Veliūriniai rinkiniai didmeninėje prekyboje – ar verta juos turėti savo butike?

Artėja ruduo, tad pradėkite papildyti savo drabužių parduotuvės asortimentą šiltesniais ir jaukiais daiktais. Jums tikrai reikės kolekcijoje madingi veliūriniai rinkiniai didmeninė prekyba, kuriame rasite daugybę spalvingų modelių, kurių ieško moterys. Pažiūrėkite, kodėl savo butike turėtumėte turėti veliūrinius moteriškus sportinius kostiumus, dėl kokių spalvų lažintis ir kur įsigyti geros kokybės prekių.

Su naujuoju rudens sezonu veliūro mada grįžta!

Kadangi veliūro mados moterų kasdieniame stiliuje praėjusiais metais grįžo kaip bumerangas, parduotuvėse jis išaugo iš veliūrinių ansamblių. Ponios mėgsta veliūrinius daiktus, nes ši medžiaga gražiai šviečia ir yra neįtikėtinai minkšta ir maloni liesti! Tuo pačiu metu jis suteikia drabužiams specifinį prašmatnų prašmatnų efektingumo stilių, kuris pritraukia savitos išvaizdos mėgėjus.

Veliūras pasirodė drabužių pramonėje kaip kategorijos išplėtimas su vienodai madingais rudens marškinėlių ansambliais. Moterys iš visur matė dviejų dalių rinkinius, siūtus iš megzto medvilninio trikotažo, todėl dizaineriai nusprendė paįvairinti šią grupę. Tokio tipo ansamblių siūlomą veliūrinę bendrą išvaizdą ypač mėgsta merginos, mėgstančios nustebinti apranga ir nebijančios atrodyti originaliai. Būtinai pasiūlykite juos artėjančiame sezone moterys Komplety welurowe hurtownia paprastai susideda iš lengvo megztinio ir ilgų kelnių. Šio tipo veliūras dažniausiai turi “slim fit” stilių su kūginėmis vamzdžio tipo kelnių kojomis. Jie nuostabiai guli ant kūno, suteikdami seksualią išvaizdą, viena vertus, siūlo daug komforto ir visišką judėjimo laisvę. Didžiausią šios prekės pasirinkimą galite rasti didmeninėje drabužių parduotuvėje FactoryPrice.eu.

Susipažinkite su veliūriniais ansambliais didmeninėje prekyboje madingiausioje naujojo sezono versijoje!

Ar jums įdomu, kokie veliūrinių rinkinių modeliai bus geriausiai parduodami? Prieš pirkdami didmeninius pirkimus, vadovaukitės drabužių didmenininko FactoryPrice.eu stilisto patarimais, kurie atnaujinami naujomis tendencijomis! Jis jums pasakys, kokius veliūrinių rinkinių modelius įdėti į asortimentą ir kokie stiliai yra labiausiai viršuje:

  • SU GĖLIŲ ATSPAUDU – rudeniui būtinai pasiūlykite merginoms veliūrinių palaidinių komplektų didmeninė prekyba puošia gėlių atspaudais. Rudens versijos gėlės parduodamos fantastiškai, todėl lažinkitės dėl dviejų dalių veliūro rinkinio su gėlių intarpais ant megztinio ir kelnių. Pasirinkite, pavyzdžiui, moterišką modelį iš “Rue Paris” prekės ženklo su gėlių juostelėmis ir gaubtu.
  • RINKINYS PAGRINDINIAME STILIUJE – minimalizmo mėgėjams tikrai patiks paprasti vienkartiniai pagrindinio stiliaus veliūro rinkiniai. Jie laiku suteikia klasikinį, nesenstantį ir minimalistinį vaizdą, taip pat jiems lengva pasirinkti kitus stiliaus elementus. Rudenį rinkitės madingų žemės tonų bazinius veliūrus, tai yra rudos, smėlio, chaki ar pilkos spalvos!
  • MODELIS SU MEGZTUKU SU AUSMIS – mielų rinkinių mėgėjai bus malonu, kai juos gausite atostogų veliūro rinkinių didmeninė prekyba. Viskas apie mielą veliūrinį komplektą su kelnėmis ir kapišonu su dekoratyviniais pom-pomais, primenančiais kailinio meškiuko ausis! Neįmanoma atsispirti tokiam modeliui, ypač kai už lango pilka ir niūru arba lyja.
Duży wybór damskich kompletów welurowych znajdziesz w hurtowni online Factoryprice.eu
  • PIŽAMA SU ŠORTAIS – rudenį merginos taip pat mielai gaus žavingą veliūrinę namų aprangą su trumpais šortais! Iš didmeninės prekybos rinkitės dviejų dalių komplektą, kurį sudaro veliūrinė V formos kaklo palaidinė trumpomis rankovėmis ir veliūriniai šortai su zuikučiais. Lažinkitės dėl gėlių rinkinio, kuris leis kiekvienai panelei patogiai mėgautis maloniais ilgais rudens vakarais namuose. Šie trumpi veliūriniai rinkiniai puikiai tinka kaip patogios moteriškos pižamos!
  • Su megztiniu megztiniu – kiekvienas megztinis pirmiausia turėtų būti patogus, todėl investuokite į didmeninė prekyba dviejų dalių veliūro rinkiniais su megztiniais. Veliūrinių komplektų FactoryPrice.eu versijas galite rinktis iš FactoryPrice.eu Bomber megztiniai arba klasikiniai modeliai su gaubtu. Galų gale, veliūro rinkinys yra prašmatnus ir komfortas viename!

Gaukite geriausius moteriškus veliūrinius rinkinius didmeninę prekybą iš FactoryPrice.eu

Ruduo labai dažnai eina po šiltų, madingų ir žavingų veliūrų ženklu, todėl pasinaudokite lengva proga užsidirbti pinigų! Užpildykite parduotuvės pasiūlymą artėjančioms rudens dienoms ir pasiūlykite klientams karščiausias mados tendencijas 2022/2023 metų sezonui. Kur galima rasti didžiausią madingų veliūrinių drabužių pasirinkimą moterims? Patogus ir patogus elegantiški veliūriniai rinkiniai didmeninė prekyba siūlo FactoryPrcie.eu internete didmeninė prekyba, siūlo dešimtis cool stilių ir gražių spalvų. Su jais jūs visapusiškai kaupsite prekes naujam sezonui ir gausite naujausius stilius, kurių moterys ieško dabar. Be to, FactoryPrice.eu veliūrinių rinkinių pasiūlymas padės Jums sukurti patrauklų aprangos pasiūlymą bet kokios figūros moterims. Atkreipkite dėmesį, kad dviejų dalių veliūriniai rinkiniai yra įvairių dydžių, kurių skaičius svyruoja nuo S iki net XL!

Veliūrinis rinkinys yra paruoštas vaizdas, tačiau turite nepamiršti, kad tinkamai jį parodytumėte savo pasiūlyme. Parodykite klientams, kad jie gali suporuoti jį su madingu negabaritiniu alpakų paltu arba ilga žemyn eko odos liemene, kad sukurtumėte papildomą išvaizdą rudeniui! Matydamas tvirtą gatavą išvaizdą, yra didesnė tikimybė, kad klientas papildys likusius stiliaus produktus į krepšelį, nesustodamas tik su veliūriniu rinkiniu.

Taip pat žiūrėkite: Topai ir marškinėliai didmeninėje prekyboje – juos turite turėti savo parduotuvėje ištisus metus

Perskaitykite temą: “Basic Feel Good” medvilninės tamprės rudeniui – kaip jas stiliaus?

Paula

Recent Posts

Dryžuotos palaidinės vertikaliai ar horizontaliai?

Kokias dryžuotas palaidines geriau pasirinkti? Tie vertikaliomis juostelėmis ar horizontaliais ornamentais? Šiandien mes jums patarsime,…

6 val ago

Didmeninė prekyba moteriškomis mados stiliaus striukėmis

Šį sezoną tarp rudens/žiemos sezono viršelių tendencijų visų pirma karaliauja trumpi modeliai su perbraižytu pjūviu.…

7 val ago

Didmeninė prekyba daugiau nei 1000 geriausiai parduodamų modelių suknelėmis

Šį sezoną moterų mada mus lepina madingų suknelių pasiūlymais. Šifono maxi iki žemės, elegantiški vokų…

7 val ago

Moteriški džemperiai skirti rudens didmeninei prekybai – susipažinkite su sezono bestseleriais

Rudens tendencijose pirmiausia dominuoja šilti, patogūs drabužiai, kurie moka homfy drabužius. Puikiai tinka savo paprastumu,…

12 val ago

Suknelės kriaušėms kokios yra geriausios?

Kokios suknelės kriaušėms yra tinkamiausios? Kaip padengti figūros trūkumus ir pabrėžti jos privalumus? Patikrinkite, kokius…

13 val ago

5 madingi stiliaus aksesuarai, kuriuos verta turėti

Sakoma, kad velnias slypi detalėse - madingų išvaizdų atveju skaičiuoja ne tik bendras įspūdis, bet…

16 val ago