atrodo

Paula

Recent Posts

Jakie szpilki dobrać do sylwetki?

Większość kobiet ma w swojej garderobie szpilki. Czy wiemy jednak jak dobrze je dobierać? Dzisiaj…

26 min ago

Majtki damskie bawełniane – postaw na wygodę

Majtki damskie bawełniane to nieodłączny element garderoby każdej kobiety, który nie tylko zapewnia wygodę, ale…

27 min ago

Plisowane spódnice kiedy je zakładać?

Dzisiaj omawiamy dla Was plisowane spódnice. Sprawdźcie jakie modele wybierać oraz z czym je nosić,…

57 min ago

Koronki czy nosić je tylko latem?

Koronkowe ubrania, które lekko prześwitują kojarzą nam się się z ciepłymi porami roku, a w…

1 val ago

Modna koszula oversize – uniwersalny hit sezonu

Modna koszula oversize to must-have w każdej nowoczesnej garderobie, łącząca w sobie swobodę i elegancję.…

1 val ago

Komplet dresowy basic – idealne połączenie komfortu i stylu

Komplet dresowy to nieodłączny element współczesnej garderoby, który łączy w sobie wygodę i styl. Idealny…

2 val ago