Žinios

Žieminių suknelių didmeninė prekyba

Net šalčiausiomis dienomis mes nenustojame vaikščioti suknelėmis. Patariame, ko verta didmeninė prekyba žieminėmis suknelėmis sukaupkite savo parduotuvę. Peržiūrėkite naujausias tendencijas ir dabartines tendencijas.

Suknelės

Šiais metais moterų madą pakeitė pandemija, privertusi mus ne tik keisti gyvenimus, bet ir tai, kaip mes apsirengiame. Vis daugiau moterų lažinasi dėl laisvų, patogių drabužių modelių. Tai taip pat taikoma suknelėms. Ši žiema yra labai populiari Palaidinės suknelės pagamintas iš minkštos liesti, natūralios medvilnės. Dauguma modelių atrodo kaip pailgos palaidinės, turi traukiklius rankovių gale, drabužių apačioje, o kartais ir iškirptėje. Populiariausios dekoracijos yra užrašai, spaudiniai ir spalvotas apvadas, tai elementai, paimti iš sporto stiliaus. Suknelės Jie taip pat gali būti dekoruoti metaliniais elementais — blizgučiais, blizgučiais ar metaliniais apskritimais. Taip pat populiarūs modeliai su kaklaraiščiais – ant suknelės iškirptės, rankovių ar apačios. Sportiniai modeliai dažnai spalvos siuvinėjimas ar įdėklai kitų spalvų arba iš kitų nei dauguma drabužių medžiagos. patogus Palaidinės suknelės Jie puikiai veikia kasdieniame stiliuje, taip pat tinka darbui, kur netaikomas griežtas aprangos kodas.

Suknelė kaip megztinis

Labai madinga megztos suknelės su išplėstų megztinių pjūviu. Šiltas, gražus ir minkštas liesti modeliai atrodo puikiai dėvimi su antblauzdžiai ar pėdkelnės. Daugelis modelių yra baigti su golfo apykaklėmis, kuri dar geriau apsaugo kaklą. Žieminės megztinės suknelės Jie dažnai dekoruojami pynimo raštu – vienu per vidurį arba keliais drabužiais apskritai. Megztos suknelės mogą być ozdobione metalicznymi zdobieniami takimi jak złote czy srebrne dżety czy guziki. Dobrze wyglądają także fasony z atłasowymi wiązaniami czy ozdobnymi guzikami (wykonanymi na przykład z drewna).

Zimowe sukienki hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Dekoravimo pjūvis

Šį sezoną daugelis suknelių pritraukia dėmesį savo nuostabiu kirpimu. Kokios dekoracijos yra populiarios? Viena iš pirmaujančių tendencijų yra masyvios XXL dydžio rankovės. Žieminės suknelės Jie taip pat turi skirtingose vietose supjaustytus raukinius. Tai gali būti raukiniai puošti rankovėmis, sluoksniuoti arba pavieniai papuošalai apačioje suknelės ir raukiniai ant iškirptės (platėjančios arba ispaniškos iškirptės). Spintelės elementai taip pat gali turėti asimetrišką pjūvį (trumpesnis priekyje, ilgesnis gale arba ilgesnis šonuose ir trumpesnis priekyje). Tarp madingų pjūvio dekoracijų taip pat galite atkreipti dėmesį į juosteles ties juosmeniu iš tos pačios medžiagos kaip ir žiemos suknelė. Populiariausias iškirptės tipas dabar yra voko iškirptė, kuri puikiai pabrėžia viršutinę kūno dalį ir tinka bet kokio silueto moteriai.

Suknelės žiemai: gražiausios spalvos

Kokias spalvas pasirinkti žieminės suknelės? Kas yra Madingi moterų mados žiemos spalvos? Iš stiprių spalvų, madingų šį sezoną, yra raudona, violetinė ir geltona ( spalva 2021 metų Pantone). Galite rinktis iš įvairių šių spalvų atspalvių — nuo šviesiai raudonos, alyvinės ir kanarėlės, iki aguonų, šafrano, slyvų, iki bordo, violetinės, garstyčių. Drabužiai žemės spalvų ir klasikinių spalvų yra puikus. Geras pasirinkimas yra nuogas, rudos spalvos atspalviai (šviesiai rudos, kupranugario, rudos), juodos, chaki arba alyvuogių spalvos. Jei ieškote unikalios spalvos, rekomenduojame išpilstytą žalią, jūrą, turkio spalvą, kobalto ar fuksiją.

Proveržė monotonija su modeliais, atkreipkite dėmesį į medžiagas

Kokios medžiagos be medvilnės ir trikotažo yra madingos, jei kalbama apie žiemines sukneles? Metalinių atspalvių tendencija puikiai tinka šiek tiek žvilgantiems audiniams – kryžmiškai susiuvami metaliniais siūlais, dekoruoti blizgučiais ar vinilo efektu. Taip pat populiari zomša ir eko oda su švelniu prisilietimu ir elegantiška išvaizda. Taip pat galite lažintis dėl nesenstančių džinsų. Taip pat puikūs yra drabužių modeliai, kuriuose derinami kelių rūšių audiniai. Taip pat verta pirkti žieminės suknelės modeliuose – tokie modeliai sužavės akį ir bus labai madingas stiliaus elementas. Kokius modelius verta įdėti? Daugelis žmonių pasirenka gyvūnų modelius, kurie tinka safari stiliui. Tai gali būti pantera, zebros juostelės arba gyvatės ar krokodilo odos imitacija. Visus metus populiarūs gėlių motyvai. Jie gali vaizduoti vienos rūšies gėles arba atrodyti kaip “pievos”. Augalų modeliai taip pat yra geras pasirinkimas. Žieminės suknelės Jis taip pat gerai atrodo papuoštas grotelėmis, juostelėmis ar žirneliais. Įdomu pristatyti Suknelės žiemai geometriniai arba grafiniai modeliai.

Žieminių suknelių didmeninė prekyba

Drabužių didmeninė prekyba FactoryPrice.eu parduodamas įvairių suknelių, įskaitant modelius, idealiai tinka žiemai. Jūs pirksite pas mus Žieminių suknelių didmeninė prekyba daug įdomių stilių, spalvų ir įvairių dydžių. Nemokama registracija, lengva integracija su didmenine prekyba, nereikalinga minimali užsakymo suma ir saugūs mokėjimai padarys didmeninius pirkimus greitai ir lengvai. Turėdami visą laiką atsargas, visi užsakymai yra paruošti išsiųsti per 24 valandas. Drabužių Didmeninė Prekyba FactoryPrice.eu Tai puiki vieta apsipirkti ir greitai subsidijuoti drabužių parduotuvę ar drabužių parduotuvę.

Paula

Recent Posts

Marka By o la la – w czyj styl trafia?

Już od pewnego czasu sklep butik ma w sprzedaży ubrania marki By o la la.…

52 min ago

Moteriški ilgi marškiniai – tinka vasaros išvaizdai

Moteriški ilgi marškiniai yra universalus drabužių spintos daiktas, kuris ne tik garantuoja dėvėjimo komfortą, bet…

7 val ago

Moteriški džinsiniai švarkai – madingiausi stiliai pavasariui ir vasarai

Moteriškos džinsinės striukės Jie daugelį metų buvo mados ikona, o jų universalumas ir nesenstantis charakteris…

7 val ago

Moteriški rinkiniai vasarai – į kuriuos lažintis?

Moteriški rinkiniai vasarai yra puikus būdas sukurti stilingą ir nuoseklią išvaizdą, kuri puikiai tinka šiltam…

7 val ago

Drabužių dekoracijos arba antrasis drabužių gyvenimas

Pavargote nuo kitų pagrindinių marškinių? Neturite širdies išmesti mylimų džinsų, tačiau jie nebeatrodo tokie spalvingi,…

18 val ago

Suknelių ilgis palyginti su amžiumi – mini midi maxi

Daugelis moterų stebisi, ar suknelių ir sijonų ilgis turėtų būti pasirinktas pagal amžių. Šiandien mes…

20 val ago