Žieminių striukių didmeninė prekyba – atraskite šiltus ir stilingus modelius šiam sezonui

Didmeninė prekyba žieminėmis striukėmis yra neatsiejamas drabužių spintos elementas šaltesniais mėnesiais, suteikiantis tiek šilumą, tiek stilių. Savo tekste supažindinsime jus su plačiu žieminių striukių asortimentu, prieinamu drabužių didmeninėje prekyboje. Sužinosite apie stilių, medžiagų ir spalvų įvairovę, dėl kurios žiemą taps galimybe išreikšti savo stilių!

Kur ir kaip gimė didmeninės žieminės striukės?

Pūkuotas žieminių striukių didmeninė prekybaTie, kurie naudoja natūralų ar sintetinį pūkų užpildą, neturi vienos konkrečios gimtinės. Tačiau ši technologija yra daugelio metų mokslinių tyrimų ir plėtros keliose šalyse rezultatas, atsižvelgiant į specifinius poreikius ir klimato sąlygas.

Išskirtinai šilto švarko su pūkais viduje koncepcija gimė keliose pasaulio vietose vienu metu. Pirmosios pūkinės striukės buvo įvairių šalių mokslininkų ir dizainerių, kurie eksperimentavo su skirtingų tipų šilumos izoliacija, bendradarbiavimo rezultatas. Vienas iš pagrindinių momentų apatinės striukės kūrimo istorijoje buvo Kanados mokslininkų bendradarbiavimas su Amerikos kariuomene Antrojo pasaulinio karo metu. Tai paskatino sukurti pirmuosius švarkus su natūraliais pūkais, kurie buvo veiksmingi sulaikydami šilumą itin šaltomis sąlygomis. Užsisakykite juos iš karto hurtownia spodnie, z którymi stworzą udane stylizacje.

Moteriškų žieminių striukių didmeninė prekyba su žemyn įdaru tapo populiaresnis 60s ir 70s, ir nuo to laiko daugelis kompanijų ir dizainerių visame pasaulyje prisidėjo prie jų plėtros. Pažiūrėkite, kokius modelius jis rekomenduoja dabar hurtownia w swojej najnowszej kolekcji damskiej na nadchodzącą zimę!

 

Peržiūrėkite madingiausias žiemines striukes, kurias siūlo FactoryPrice.eu Didmeninė prekyba!

Didmeniniame Factoryprice.eu pasiūlyme galite rasti daug madingų moteriškų žieminių striukių šiam sezonui. Štai keletas populiarių striukių tipų, kuriuos reikia nepamiršti perkant žieminius drabužius parduotuvei:

  1. Pūkinė striukė su gobtuvu: Didmeninė prekyba žieminėmis pūkinėmis striukėmis su gobtuvu jie yra labai šilti ir puikiai apsaugo nuo šalčio. Jie būna įvairių gabalų, nuo trumpų iki ilgų ir įvairių spalvų.
  2. Moteriška eko odos žieminė striukė: Eko odos žieminės striukės yra madingas pasirinkimas, derinantis natūralios odos išvaizdą su meile gyvūnams. Tai elegantiškas ir šiltas sprendimas, kurį galima dėvėti šaltesniu oru, po juo taip pat galite dėvėti formalius sukienki na wesele.
  3. Žieminė dygsniuota striukė: Didmeninė prekyba dygsniuotomis žieminėmis striukėmis yra klasikinis variantas žiemai. Jie būna skirtingo ilgio ir formų, taip pat su skirtingais kratinių raštais.
  4. Negabaritinė žieminė striukė: Negabaritinės striukės yra madingos ir patogios, todėl nenuostabu, kad Hurtownia odzieży oferuje tak wiele ich wariantów. Mogą być noszone na topie i swetrze, tworząc warstwową stylizację.
  5. Trumpa žieminė striukė: Trumpas didmeninė prekyba moteriškomis žieminėmis striukėmis leidžia paryškinti apatinę drabužių spintos dalį, pavyzdžiui, sijonus ar kelnes su aukšta juosmens linija. Tai madingas pasirinkimas miesto tendencijoms.
  6. Žieminė striukė su avikailiu: Žieminės striukės su avikailiu yra elegantiškos ir šiltos. Avikailis suteikia švarkui prabangų charakterį ir užtikrina puikią apsaugą nuo šalčio. net Ptak Rzgów nie zapewni ci tak szerokiego wyboru modeli, jak internetowa hurtownia odzieży Factoryprice.eu.
  7. Pūkinė striukė su atsistojančia apykakle: Žemutinės striukės su stand-up apykakle yra elegantiškos ir šiltos, be to, stand-up apykaklė apsaugo nuo šalčio ir vėjo.

Tai tik keli madingų moteriškų žieminių striukių pavyzdžiai šio sezono didmeniniame pasiūlyme iš FactoryPrce.eu Didmeninio Pasiūlymo (JAV). hulgimüüja). Zanurz się w najnowszych trendach na zimę i uzupełnij kolekcję zimowych kurtek w najmodniejsze modele!

Didmeninė prekyba žieminėmis striukėmis – kokios striukės spalvos yra madingos šiais metais?

Moda w kwestii kolorów kurtki zimowych może się różnić w zależności od trendów danego roku, ale istnieją pewne kolory, które zazwyczaj są modne w sezonie zimowym. Oto kilka kolorów, które często dominują w kolekcjach kurtki zimowych:

  • Klasikinė juoda: Juoda žieminė striukė visada yra madingas pasirinkimas, kuris gerai dera su daugeliu kitų spalvų ir išvaizdos. Jis yra elegantiškas ir nesenstantis.
  • Smėlio ir šviesiai rudaSpalva: smėlio ir ruda žieminių striukių didmeninė prekyba jie tinka tiek miesto, tiek kasdieniškesnei išvaizdai. Tai spalvos, suteikiančios šilumą ir natūralų žavesį.
  • Tamsiai mėlyna: karinio jūrų laivyno striukė yra dar vienas klasikinis pasirinkimas, kuris yra elegantiškas ir universalus. Tai puikiai tinka tiek oficialesnėms progoms, tiek kasdieniams pasivaikščiojimams.
  • Alyvuogių žalia: Alyvuogių žalia yra spalva, kuri yra susijusi su gamta ir vietovėmis, kurias reikia ištirti. Tai madingas pasirinkimas, suteikiantis išvaizdos charakterio.
  • Burgundija: Burgundija žieminė striukė didmeninė prekyba yra elegantiškas ir šiltas. Tai spalva, puikiai deranti prie rudens-žiemos išvaizdos, be to, drabužių didmenininkas Facoryprice.eu (RO. angrosist de îmbrăcăminte) oferuje praktycznie każdy odcień kurtki.
  • pilkaA: Pilka striukė yra neutrali ir universali. Tai gerai dera su daugeliu kitų spalvų ir stilių, todėl tai populiarus pasirinkimas.
  • Balta ir ekru: Balta žieminė striukė yra drąsus pasirinkimas, pritraukiantis dėmesį. Tai spalva, kuri pagyvina žiemos dienas ir tinka snieguotiems kraštovaizdžiams.

Atminkite, kad mada taip pat yra asmeninio skonio reikalas, todėl pasirinkite savo žieminės striukės spalvą, kuri geriausiai atspindi jūsų stilių ir leidžia jaustis užtikrintai. Taip pat verta koreguoti spalvos pasirinkimą pagal progą ir metų laiką, nes kai kurios spalvos geriau tinka sezonui.

Ką madinga dėvėti po žiemine striuke? Patikrinkite šaunią išvaizdą!

Pagal žiemos striukę galite dėvėti skirtingus drabužius, priklausomai nuo stiliaus ir oro sąlygų. Štai keletas stilistų iš FactoryPrice.eu didmeninės parduotuvės variantų, ką dėvėti po žiemine striuke, kad sukurtumėte gražią išvaizdą:

  1. Megztinis ar megztinis: Megztinis ar palaidinė yra puikus pasirinkimas papildomam šilumos sluoksniui. Galite pasirinkti šiltą vilnos megztinį ar megztinį, kad išlaikytumėte šiltą.
  2. Marškiniai ilgomis rankovėmis: Marškiniai ilgomis rankovėmis yra elegantiškas pasirinkimas, tinkantis tiek biure, tiek oficialesnėms progoms.
  3. Turtleneck: Golfo apykaklė yra megztinio apykaklė, užtikrinanti puikią apsaugą nuo šalčio. Galite dėvėti jį po striuke, kad kaklas būtų šiltas.
  4. Palaidinė ilgomis rankovėmis: Šiek tiek švelnesnėmis dienomis kaip pagrindo po švarku gali užtekti medvilninės palaidinės ilgomis rankovėmis.
  5. Sijonas ar suknelė: ankštis žieminių striukių didmeninė prekyba taip pat galite dėvėti sukneles (LT. suknelės) lub spódnice, jeśli chcesz zachować kobiecy styl. Dobrze sprawdzą się rajstopy lub legginsy, aby chronić nogi przed zimnem.
  6. Kelnės ar džinsai: Kelnės ar džinsai yra klasikinis pasirinkimas kelnių drabužių spintos daliai po striuke. Galite pasirinkti modelius su papildomu šilumos izoliacijos sluoksniu.

Atminkite, kad pagrindinis elementas yra drabužių sluoksniavimas. Galite reguliuoti sluoksnių skaičių priklausomai nuo temperatūros ir jūsų komforto. Taip pat verta drabužius pritaikyti konkrečioms veikloms ir progoms, išlaikant tiek šilumą, tiek stilių.

Žieminių striukių didmeninė prekyba taip pat patikrinkite: Kur įsigyti madingų szmizjerkę w hurcie? Sprawdź kolekcję Factoryprice.eu!

Daugiau apie drabužių didmenininkus: DE. Großhändler für Damenbekleidung.

Skaitykite toliau: Sweter w paski – modowy klasyk w nowej odsłonie.

paula

Recent Posts

Długość sukienek wiek – mini midi maxi

Wiele kobiet zastanawia się czy długość sukienek i spódnic należy dobierać ze względu na wiek.…

2 val ago

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

6 val ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

6 val ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

7 val ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

8 val ago

Trapeciniai sijonai – madingas stilius karštoms dienoms

Trapecinis sijonas yra klasikinis ir universalus moterų drabužių spintos gabalas, kuris niekada neišeina iš stiliaus.…

8 val ago