Viršutiniai drabužiai rudeniui didmeninėje prekyboje – ką verta turėti savo parduotuvėje?

Kadangi rudens aura tampa vis labiau jaučiama, ponios pradeda ieškoti madingų ir praktiškų viršutinių drabužių. Pažiūrėkite, kokių stilių švarkai ir paltai verta pasiūlyti savo parduotuvėje šiam sezonui ir pažiūrėkite, kuriuos viršutiniai drabužiai rudeniui didmeninėje prekyboje Jie sugriauna populiarumo rekordus!

Rudenį į parduotuvės pasiūlymą įtraukite madingiausius švarkus ir paltus!

Išorinis dangtelis, kaip rodo pavadinimas, yra drabužių spinta, kurią mes uždėjome sau paskutinį kartą, tai yra, ant viso išvaizdos. Jis paprastai yra storesnis nei standartinis megztinis ar megztinis ir yra skirtas apsaugoti mus nuo šalčio, lietaus ir vėjo. Lenkijos klimatui mums iš esmės reikia viršutinių dangčių ištisus metus, jų storį keičiame tik priklausomai nuo sezono. Tačiau šiandien kalbame apie šiltesnius ir storesnius drabužius, tokius kaip švarkai ir paltai, kuriems sezonas tik prasideda! Rudens-žiemos laikotarpis yra gana ilgas, tačiau ribotas laikas, per kurį drabužių parduotuvės gali parduoti daug viršutinių drabužių. Norėdami kuo geriau išnaudoti šį laiką, turite žinoti pagrindines šios kategorijos tendencijas, todėl pažiūrėkite, ką moteriški viršutiniai drabužiai rudens didmeninei prekybai pirkti.

Laimei, drabužių verslininkams viršutinių drabužių tendencijos kasmet yra panašios ir gali šiek tiek pasikeisti. Paprastai kiekvieną sezoną į madą grįžta tie patys švarkai ir paltai, kaip ir ankstesnių sezonų triumfai. Taip yra todėl, kad stora danga moterys klientai perka rečiau, kartą per tam tikrą laiką. Taip pat anksčiau žinomi šios kategorijos sprendimai puikiai veikia, tad kam keisti tai, kas veikia?

Sužinokite, kokius viršutinius drabužius rudeniui verta įsigyti didmeninėje prekyboje

Žinoma, tai nereiškia, kad viršutinių drabužių pasirinkimas yra ribotas – visiškai priešingai! Drabužių didmenininkai, tokie kaip FactoryPrice.eu, šiuo metų laiku prie siūlių veržiasi naujų stilių madingų švarkų ir paltų. Tarp jų yra gerai žinomų ir mylimų tipų, nors kai kurie modeliai nėra be originalesnio šnicelio! Tačiau perkant madinga Striukėsnenuostabu derinti, nes moterys labiausiai mėgsta žanro klasiką. Tos pačios nuomonės yra didmeninės kojinių ekspertas, kuris jums pasakys, kokie švarkai ir paltai geriausiai nusileidžia:

  • LIGHT DROWN Striukės – ilgesnės ar trumpesnės, su kryžminiu lopu ir gobtuvu, itin lengvos konstrukcijos ir su užtrauktuku arba užtrauktuku. Tokie švarkai yra labai lengvi ir plonesni, tačiau jie puikiai apsaugo nuo šalčio ir vėjo.
  • Dygsniuotos moteriškos striukės – Dygsniuotos moteriškos striukės taip pat yra ne mažiau didmeninis hitas, kuris yra tikras rudens simbolis! Lengvų striukių modeliai su dygsniais rombuose ar kvadratuose puikiai apsaugo nuo šalčio ir tuo pačiu metu atrodo įdomiai.
  • KLASIKINIAI MOTERIŠKI PALTAI – rudeniniai paltai, žinoma, yra patys labiausiai elegantiškos lauko dangos rudens didmeninei prekybai iš FactoryPrice.eu. Jie gražiai atrodo ant silueto ir tuo pačiu puikiai apsaugo nuo šalčio, suteikdami išvaizdai daug nesenstančio prašmatnumo.
Płaszcz damski hurtownia Modne kurtki damskie i płaszcze w ofercie hurtowni odzieży Factoryprice.eu
  • ALPACA COATS – Daug daugiau atsitiktinis versija rudens paltai yra alpakos stiliaus modeliai, tai yra negabaritiniai gražūs modeliai su vilna. Paprastai jie turi gaubtą ir užtrauktuką su snapais, taip pat plačius atlapus ir daugiau apimties pjūvį ir rankoves, siaurėjančias prie riešų.
  • MOTERIŠKI PLEDINIAI PALTAI – Rudens must have kiekvienoje drabužių parduotuvėje taip pat lauko užvalkalai rudeniui didmeniniame plete. Tai apima klasikinius viengubus pledinius paltus ir stambius pledinius viršutinius marškinius, kurie nuostabiai pakeičia tradicines pūkines striukes.

Tarp viršutinio viršelio vis dar galime įtraukti moteriškus apatinius marškinėlius, kurie šį rudenį daro furore tarp mergaičių. Tačiau dėl rankovių trūkumo jie dirbs švelnesniu oru, yra stilingas drabužių spinta elementas ir praktiškas dygsniuotas šilčiau.

Atraskite madingas išorines dangas rudeniui didmeninėje prekyboje iš RUE PARIS prekės ženklo

FactoryPrice.eu internetinis drabužių didmenininkas siūlo platų šiltų ir stilingų viršutinių drabužių asortimentą iš daugelio tiekėjų. Tačiau kai kurie šios kategorijos produktai išsiskiria unikaliu stiliumi ir akivaizdžiai aukšta kokybe, todėl verta juos paminėti atskirai. Tai apie viršutiniai drabužiai, skirti rudens didmeninei prekybai iš “Rue Paris” prekės ženklokuris puikiai derina moterišką prašmatnumą su nesenstančiais stiliais! Kolekcijoje — madingiausios dygsniuotos moteriškos striukės bei įvairaus ilgio, stilingų tipų vienaeiliai ir dviaukščiai paltai. Tarp RP striukių mūsų didmeninės prekybos asortimento lyderiai daugiausia yra dygsniuoti modeliai, nurodant nesenstantį britų stilių. Laisvi, lengvi ir ploni negabaritiniai švarkai, dygsniuoti dideliais rombais, fantastiškai dera prie miesto rudens atmosferos.

Klasikiniai moteriški paltai iš didmeninės parduotuvės “Rue Paris” atrodo ne mažiau stilingi, pasižymintys pritaikytais švarkų modeliais. Tarp jų yra lygi klasika, tranšėjos paltai, surišti ties juosmeniu ir eglutė, houndstooth ar languoti paltai, puikiai tinka rudeniui! Beje, čia verta paminėti, kad kai kurie Lenkijos prekės ženklo “Rue Paris” viršutiniai dangteliai buvo pagaminti Lenkijoje. Po madingomis striukėmis ir paltais ponios mielai apsivilkia stilingomis moterų megztiniai didmeninė prekyba, taip pat briaunoti pagrindines sukneles ar apatinius marškinius.

Jei ieškote madingų moteriškų viršutinių drabužių, atstovaujančių skirtingiems stiliams savo parduotuvės asortimentui, tuomet kviečiame apsilankyti FactoryPrice.eu. Tik su jais gausite platų stilių ir spalvų pasirinkimą, taip pat visą dydžių asortimentą nuo numerio S iki 2XL.

Taip pat skaitykite: Moteriškos kuprinės internetinėse parduotuvėse – ar verta turėti?

Žr. Toliau: Moterų golfo apykaklėmis didmeninė prekyba – puikus produktas rudenį ir žiemą

Paula

Recent Posts

Topy czy t-shirty w codziennych stylizacjach

Jedne i drugie bluzki są bardzo dobrym wyborem, jeśli chodzi o stylizacje na lato. Topy…

58 min ago

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

2 val ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

2 val ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

4 val ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

4 val ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

5 val ago