Didmeninė prekyba veliūriniais rinkiniais – stilius ir komfortas pavasariui

Ar jau žiūrite į karščiausias pavasario tendencijas? Patikrinkite naują Didmeniniai veliūro rinkiniaikad puikiai derėtų prie miesto moterų išvaizdos ir puikiai suvyniotų išvaizdą!

Netrukus pasirodys naujas pavasario veliūro sezonas!

Veliūras vis dar džiugina savo blizgesiu tiek moterims, tiek drabužių dizaineriams, kurie jį puikiai išnaudoja. Būdinga veliūrinė medžiaga yra itin minkšta ir maloni liesti, nenuostabu, kad drabužiai iš jos grįžta į naudą! Prisimenate, kai likimo paveldėtoja Paris Hilton 90-aisiais atsiskyrė rožinio veliūro rinkinyje iš “Juicy Couture” prekės ženklo? Tada prasidėjo tikras aksominis pamišimas, kuris vėliau šiek tiek pritemdė, kad pagaliau vėl atgimtų! Ponios vėl įvertino šios medžiagos prašmatnumą ir stilių, todėl didmeninė gamykla FactoryPrice.eu siūlo visą madingų veliūrų kolekciją kiekvienam sezonui. Jos hitas, žinoma, yra didmeninė prekyba dviejų dalių veliūriniais ansambliaiskurie tapo pasitikinčių moterų simboliu, kurie žino, kaip suderinti seksualų įvaizdį su sportišku šniceliu.

[produktų limitas =“2″ columns=“2″ skus=“652524,627451″]

Rinkiniai, pagaminti iš veliūro, tam tikra prasme yra sportinių kelnių rinkinių versija, išskyrus versiją prabangus glamsuteikiant stiliui neįprastą išvaizdą. “Karališkųjų” veliūrų madą greitai pakėlė šou verslo žvaigždės ir įžymybės iš socialinės žiniasklaidos, skleisdamos tendenciją tarp daugelio moterų! Šiandien savo drabužių spinta kiekvienas tendencijų mėgėjas nori turėti savo gražų veliūro rinkinį, atnešdamas juos anksčiau į savo parduotuvę. Žiūrėkite gražiausius modelius pavasariui su megztiniu ir kelnėmis, tai populiariausia versija šiais laikais. treningas rinkiniai iš didmeninės pavasario spalvomis!

Peržiūrėkite geriausius didmeninius veliūrinius ansamblius pavasario versijoje!

Ieškote madingų Didmeniniai veliūro rinkiniai pavasarį 2023 m. Pirmiausia pažvelkite į dabartines tendencijas. Atminkite, kad šiuo metų laiku vyraus šiek tiek lengvesnis medžiagos svoris ir ryškesnės pavasario spalvos! Bet pradėkime nuo madingų rinkinių ir sutelkime dėmesį į galimus modelius ar dekoracijas. Kaip pavasarį atrodys madingiausi veliūriniai moteriški sportiniai kostiumai? Visų pirma, valdys vienas klasikinis pjūvis, tai versija su lengvu megztiniu ilgomis rankovėmis ir ilgomis liesomis kelnėmis. Tokia apranga fantastiškai pabrėžia moters siluetą, pabrėždama jo stipriąsias puses ir tuo pačiu pasiūlydama visišką dėvėjimo komfortą bei sportinį stilių. Jis puikiai tiks su lengvesniais spyruokliniais batais, tokiais kaip sportbačiai ar loaferiai, taip pat yra itin malonus kūnui. Didžiausias ateinančio pavasario hitas bus ypač Komplety welurowe hurtownia su gobtuvu be gobtuvo ir kelnės, tiesiog pritvirtintos prie kojų. Jų dėka ponios gali pabrėžti savo moteriškumą, neatsisakydamos komforto! Elastinė juosta ties juosmeniu dar labiau padidina komfortą.

Veliūrinių ansamblių pavasario kolekcijai savo parduotuvėje rinkitės daugiausia modelius su marškinėliais su V formos kakleliu arba su apvaliu. Jie yra pats praktiškiausias ir tuo pačiu metu veido ir nesenstantis, todėl jie veiksmingai pritraukti moterų klientus. Taip pat atkreipkite dėmesį į kruopštų rinkinių apdailą: tikslus apsiuvas, papildomos kišenės kelnėse ar dirželiai ties juosmeniu padidina jų patrauklumą!

[produktų limitas=“3″ stulpelis =“3″ skus=“627530,649144,627209″]

Ypač ankstyvą pavasarį moterys mėgsta dėvėti Didmeniniai veliūro rinkiniai su kelnėmisnes tada temperatūra dar nėra pakankamai aukšta, kad pertemptų kojas. Veliūrinis komplektas su komplekte esančiomis kelnėmis, be tobulos viešnagės, todėl suteikia malonią šilumą ir komforto jausmą šaltesnę dieną. Statykite ant ansamblinių modelių su vamzdžių kelnėmis, kurios tinka jūsų kojoms, nes pavasarį ponios nori stipriau atskleisti savo figūrą. Nors didžiausias populiarumas paprastai yra lygūs minimalistinio stiliaus rinkiniai, dalis klientų nori išsiskirti. Todėl užsisakykite jiems iš didmeninės parduotuvės veliūrinių ansamblių partiją su madingomis aplikacijomis ar raštais ant palaidinės, kurie puikiai sukasi išvaizdą!

Atraskite madingiausius veliūrinius ansamblius didmeninėje prekyboje – 5 geriausi modeliai

Kaip matote Didmeniniai veliūro rinkiniai yra geriausias madingų drabužių šaltinis jūsų parduotuvei naujam 2023 m. Pavasario sezonui! Reikia dar konkretesnių patarimų, kokius modelius pasirinkti? Tada sekite mūsų didmeninės prekybos stilisto, kuris atrinko keletą gražiausių pavasario rinkinių, nuorodas:

  1. Su gėlių intarpais – pavasarį rinkitės modelį iš didmeninio veliūro rinkinio, dekoruoto ant bliuzono ir kelnių su gėlių intarpais! Statykite ant juodos arba smėlio spalvos modelio, nes tokiame fone gėlių raštai atrodo įspūdingi ir gražiai kontrastuoja su juo.
  2. SU RAŠTUOTU MEGZTINIU — moterims, kurios mėgsta išsiskirti iš minios, rinkitės Didmeniniai veliūro rinkiniai modeliuose! Mes kalbame apie modelius su megztiniu su raštais ir paprastomis kelnėmis, kurios išsiskiria tvirtu kontrastu. Pavyzdžiui, statykite modelius su languotu megztiniu ar plėšriais gyvūnų modeliais, kurie sensacingai pateks į miesto pavasario stilių.
  3. Užbaigti juostelėmis – veliūriniai sportiniai kostiumai, apipjaustyti bangomis, dekoruoti trispalvėmis juostelėmis, taip pat bus pavasario madoje! Pasirinkite ypač rinkinius su juostelėmis išilgai iškirptės ir su dirželiais rankovių ir kojų galuose.
  4. Su “Zirconia APP” – ponios, norinčios spindėti pavasarį, tikrai siūlo stiliaus rinkinius glam chic. Tai apie sportinių kostiumų modelius su bliuzonu, papuoštu blizgančiomis cirkonio aplikacijomis, kurios nuostabiai pavertė išvaizdą ir išsiskyrė iš minios.
  5. SMEGENŲ RINKINIAI – naujam pavasario sezonui taip pat rinkitės lygius Didmeniniai veliūro rinkiniai baziniu stiliumi. Žinoma, daugelis minimalistinės universalios mados mylėtojų pasieks juos. Išsirinkite madingiausius veliūrinius sportinius kostiumus iš didmeninės prekybos jau šiandien!

Žiūrėti daugiau: Ilgi megztiniai didmeniniai – žr. geriausius modelius

taip pat skaitykite: Medvilniniai antblauzdžiai didmeninėje prekyboje – modelių apžvalga

Paula

Recent Posts

Ozdoby do odzieży czyli drugie życie ubrań

Znudziła Ci się kolejna koszulka basic? Nie masz serca, żeby wyrzucić ukochane jeansy, ale nie…

4 val ago

Długość sukienek wiek – mini midi maxi

Wiele kobiet zastanawia się czy długość sukienek i spódnic należy dobierać ze względu na wiek.…

5 val ago

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

9 val ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

10 val ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

11 val ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

11 val ago